14.10.11, 13:23
Kochane, gdzie w Wawie większy wybór toreb wózkowych do pomacania?

Albo jaką torbę możecie polecić? Kolory i uroda są drugorzędne, natomiast kluczowy jest dla mnie sposób mocowania do rączki. Spróbuję wytłumaczyć. Moja stara torba Jane 2009 jest tu świetnie rozwiązana, bo po pierwsze paseczki otaczające rączkę są na rzep, więc utrzymują nawet większy ciężar (wiem, że napy potrafią puszczać), po drugie są tak króciutkie, że wejście do komory torby znajduje się dokładnie na wysokości rączki, a nie np. 10 cm niżej. Czy jest coś podobnego? Czasem przyglądam się torbom innych i nigdy nie widziałam równie fajnego rozwiązania.
Obserwuj wątek
    • froobek Re: Torba 14.10.11, 14:38
      Może ta?
      Dobrze widzę, że jest na rzepy?
      allegro.pl/bam-bam-torba-do-wozka-z-przewijakiem-01-kurier-i1858077176.html
      • sylki Re: Torba 14.10.11, 14:45
        wygląda na to, ze ma
        osoboście na wózku woże swoje torebki, lub torby które mają zaczepy.
        Wieszam je na czymś takim
        mamagama.pl/uchwyt-na-wozek-jj-cole.html
        jak dla mnie rewelacja. Kupiłam do Bboo camaleona i już tak zostały ze mną big_grin
        Nawet do stokke pasują wink
        a torba wisi tak

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/0/hc/wi/tjcq/ILut2T2FxOxMYdoNJB.jpg
        • froobek Re: Torba 14.10.11, 14:54
          Hmmm, poważnie wezmę pod uwagę, choć dla mnie ta torba wisi jednak ciut za nisko... wink
          • sylki Re: Torba 14.10.11, 15:15
            Ona wisi zaraz pod rączką, wyżej jakby wisiała to miałabym problem ze znalezieniem czegokolwiek
    • froobek Oooo... 14.10.11, 14:59
      Takiego mniej więcej mocowania oczekuję, tylko żeby tak Tania chciała być tania wink
      mamagama.pl/torba-storksack-tania.html
      • m7-7 Re: Oooo... 14.10.11, 15:05
        Ja polecam torbe jj cole (mam taka torbydlamam.pl/product.php?id_product=12) mocowana tak jak Sylki. Moze wieczorem uda mi sie zrobic fote jak wyglada zamocowana na mini. Wg mnie jest calkiem wysoko a przede wszystkim pewnie smile No i torba sama w sobie bardzo fajna, funkcjonalna i niedroga smile
      • sylki Re: Oooo... 14.10.11, 15:17
        Moja dokładnie na tej samej wysokości wisi tongue_out
        Więc wolę mieć moje zaczepy i móc wieszać sobie każdą torbę jaką posiadam tongue_out
        • froobek Re: Oooo... 14.10.11, 15:28
          Może to kwestia zdjęcia no i wiadomo, że na różnych rączkach torba się tez różnie ułoży, ale ta moja Jane nie jest tuż pod tylko dokładnie na wysokości rączki, można by powiedzieć, ze po wewnętrznej stronie stelaża jakby nawet trochę wystaje w górę (ktoś ma Jane 2009 i umie to lepiej wytłumaczyć?). I to jest dla mnie akurat wygodne, nie wiem, tak mam i już smile

No nic, myślę nad zaczepami (nie wiem, czy mam jakieś pasujące torby w domu, bo torebki nosze wyłącznie małe), czekam na dalsze sugestie. Mam teściową z gestem, może mi kupi Tanię wink
          • sylki Re: Oooo... 14.10.11, 15:43
            Ja miałam Jane z torbą i nie lubiłam jak mi wisiała tak jak piszesz smile
            ale na zaczepach też wisi wysoko, no ale co kto lubi
            Może kup sobie torbę Jane po prostu.
            • froobek Re: Oooo... 14.10.11, 15:49
              Znajdę gdzieś taką starą? Bo ja bardzo chętnie. Nowsze są już inne.
              • sylki Re: Oooo... 14.10.11, 22:59
                Ale że jak inne?
                Miałam i nową i srtarą i nie wiem jak inne są te nowe big_grin
    • cortinka Re: Torba 14.10.11, 22:53
      Tez mam torbe z uchwytami JJ Cole i są to najlepsze zaczepy jakie miałam. Pasują do każdej innej torby, używam ich do torby JuJuBe, Emmaljungi, Built'a.
    • froobek Re: Torba 17.10.11, 20:31
      Nie mam w domu żadnej torby, której mogłabym używać z tymi zaczepami...
      Za to spodobała mi się w ŚDz ta torba:
      edziecko.com.pl/p/311/3009/vizz-torba-z-przewijakiem-brazowa-torby-spacerowe-dla-mamy.html
      Jest świetna i te widoczne na zdjęciu zaczepy można zamontować bardzo ściśle.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka