sylki 11.10.11, 14:37 Młodsza zastrajkowała i ma w dupie pozowanie do zdjęć w wózku. Za to starsza z wielką ochotą a tu ze śpiworem od Magdy, pasuje super, tylko można by go lekko zmodyfikować by móc siedzisko odwracać W sumie to mam pomysł jak zapomniałabym dodać, że śpiwór nie zjeżdża bo zakłada się go za siedzisko, tak jak w bee czy cameleonie Wózkomania Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
greeneyedlover :) 11.10.11, 14:41 Super, jeszcze raz gratuluje zakupu Nawet pies sie zalapal Odpowiedz Link
didis Re: :) 11.10.11, 15:01 Ślkiczny i z tą czernią - ja bym nie kombinowała z tym śpiworkiem Stokke. Dziś zrobię zdjęcia mojego i zobaczę jak te nózki Odpowiedz Link
lamciad Re: Fotki Stokke Pink :) 11.10.11, 15:30 Fiu,Fiu,Sylki,jeszcze trochę i ja zacznę rozważać zakup sroki Tylko najpierw muszę "zakupić" sobie drugie dziecko! Bugaboo camelon...Stokke Xplory...Bugaboo cameleon...Stokke Xplory...no i za cholerę nie wiem,który lepszy! Odpowiedz Link
pomilak1 Re: Fotki Stokke Pink :) 11.10.11, 15:36 Sylki jest bosssski!!!no, też chcę taki!aaaaaa! Odpowiedz Link
thea19 z dwojga złego stokke ;) 11.10.11, 15:44 cameleon mi sie nie podoba, stokke już ładniejszy ps on jest taki.... różowy Odpowiedz Link
dima1312 Sylki 11.10.11, 15:50 Śliczny !! mimo ze nie lubię różowego pewno dlatego ze mam dwóch chłopcow ale przy stokke wszystko przechodzi! jeszcze raz gratuluję !! Odpowiedz Link
jolanka-5 Re: z dwojga złego stokke ;) 11.10.11, 15:54 Wczoraj zazdrość tak mi ścisnęła przełyk, że nie mogłam nic napisać. A już na pewno nic w stylu " Cieszę się razem z Tobą". A te zdjęcia to już mnie dobiły. Jedynie pociesza mnie fakt, że jak ja będę miała taki nowy i pachnący to Twój już będzie miał ślady użytkowania. Ps. Myślałaś o tym, żeby z tego psiaczka zrobić mufkę na rączkę. Jak w mordę będzie pasowało do " magdowego" śpiworka. Odpowiedz Link
jolanka-5 Re: Fotki Stokke Pink :) 11.10.11, 16:03 Coś mnie trafi. Nie dość, że ma taki super wózek to mąż jej jeszcze obiad gotuje. I gdzie tu sprawiedliwość. Odpowiedz Link
sylki Re: Fotki Stokke Pink :) 11.10.11, 19:25 Jolanka męża sama sobie zazdroszcze Wózka zresztą też Odpowiedz Link
misiunia22.0 Re: Fotki Stokke Pink :) 11.10.11, 16:09 śliczny kolorek modelka tez fajna i az nie możliwe ze ma az tyle miejsca buu super Odpowiedz Link
lucyna_1980 Re: Fotki Stokke Pink :) 11.10.11, 16:32 To dołączam do watku pochwalnego pisemnie SUPER!!!! Dawaj fotki z pleneru Odpowiedz Link
agnes_nyc Re: Fotki Stokke Pink :) 11.10.11, 17:03 Sylki juz na spacerze wiec zaraz beda fotki z pleneru ja juz dostalam mms-em i przyznaje ze musze jeszcze raz sie do niego dobrac na spokojnie ale z moim chlopem to chyba nie da rady na spokojnie a bez niego bym zginela w w-wie Odpowiedz Link
lucyna_1980 Re: Fotki Stokke Pink :) 11.10.11, 17:24 tez dostałam, ale czekam na większe... Agnes, wyslij meża po masło i sama idź go zobaczyć, albo wymyśl mu zadanie specjalne w miejscu 500 metrów oddalonym i na spokojnie.... Odpowiedz Link
agnes_nyc Re: Fotki Stokke Pink :) 11.10.11, 18:00 lucyna_1980 napisała: > tez dostałam, ale czekam na większe... > > Agnes, wyslij meża po masło i sama idź go zobaczyć, albo wymyśl mu zadanie spec > jalne w miejscu 500 metrów oddalonym i na spokojnie.... Lucy bylam w Swiecie dziecka w W-wie i tam ogladalam Stokke i w poblizu zadnego elektronicznego sklepu bo juz by polazl telewizory ogladac ale spoko licze ze przewali 1000 zl na forexie bo gra w konkursie i jak przegra tego tysiola to powiedzialam mu ze kupuje stokke Odpowiedz Link
sylki Fotki z pleneru :D 11.10.11, 17:59 Powiem tak, niby nie ma amortyzacji, ale kurcze kostkę brukową pokonał super , w szoku byłam, przyznaje, że nie wierzyłam wam dziewczyny Liwka odpłynęła zaraz po zapięciu ją w pasy (no dobra lekko zmęczona już była ) Spała caluśki spacer, obudziła się na klatce, bo tatuś zapomniał, że dziecko śpi. w słoneczku jest cieplutko w cieniu mniej więc ucieklismy szybko po powrocie, wielkie niezadowolenie, bo mama nie rozebrała szybko dziecka ze sweterka Odpowiedz Link
agnes_nyc Re: Fotki z pleneru :D 11.10.11, 18:05 piekne boze ale wy mnie wkurzacie musze go chociaz przetestowac ok zaczynam licytowac na e-bayu jesli kupie w dobrej cenie to znaczy ze mi pisany jak nie to trudno obejde sie tylko smakiem Odpowiedz Link
iberka Re: Fotki Stokke Pink :) 11.10.11, 18:05 piękny jest ten wózek...........nie po wiem nic więcej, bo zazdrość nie pozwala ;P iza Odpowiedz Link
jolanka-5 Re: Fotki Stokke Pink :) 11.10.11, 20:14 Ja chyba też chcę pink.... ttp://www.suwaczki.com/tickers/zem3df9htg4klz96.png Odpowiedz Link
emma301 Re: Fotki Stokke Pink :) 11.10.11, 20:27 Jazcze raz gratuluję! Kolorek bosssski i Dziewczynki cudowne Łał!!! Odpowiedz Link
emily_valentine Re: Fotki Stokke Pink :) 11.10.11, 20:50 Piękny jest ten różowy, zazdroszczę koloru i córci Tylko torbę trzeba podrasować, żeby pasowała do całości A kocyk to ja daję pod pałąkiem Odpowiedz Link
sylki Re: Fotki Stokke Pink :) 11.10.11, 21:00 Mi się ta torba podoba , nie lubię udziwnionych , a ta mi pasi, zresztą to moja torebka Odpowiedz Link
greeneyedlover Re: Fotki Stokke Pink :) 11.10.11, 21:02 A wiesz jak by Ci sie rozowa torba Stokke spodobala?! Odpowiedz Link
sylki Re: Fotki Stokke Pink :) 11.10.11, 21:06 Nie jara mnie ona, a i cena jest mało fajna jak na torbę. Wolałabym dołożyć i kupić WK Poza tym z tą przyczepioną torbą wózek wygląda jak wielbłąd no nie podoba mi się. Ja nie potrzebuję torby, moje dziecko na spacer potrzebuje chusteczek i z 1-2 pieluch, a to mi się mieści do mojej torebki Za to uchwyt na kubek za mną chodzi i kubek termiczny, widziałam fajny w mamagama. O WK już pisałam Odpowiedz Link
greeneyedlover Re: Fotki Stokke Pink :) 11.10.11, 21:10 WK kwestia czasu I to pewnie niedlugiego - zima za pasem hi hi (ja tam lubie wielblady ale to inna bajka jest) Odpowiedz Link
lucyna_1980 Re: Fotki Stokke Pink :) 11.10.11, 21:25 Mówisz o tym kubku na kawusię? Juz dawno kupiłam sobie taki Byś widziała miny mamusiek jak się delektowalam kawką na placu zabaw Polecam - mam ten w paseczki www.mamagama.pl/sagaform-ceramiczny-kubek-termiczny.html Odpowiedz Link
sylki Re: Fotki Stokke Pink :) 11.10.11, 21:29 Taaaak mówię o nim Ten w paseczki tez mi sie podoba, ale dziewczyny miały większy wybór wcześniej Odpowiedz Link
lucyna_1980 Re: Fotki Stokke Pink :) 11.10.11, 21:35 Na allegro masz inne: allegro.pl/listing.php/search?string=sagaform+kubek&category=0&description=1&sg=0 Odpowiedz Link
chubus Re: Fotki Stokke Pink :) 11.10.11, 21:38 Kubeczków mam duuuzo ze starbaksa a tak w ogole to ja chce ten róż!!!!!!!!,no cholera, wypada kupic taka tapicerkę dla 3,5 latki? Mała jest,12 kg Odpowiedz Link
sylki Re: Fotki Stokke Pink :) 11.10.11, 21:40 haha no wiesz, moja 4,5 latka się mieści Odpowiedz Link
sylki Re: Fotki Stokke Pink :) 11.10.11, 21:41 Lucyna, no teraz to nie wiem jaki wziąć, ale najpierw musze wyczarowac sobie uchwyt na kubek, ciekawe po ile w Oleńce są. A może kupię przy okazji zakupu WK Odpowiedz Link
lucyna_1980 Re: Fotki Stokke Pink :) 11.10.11, 21:46 Powinny być po 89 zł bo taka jest cena sugerowana... No i może WK w Oleńce sobie obejrzysz... w sumie tam nie dzwoniłam bo zapomniałam o tym sklepie. Ciekawe czy mają? Odpowiedz Link
sylki Re: Fotki Stokke Pink :) 11.10.11, 21:54 Powiem ci tak, skoro koszt spacerowki to 3700-3800zł to chyba w 4kids, wyjdzie mnie taniej Odpowiedz Link
lucyna_1980 Re: Fotki Stokke Pink :) 11.10.11, 21:57 No jeżeli zamówienie z WK to połaczysz to jeszcze 5% rabatu dostaniesz Odpowiedz Link
didis Re: Fotki Stokke Pink :) 11.10.11, 21:58 Nigdy mi nie spadł Jest fajny, zdecydowanie lepszy niż bbooo - cena 79zł. Super, aż mam ochotę jechać do Szczecina na wspólny spacer:FD Odpowiedz Link
sylki Re: Fotki Stokke Pink :) 11.10.11, 22:07 jutro jade na miasto zobaczymy jak sobie da rade wózek i od jutra sie wysprzedaje. akcesoria bboo najpierw, tylko kto mi o tej porze roku parasolke kupi Odpowiedz Link
greeneyedlover Re: Fotki Stokke Pink :) 11.10.11, 22:19 Szkoda bo moje bee jest czerwone a parasolka by mi sie w sumie przydala. Odpowiedz Link
sylki Re: Fotki Stokke Pink :) 11.10.11, 22:21 no szkoda, a w ogóle myslałam ze o wk pytasz Odpowiedz Link
greeneyedlover Re: Fotki Stokke Pink :) 11.10.11, 22:22 WK wiem jaki Pozno juz, ide spac see you Odpowiedz Link
lucyna_1980 Re: Fotki Stokke Pink :) 11.10.11, 22:24 Późno? No co Ty?!!! Impreza dopiero sie rozkręca ... Odpowiedz Link
greeneyedlover Re: Fotki Stokke Pink :) 11.10.11, 22:28 Tyle ze moj ssak tez...sie rozkreca Odpowiedz Link
sylki Re: Fotki Stokke Pink :) 11.10.11, 22:25 O w mordeczke to juz 22.30 prawie a spac miałam isc o 22 haha Odpowiedz Link
didis Re: Fotki Stokke Pink :) 11.10.11, 22:19 Kurde sprzedajesz akcesoria? hmmm.... Ja bym zaczęła od sprzedaży BJ, akcesoria sobie zostaw Ja mam budkę letnią, torbę transportową, uchwyt i wkładkę... Torbę chyba jednak sprzedam. Odpowiedz Link
sylki Re: Fotki Stokke Pink :) 11.10.11, 22:22 sama nie wiem, za samego BJ nie kupie WK Odpowiedz Link
lucyna_1980 Re: Fotki Stokke Pink :) 11.10.11, 22:26 A nie masz czegoś innego do zhandowania? Jakiejś odziezy, zabawek po dzieciach, sobie (zabawek swoich raczej nie sprzedawaj ) ? Odpowiedz Link
sylki Re: Fotki Stokke Pink :) 11.10.11, 22:31 Niee, tzn mam, ale tej kasy nie przeznacze na dodatki do wózka, bo to jest juz moje wielkie widzimisie Odpowiedz Link
lucyna_1980 Re: Fotki Stokke Pink :) 11.10.11, 22:36 Oj tam... oj tam... dziecko też w wozku jeździ.... Jakie widzimisie? Przecież bez WK zimy nie przetrzyma Odpowiedz Link
sylki Re: Fotki Stokke Pink :) 11.10.11, 22:39 tiaaaa, akurat do tek pory przezyła haha Odpowiedz Link
didis Re: Fotki Stokke Pink :) 11.10.11, 22:31 No racja... A już go wystawiłaś? Niewiele Ci brakować będzie. Odpowiedz Link
didis Re: Fotki Stokke Pink :) 11.10.11, 22:35 No pomyśl jeszcze, tylko już go wystaw lepiej, bo za tydzień i tak zdecydujesz o sprzedaży- najpóźniejD Sylki zaczęłaś dziś mówić o kontroli i chyba nie dokończyłaś... Dobra spać uciekam. Odpowiedz Link
sylki Re: Fotki Stokke Pink :) 11.10.11, 22:37 Noo napisze jutro, albo przez tel ci powiem. Tez spadam spac, ledwo widze Odpowiedz Link
marge_ie Re: Fotki Stokke Pink :) 12.10.11, 13:19 Nooooo gratuluje Kurcze on sie tak cudnie prezentuje, przesliczne fotki ... tylko dlaczego ja wciaz nie moge sie zdecydowac ? Tak czekalam na Twoje opinie Sylki i przeczytalam Twoj watek jednym tchem. Kupilas nowy, wiec napisz mi prosze czy na prawde nie masz w nim luzow i nie koleboce sie ? -to mozliwe, ze te sklepowe byly takie umeczone ? No Kochana na prawde gratuluje, to taki cudny cukiereczek Odpowiedz Link
sylki Re: Fotki Stokke Pink :) 12.10.11, 13:23 Kochana nic się nie kolebie, nic nie trzeszczy, a ja wyczulona strasznie jestem Nie wiem o co chodzi z tym czy się nie koleboce trochę się tam rusza na boki, ale to konstrukcja stelaża taka więc lekko musi pracować, całkiem sztywny być nie może, bo by sie zle prowadził. Prowadzi się bosko, zaraz ide na miasto (w teren ;p) lansować się jak to mówi mój mąż hahaha Odpowiedz Link
marge_ie Re: Fotki Stokke Pink :) 14.10.11, 01:38 Sylki, a Ty go kupilas w Niemczech tzn na niemieckim ebay'u, tak ? Pisalas, ze masz gwarancje na niego to w razie czego (czego nie zycze tfu tfu) to mozesz serwisowac w Polsce czy do Niemiec odsylac ? Bo widze ze na Niemieckim ebay'u atrakcyjne ceny sa i sie zastanawiam czy by nie sprobowac szczescia i niepolicytowac Odpowiedz Link
sylki Re: Fotki Stokke Pink :) 14.10.11, 07:00 tak kupilam na niemieckem ebayu co do gwarancji nie jestem w100% pewna, ale podobno jest miedzynarodowa, dowiem sie tego w sobote a na ebayu baaardzo fajne ceny maja, zawlaszcza tych pink obawiam sie, ze przez to bedzie juz nie tylko fioletomania, ale i pinkomania od dzis mowce na mnie Pinki Odpowiedz Link