Dodaj do ulubionych

wracam do Was moje kochane, wracam :) :) :)

12.10.11, 00:26
Na tą chwilę mój termin jest zbyt odległy żeby oglądać już wózki, no ale poczytać można wink

Obiecałam sobie że tym razem nie będę miała już tylu wózków co kiedyś big_grin no i oglądam sobie wózki na allegro, czytam forum i już wywnioskowałam że... z jednym wózkiem nie da się żyć wink

Na sam początek potrzebuję trzech big_grin

1) taki z gondolą i spacerówką do około 1- 1,5 roku (tutaj mam dwa typy; bebecar stylo at lub bebe confort high trek, miałam kiedyś bebecar tracker oraz bebe confort kart i z obydwóch byłam zadowolona) waga nie gra roli, ma być wygodny dla dziecka i dla mnie, na długie piesze spacery.

2) parasolka rozkładana na prawie płasko, tak żeby na szybko do bagażnika wrzucić, żeby tramwajem gdzieś jechać itp. i tutaj chyba najlepszy będzie PP P3 (wiem że kiepsko się podbija itd, ale przy maluszku to chyba nie jest bardzo odczuwalne, na maclarena przyjdzie czas później wink )

3) jakiś zapp też by się przydał tongue_out w sumie tylko jako stelaż pod fotelik, tak awaryjnie do marketu big_grin

Pozdrawiam magda
Obserwuj wątek
    • agnes_nyc Re: wracam do Was moje kochane, wracam :) :) :) 12.10.11, 07:12
      Gratuluje Magda

i ciesze sie ze mozesz do nas wrocic choc zawsze bylas z nami a raczej ze spiworkami smile
    • saras-wati Re: wracam do Was moje kochane, wracam :) :) :) 12.10.11, 07:24
      Gratulacje!! Życzę spokojnej, bezproblemowej ciąży!

a na wstępie przyznam się, że nie przepadam za bebecarami, bo jakoś mi trzeszcząsad

Magda, a może coś z nowości? na początek jest tu na forum ogólny szał na stokke, ja mam mylo, które uwielbiam za oryginalnośćsmile Może jakaś teutonia albo mój faworyt na pompowanych kołach MB?
      • magda79pn Re: wracam do Was moje kochane, wracam :) :) :) 12.10.11, 07:36
        ja za bardzo nie przepadam za udziwnieniami we wózkach wink
        jeszcze sporo czasu, zobaczymy co mi ostatecznie wpadnie w oko

bebecara miałam, trzeszczał troszeczkę (ale nie tak jak inglesina), z tym że maiłam używkę, pomyślałam wtedy, że był pewnie mocno przedtem eksploatowany.
        • gaga-sie Re: wracam do Was moje kochane, wracam :) :) :) 12.10.11, 11:49
          Poczekaj, poczekaj, poczytasz więcej, to zapragniesz coś z nowości...Jeszcze raz gratuluję!
      • tygisek Re: wracam do Was moje kochane, wracam :) :) :) 12.10.11, 08:14
        Hej, no ja ciotka odspiworkowa tez serdecznie GRATULUJE!
        no i jak Saras namawiam Cie na przyjrzenie sie nowym modelom wozkow, sama po sobie wiem, ze to co sprawdzilo mi sie poprzednio, obecnie nie zadowolilo mnie zupelnie! Jest tyle nowosci ciekawych, ze az zal, ze dzieci tak szybko z wozkow wyrastaja, trzeba korzystac poki sie da smile
        No ale masz przeciez jeszcze sporo czasu, a kobietki w Ciazy to zmienne maja gusta, zreszta my Ci takie pranie mozgu zafundujemy, ze szybko zmienisz zdanie wink
    • twitti spiworki - prosze o kontakt 12.10.11, 08:57
      Witam Magda
      Ja z innej beczkismile Bardzo poszukuje spiworka dla mojej 2-letniej corki. Chcialabym porozmawiac na ten temat. Czy mozesz podac jakis kontakt e-mailowy?
      • magda79pn Re: spiworki - prosze o kontakt 12.10.11, 09:06
        sowa796@wp.pl

napisz to podam ci nr tel smile
        • twitti Re: spiworki - prosze o kontakt 12.10.11, 09:53
          Napisalam mailasmile
          • didis Re: spiworki - prosze o kontakt 12.10.11, 10:40
            Gratuluję!
            A skoro termin odległy, to bardzo się warto zastanowić nad parasolką chociaż tuz przed kupnem, bo wyjdą nowości 2013big_grin (bo parasolkę koło roku dziecka mieć będzieszbig_grin)
            • dima1312 Re: spiworki - prosze o kontakt 12.10.11, 13:32
              oj Magda tylko nie bebe confort! znajoma miała z gondolą fatalny! bebecary śliczne i te opony ale już spacerowka słaba mała i wąska,a Emmaljunga?
              • iberka Re: spiworki - prosze o kontakt 12.10.11, 13:57
                a ja miałam bebecar'a ridera at+ dla starszaka kilka lat temu, był to mój najlepszy wózek. dzieli on pierwsze miejsce z Bebe confort'em tropy air 4 smile, którego miałam dla córeczki smile))))

iza
    • isabel_o Madzia gratulacje!!!! :D 12.10.11, 13:41
      • magda79pn Re: Madzia gratulacje!!!! :D 12.10.11, 14:04
        dzięki dziewczyny smile

ja też bebe conforta i bebecara trackera bardzo dobrze wspominam smile

spacerówka nie musi być duża, bo i tak pewnie do roku u mnie nie pomieszka big_grin a jak będzie za ciasna, to tym bardziej będzie argument, że trzeba wózek zmienić big_grin
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka