Dodaj do ulubionych

Baby jogger city mini GT

26.10.11, 17:31
Ma pojawić się w sprzedaży w lutym w Stanach... A może jednak wcześniej? Jeśli przypadkiem ktoś znajdzie informacje na ten temat, proszę o podzielenie się na forum. Mam wielką ochotę na ten wózek...
Obserwuj wątek
    • agnes_nyc Re: Baby jogger city mini GT 26.10.11, 17:40
      nie nastawiaj sie na luty bo wysylka ma byc przelom lutego /marca
      • gaga-sie Re: Baby jogger city mini GT 26.10.11, 17:44
        Luty/marzec to już jeden ciort...Ja już przebieram nogami,żeby był szybciej..Jeszcze mi dziecko przestanie chcieć być wózkowe i co ja zrobię. Agnes, ty kontrolujesz sytuację, liczymy na ciebie jakby co...
        • saras-wati Re: Baby jogger city mini GT 26.10.11, 17:55
          liczymysmile
          • agnes_nyc Re: Baby jogger city mini GT 26.10.11, 17:59
            jak dobrze pojdzie to zamowie go niedlugo tylko poczekam az $ spadnie i pewnie bede miala go pierwsza hehehe

nie ma sprawy mam przyjaciolke ona chetnie wysle smile
            • saras-wati Re: Baby jogger city mini GT 26.10.11, 18:05
              agnes, co to znaczy niedługo? piszę priv do Ciebiewink

a poza tym, jakie kolory będą? pomarańczowy, czarny, zielony, a jaki to kolor "bamboo"?
    • chubus Re: Baby jogger city mini GT 26.10.11, 18:05
      www.peppyparents.com/servlet/the-868/city-mini-gt-stroller/Detail
      Tu macie na pre ordersmile do biegu, gotowe.....
      • lucyna_1980 Re: Baby jogger city mini GT 26.10.11, 18:07

Asia, a Ty juz przypadkiem nie zamówiłaś z rozpędu....?
        • chubus Re: Baby jogger city mini GT 26.10.11, 18:09
          Nie, na pre order mam tylko origami silversmile
          • lucyna_1980 Re: Baby jogger city mini GT 26.10.11, 18:20
            A tak z ciekawosci znasz juz cenę origami? ile będzie kosztowało?
            • chubus Re: Baby jogger city mini GT 26.10.11, 18:25
              950$ z dodatkowa wkladka
              • lucyna_1980 Re: Baby jogger city mini GT 26.10.11, 18:30
                No to mnie zaskoczyłaś bo myślałam, że z 2000$ będzie kosztował. A przewidywany termin dostawy masz na kiedy?
        • sylki Re: Baby jogger city mini GT 26.10.11, 18:10
          hahaha, tak przypadkiem do koszyczka nie wpadł tongue_out
          • saras-wati Re: Baby jogger city mini GT 26.10.11, 18:14
            wytłumaczcie mi, na jakiej zasadzie działa pre-ordersmile
            • agnes_nyc Re: Baby jogger city mini GT 26.10.11, 18:16
              pre order - znaczy ze zamawiasz teraz a jak oni dostana to dopiero wysla smile
              • sylki Re: Baby jogger city mini GT 26.10.11, 18:18
                czyli taka jakby rezerwacja?
              • lucyna_1980 Re: Baby jogger city mini GT 26.10.11, 18:19
                Ale kasę wpłacasz już - czyli zamrazasz swoje pieniadze a oni nimi obracaja smile
                • chubus Re: Baby jogger city mini GT 26.10.11, 18:23
                  Nie , tylko blokują na karcie ale nie schodzi to z rachunku do momentu realizacji
                  • sylki Re: Baby jogger city mini GT 26.10.11, 18:32
                    no ale blokują czyli tak jakbym jej nie miała big_grin i tak te 5 miesięcy sobie ich nie mam big_grin
                  • agnes_nyc Re: Baby jogger city mini GT 26.10.11, 21:09
                    chubus napisała:

> Nie , tylko blokują na karcie ale nie schodzi to z rachunku do momentu realizac
                    > ji

dokladnie jest tak jak napisala chubus sklep dostaje kase w momencie realizacji zamowienie wiec nie obraca Twoja kasa smile
    • saras-wati Re: Baby jogger city mini GT 26.10.11, 18:47
      kurcze, ja bym zamówiła, nawet zamrażając na 5 miesięcy pieniadze, ale nie zrobię tego, bo:

- chciałabym, by miał mniejszy rozstaw kółwink
      -nie do końca podobają mi sie kolory

Dlatego zaczekam, aż zobaczę Wasze wózkismile
      • olus22 Re: 4moms origami 26.10.11, 19:37
        Wózek jest na allegro cena 3699,99 wysyłka luty 2012
      • dziustynka Re: Baby jogger city mini GT 26.10.11, 20:08
        jeny kolory fatalne, ale niech będzie chociaż ten black/shadow.
        Tak bardzo przydałby mi się na tę zimę!!
      • gaga-sie Re: Baby jogger city mini GT 26.10.11, 20:59
        Saras, a jaki jest rozstaw kół? Ja chyba brałabym zielony, mam cudny śpiworek od Magdy, nowa zieleń. Jak porobię zdjęcia, to postaram sie wstawić do galerii.
        • gaga-sie Re: Baby jogger city mini GT 26.10.11, 21:05
          O nie.. ta zieleń nie. Ten bamboo to bambusowy? Taka musztarda chyba. Black-shadow to czarny+jakiś odcień szarości...
          • saras-wati Re: Baby jogger city mini GT 26.10.11, 21:24
            chciałabym jakiś jaśniejszy wózek(miałam teraz czarne mini, mam czarno-szare mylo i czarnego xt)...jak zobaczyłam dzisiaj zielonego p&t, to nie mogłam oderwać oczu...dlatego te kolory nie do końca mi odpowiadają...
            rozstaw kół był ok.62cm, więc ten pewnie jeszcze szerszy będzie, bo szersze opony...swift(nie pamiętam dokładnie)ale miał rozstaw poniżej 60cm...
            ale tak czy siak, przydałby mi się jakiś pompowaniec na zimę, choć pewnie mylo będzie śmigać aż miło, ale dla spokoju w rezerwie pompowaniec być musiwink
            • gaga-sie Re: Baby jogger city mini GT 26.10.11, 21:32
              Swift ma 59 cm...Ja tez mam chęć na odmianę, po szarościach i czarnym, te kolory Gt do końca "nie leżą", ale pewnie na coś bym się zdecydowała.
              • sylki Re: Baby jogger city mini GT 26.10.11, 21:34
                Oj tam przefarbujecie sobie big_grin
                • gaga-sie Re: Baby jogger city mini GT 26.10.11, 21:37
                  he, he, pewnie kupimy i tak czarne...
            • gaga-sie kolory 26.10.11, 21:43
              Tutaj dokładnie widać kolory, jednak dla mnie najładniejszy black/shadow blog.aandbbaby.com/2011/09/24/2012-baby-jogger-city-mini-gt/
              • samantha_uk Re: kolory 26.10.11, 21:47
                zielony jest boskismile jade w niedziele na targi to moze je zobacze i wam relacje zdamsmile
                • gaga-sie Re: kolory 26.10.11, 21:51
                  Porób fotki i jak się da, to zmierz mu rozstaw kółsmile
                  • samantha_uk Re: kolory 26.10.11, 21:53
                    ok:] mam nadzieje ze tam bedzie bo tez mam ochote na niegosmile
                • agnes_nyc Re: kolory 26.10.11, 21:51
                  a mi sie podoba ten cytrynowy i czarny tylko on taki i smutny smile
                  • gaga-sie Re: kolory 26.10.11, 21:59
                    No, trochę smutnawy...ale jak się kolorowego dzieciaka wrzuci, to będzie oksmile Żółty bardziej podobałby mi się, gdyby był w tonacji musztardy..I na tych zdjęciach ten zielony przekonujący bardziej...smile
                    • 3-mamuska Re: kolory 26.10.11, 23:09
                      A wiecie moze kiedy beda one w Uk ,bo ja bym kupila,co prawda syn ma prawie 4-latka,ale autystyk to zawsze meza moge przekonac.Chcialam 4 kolowca city mini,ale w tym moge wieksze dziecko posadzic.No i zaczynam sie przekonywac do 3 kolowych.
                      • tygisek Re: kolory 26.10.11, 23:33
                        oj i ja bardzo czekam na ten wozek i na wszelkie wiesci o nim, ciekawi mnie ten zolty, czy bardziej wpada w cytryne czy moze wlasnie w musztarde...musztardowy bylby idelany, choc calym czarnym z pewnoscia tez bym nie pogardzila, z tych co sa rowniez najbardziej przekonuje mnie zielony....
                        i ciekawi mnie podbijanie z wiekrzym dzieckiem - przez lamana raczke mysle, ze bedzie absolutnie drastycznie rozne niz to jakie jest w mini obecnym - oczywiscie na plus
                        i ciekawia mnie orygromnie wlasciwosci jezdne - tez spodziewam sie rewelacji przez pompowane kola.... jesli te dwa parametry beda bardzo dobre, to bede na niego polowac smile
                        podoba mi sie jeszcze hamulec...nie podoba mi sie, ze rynek polski jest traktowany po macoszemu i to wszystko do nas pozno dociera, niby nie ma wielkiego klopotu kupic za granica, ale jednak...
                        • srebrno-listka Re: kolory 27.10.11, 00:14
                          Tez bardzo czekam na ten wózek, cZarno-szary jest w porządku, inne kolory mi się nie podobają smile jak będziecie coś wiedziały to dajcie znac smile
                          • agnes_nyc Re: kolory 27.10.11, 07:23
                            wozek bedzie kosztowal w PL w granicach 1400 -1500 to prawie tyle co elitte
                            • duraczek Re: kolory 27.10.11, 10:46
                              jak on ma tyle kosztowac co elite a nie miec tych fajnych rozwiazan budy ani regulowanego podnozka to jednak elite wygrywa za te cene. No chyba ze ktos ma chory kregoslup i 3kg wagi wiecej to dla niego drastycznie duzo
                              • agnes_nyc Re: kolory 27.10.11, 10:53
                                duraczek napisała:

> jak on ma tyle kosztowac co elite a nie miec tych fajnych rozwiazan budy ani re
                                > gulowanego podnozka to jednak elite wygrywa za te cene. No chyba ze ktos ma ch
                                > ory kregoslup i 3kg wagi wiecej to dla niego drastycznie duzo

w usa w przeliczeniu na zl to okolo 1100 wiec nie licze na cene mniejsza niz 1400 -1500
                                a $ idzie w gorę co mnie cieszy smile
                              • saras-wati Re: kolory 01.11.11, 16:46
                                duraczek napisała:

> jak on ma tyle kosztowac co elite a nie miec tych fajnych rozwiazan budy ani re
                                > gulowanego podnozka to jednak elite wygrywa za te cene. No chyba ze ktos ma ch
                                > ory kregoslup i 3kg wagi wiecej to dla niego drastycznie duzo

weź jeszcze pod uwagę osoby, które nie lubią dużych wózków, jak jawink więc ja wolę mini, choć i on już wielki mi się wydajewink chętnie wymienię xt na gtsuspicious
                            • dziustynka Re: kolory 27.10.11, 11:19
                              to ciekawe ile będzie kosztował ten boski elite all black ahhhh
                              • mm-g Re: kolory 31.10.11, 13:37
                                No, no, no... Dawno na forum nie zaglądałam a tu taka REWELACJA smile Na tą wersję Mini z chęcią zamienię mojego Swifta. Właśnie tak sobie wyobrażałam udoskonalonego city mini - małe pompowane koła i łamana rączka, do tego dalej niska waga i cudowne składanie (tego mi najbardziej w swifcie brakuje a ostatnio często go pakuje do samochodu). Jak tylko będzie dostępny to ja się piszę choćbym się miała zapożyczyć smilesmile a kolory fakt, nieszczególne, ale coś się wybierze...
                                • pomilak1 Re: kolory 31.10.11, 21:05
                                  Mnie się podoba i to połączenie z zielenią i z żółcią. Potrzebowałabym bym go na przyszłą zimę, to może już będzie spokojnie dostępny w PL smile
              • saras-wati Re: kolory 20.04.12, 18:06
                Powiedzcie proszę, zwłaszcza Agnes, bo widziałaś te wózki na żywo - ten kolor gt to jest czarny, szary, czy jakiś antracyt?
              • saras-wati kolor stelaża 20.04.12, 18:32
                właśnie, w jakim on jest kolorze? Cały czarny?
    • saras-wati już prawie luty... 26.01.12, 13:39
      ktoś coś wie?
      • agnes_nyc Re: już prawie luty... 26.01.12, 14:17
        Dziewczyny wozki beda w maju wczesniej nie ma co na GT liczyc

poczatek maja dokladnie
        • gaga-sie Re: już prawie luty... 26.01.12, 14:19
          Fiuuu, no to poczekamsad
          • gaga-sie Re: już prawie luty... 26.01.12, 14:19
            Agnes, a nie wiesz, jakie kolory na PL dadzą?
          • sylki Re: już prawie luty... 26.01.12, 14:20
            Eee laski, ale na co wy liczyłyście?
            Przecież on dopiero wchodzi na rynek w stanach (chyba tam nawet ma opóźnienie), więc zanim dystrybutor na PL zamówi, zanim to przypłynie, bo przecież nie przyleci, to jak nic kilka miesięcy jeszcze.
            • saras-wati Re: już prawie luty... 26.01.12, 14:24
              sylki napisała:

> Eee laski, ale na co wy liczyłyście?
              > Przecież on dopiero wchodzi na rynek w stanach (chyba tam nawet ma opóźnienie),
              > więc zanim dystrybutor na PL zamówi, zanim to przypłynie, bo przecież nie przy
              > leci, to jak nic kilka miesięcy jeszcze.

na cudwink
              • tygisek Re: już prawie luty... 26.01.12, 21:40
                Saras z ust mi to wyjelas wink na cud normalnie....
            • gaga-sie Re: już prawie luty... 26.01.12, 14:24
              No nie liczyłyśmy na za dużo, ale dobrze,że jakieś widoki już są.
              • agnes_nyc Re: już prawie luty... 26.01.12, 16:40
                ale wy jestescie wszystko chcecie wiedziec smile

a wiec

w maju z nowosci bedzie wyczekiwany :
                4 kolowy - SAND smile

GT w kolorach : cZarny ,czerwony , pomarancz ,
                prawie jednoczesnie wjedzie zielony badz kilka dni pozniej bedzie

wiecej nic nie powiem niespodzianka smile
                • m_aw Re: już prawie luty... 26.01.12, 17:44
                  Agnes a w USA raczej luty czy marzec? Bedziesz wcześniej zamawiala dla siebie?
                  • marge_ie Re: już prawie luty... 26.01.12, 17:49
                    U mnie w sklepie w UK powiedzieli mi , ze bedzie w marcu ...

czyli sciemniali mnie ? uncertain
                    • gaga-sie Re: już prawie luty... 26.01.12, 20:44
                      To pewnie zależy od dystrybucji w danym kraju.
                  • agnes_nyc Re: już prawie luty... 27.01.12, 07:35
                    m_aw napisała:

> Agnes a w USA raczej luty czy marzec? Bedziesz wcześniej zamawiala dla siebie?

w USA nie ma zadnej informacji na chwile obecna byl wozek i teraz znikl jest tylko odnosnik do forum ale ja stawiam na marzec

Ja nie bede zamawiala z USA bo chce kolory zobaczyc na zywo i ogolnie podoba mi sie nowa kolekcja z fioletem jak siedziska beda takie same to zalatwie sobie tylko nowa tapicerke a stelaz zostawie ten co mam
                • gaga-sie Re: już prawie luty... 26.01.12, 20:45
                  To czarny biorę.
      • xy979 Re: już prawie luty... 26.01.12, 21:36
        Na wiosnę chciałam spacerówkę i tak na JBCM 4 kołowy się zaczęłam nastawiać, ale jak dzisiaj zobaczyłam ten wątek z tym wózkiem to jak nie jestem przekonana do 3-kołowych tak ten mnie bardzo zachęcił za te wszelkie ulepszenia wink
        I już nie mogę się doczekać pierwszych opinii użytkowniczek
        • tygisek Re: już prawie luty... 26.01.12, 21:46
          jesu, jak bylby caly czarny....to bylby wogole wypas... ale to chyba nie mozliwe sad
          dlugo do tego maja jeszcze, nie wiem czy sie nie polamie i nie pokusze i nie kupie go jak sie pojawi gdzies w swiecie...no moze niekoniecznie w stanach (choc rodzinka jedzie teraz zaniedlugo, wiec kto wie, kto wie)
          w kazdym razie Laski miejcie reke na pulsie i jak Ktora wypatrzy to dajcie cynk, ze juz mozna kupic wink prosze! (btw, mojego paskudke micralite mi przelicytowali, nie bede sie bic wink no chyba ze mnie pokreci! )
    • 1mzeta Re: Baby jogger city mini GT 29.01.12, 00:27
      Na jednej ze stron sklepu z US można już złożyć zamówienie na wózek- nie wysyłają do Pl- wysyłka w połowie marca więc powinny być dostępne w Pl wcześniej niż w maju. Ale czarny jest w ofercie.
    • tara13 Re: Baby jogger city mini GT 30.01.12, 15:14
      Hejka
      Poradzcie mi specwozkowedziewczyny
      Nastawilam sie na kupno wozka BJCT4, ale tak tu se czytam i mysle nad tym GT.
      Tylko, czy BJCM3 sa stabilne mimo tych 3 kol?
      I jeszcze jakbym sie przekonala do trojkolowca, to czy lepiej
      kupic Elite czy Mini.
      Czym to Elite przewyzsza jakosc Mini?

Pozdrawiam
      • afroddytta Re: Baby jogger city mini GT 30.01.12, 15:17
        Elite to większy wózek, pompowane koła, regulowany podnóżek, po prostu taki wózek podstawowy jak te 3w1. CM jest mniejszy, ma piankowe małe kółka, nie jest to wózek w teren itd., raczej też nie od urodzenia.
        GT wydaje się tutaj ideałem, mały a wszystko ma smile
        • gorligorligor Re: Baby jogger city mini GT 07.03.12, 10:36
          Też myślę, że bj cm GT będzie bardzo udanym wózkiem, takim mixem elite z mini, ale na większe wyprawy, niż mini mini smile ja na razie kupiłam Baby Jogger'a City Elite Double i jestem zakochana smilepolecam!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka