sylki 14.12.11, 14:10 Proszę oświećcie mnie. Dziustynka ty swojego właśnie sprzedajesz, powiedz mi dlaczego? Saras, ty mi napisz dlaczego mam go nie kupić za te 440 zł w markafoni hę? zwariuje Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pomilak1 Re: Dlaczego mam NIE KUPOWAĆ M&P tour'a 14.12.11, 14:27 bo masz rewelacyjnego stokke ?? tak poza tym to głupie pytanie kupuj Odpowiedz Link
womysia Re: Dlaczego mam NIE KUPOWAĆ M&P tour'a 14.12.11, 15:06 bo to taka parasolka druciakowata? mnie się wcale nie podoba! Odpowiedz Link
sylki Re: Dlaczego mam NIE KUPOWAĆ M&P tour'a 14.12.11, 15:15 To nie jest argument, zwłaszcza przy tej cenie Poza tym co komu się podoba, to rzecz gustu Odpowiedz Link
womysia Re: Dlaczego mam NIE KUPOWAĆ M&P tour'a 14.12.11, 15:22 no, tak, ale te 440 zł mogłabyś przeznaczyć choćby na jakieś super dodatki do swojego stokke. Odpowiedz Link
sylki Re: Dlaczego mam NIE KUPOWAĆ M&P tour'a 14.12.11, 15:26 hahaha, za 440 zł dodatki do stokke, pokaż mi je spiwor - mam WK - mam uchwyt na kubek - mam parasol - mam kocyk - mam torby nie potrzebuje, bo szkoda mi na nią kasy. SK, czekam na nową kolekcję, poza tym nie wiem czy chcę mieć, róż mi się tak bardzo podoba, że nie odczuwam potrzeby posiadania. Potrzebuje za to przewozówki na szybki wypad do sklepu, niestety ze stokke, bądź na nogach, to już nie jest szybki wypad. Odpowiedz Link
womysia Re: Dlaczego mam NIE KUPOWAĆ M&P tour'a 14.12.11, 15:36 a bee nie masz? z szybkich przewozówek to moim zdaniem tylko zapp w wersji white and black się nadaje ;-P ale jak ci się podoba ten tour to kupuj! Odpowiedz Link
sylki Re: Dlaczego mam NIE KUPOWAĆ M&P tour'a 14.12.11, 15:53 bee nie mam, sprzedałam na rzecz stokke. Możego kiedyś jeszcze kupię w wersji all black, ale to takie może może, nie przekonuje mnie dzwoniący stelaż Za dużo kosztuje jak na wózek z takimi wadami. Zappa miałam i nigdy więcej. Czy mi się podoba, nie wiem, ale za 440 zł, czemu nie. Odpowiedz Link
saras-wati Re: Dlaczego mam NIE KUPOWAĆ M&P tour'a 14.12.11, 15:38 już Ci pisałam ja lubię parasolki za ich prostotę Odpowiedz Link
pomilak1 Re: Dlaczego mam NIE KUPOWAĆ M&P tour'a 14.12.11, 16:33 Sylki i tak go kupisz bo coraz częściej o nim piszesz korzystaj póki jest na markafoni p.s był juz kurier?? Odpowiedz Link
sylki Re: Dlaczego mam NIE KUPOWAĆ M&P tour'a 14.12.11, 16:34 był eee o turze dopiero teraz pisze ale chyba mi się podoba, straszne to jest, a najlepsze, że mogę go mieć Odpowiedz Link
lucyna_1980 Re: Dlaczego mam NIE KUPOWAĆ M&P tour'a 14.12.11, 16:40 Dlaczego? Bo leżysz chora z wysoką gorączką i tylko Ci się wydaje że potrzebujesz parasolkę Majaczysz w gorączce Nudziła się baba to parasolkę sobie wymyśliła A tak na poważnie to jesli parasolki, to chyba właśnie tour, Volo albo quest. Ale jesteś pewna że chesz parasolkę? Odpowiedz Link
pomilak1 Re: Dlaczego mam NIE KUPOWAĆ M&P tour'a 14.12.11, 16:45 Sylki chodziło mi bardziej że co raz częściej piszesz o drugim, lekkim wózku np o maclarenie ja bym kupiła, jak Ci się nie spodoba to możesz odesłać do markafoni jak bym miała wolne 3 stówki to bym starszakowi kupiła trek'a ale jutro wizyta u okulisty z młodą więc wszystkie moje zakupowe plany runęły ale młoda najważniejsza a czy będzie z czerwoną, czarną czy różową budą jeździć to już fanaberia mamusi Odpowiedz Link
sylki Dziewczyny 14.12.11, 16:59 Lucy nie wiem czy chce parasolke, ale też nie mam większego wyboru jeżeli chodzi o wózki. Mam teraz w domu senzz'a, póki co sama nie wiem, jakiś taki inny na dodatek napaliłam się chyba na toura..ech Pomilak no pisze, bo potrzebuję czegoś, tylko czy chce kase wydawać, bo niestety jak wezmę teraz wózek, to nie dostanę rakiety pod choinkę Odpowiedz Link
lucyna_1980 Re: Dziewczyny 14.12.11, 17:33 Ty zdajasz sobie sprawę z tego, że zanim on dojdzie to Ci ciśnienie spadnie na niego... 8 tygodni - to bardzo długo..... Odpowiedz Link
sylki Re: Dziewczyny 14.12.11, 17:38 Lucy on ma 14 dni od daty zakończenia kampanii, nie 8 tygodni, tam każdy produkt ma inaczej trochę, ale się waham, bo oliver ma też te wózki, tylko o 120 zł (z wysyłka juz) drożej niż w markafoni. Odpowiedz Link
lucyna_1980 Re: Dziewczyny 14.12.11, 17:44 120 zł na takim wózku przy tej cenie to bardzo dużo i jeśeli jesteś napalona to bierz bo bedziesz żałowała, najwyżej go odsprzedasz i nie stracisz ... Ale....... pewna jesteś że chcesz parasolkę? Odpowiedz Link
sylki Re: Dziewczyny 14.12.11, 17:50 lucyna_1980 napisała: > 120 zł na takim wózku przy tej cenie to bardzo dużo i jeśeli jesteś napalona to > bierz bo bedziesz żałowała, najwyżej go odsprzedasz i nie stracisz ... No ja wiem, że bardzo dużo, zawsze mogę oddać jak coś. Tylko ten czas oczekiwania nooo > Ale....... pewna jesteś że chcesz parasolkę? No miałam buggstera i to wózek cudowny aczkolwiek kiepski do znoszenia i wnoszenia. Poza tym jaką masz alternatywę, za wyjątkiem bee, na którego mnie nie stać? Hę Odpowiedz Link
lucyna_1980 Re: Dziewczyny 14.12.11, 18:03 Rowerek biegowy Kup go - bo zaraz złapie status WYCZERPANY i będzie po ptakach... Odpowiedz Link
sylki Re: Dziewczyny 14.12.11, 18:11 lucyna_1980 napisała: > Rowerek biegowy Mam rowerek biegowy poza tym co ty mi proponujesz hahah > > Kup go - bo zaraz złapie status WYCZERPANY i będzie po ptakach... To będzie oznaczać, że nie był dla mnie. Na męża czekam, może mi wybije z głowy Odpowiedz Link
lucyna_1980 Re: Dziewczyny 14.12.11, 18:16 To zadzwoń do niego niech po drodze kupi młotek... żeby te głupie pomysły wybic Ci z głowy... Odpowiedz Link
pomilak1 Re: Dziewczyny 14.12.11, 18:11 Sylki hmm ciężka decyzja fajna cena jest tego wózka jak ci się nie spodoba to odeślesz i kupisz rakietę a jak senzz Ci się widzi??mi trochę rączka była za wysoko i przez to ze starszakiem mi ciężko było podbić Odpowiedz Link
sylki Re: Dziewczyny 14.12.11, 18:22 Raczka za wysoko, ale gdyby był w kolorze morskim, tym z nowej kolekcji, to bym mu to wybaczyła Ogólnie siedzisko jest super, szkoda ze nie jest dobrze zabudowany, no i tą budę spierdzielili. Odpowiedz Link
womysia Re: Dziewczyny 14.12.11, 18:27 oj, wizualnie to senzz dużo lepiej niż ten tour ale zgadzam się, że nowa kolekcja z mniejszą ilością szarości w tapicerce ładniejsza dużo! Odpowiedz Link
mama1dawidka Re: Dziewczyny 14.12.11, 18:43 Do senta idzue dokupic tyl budki Ale Ja juz tez pisalam ze jest inny i w rzeczywistosci taki o Prawie wcale amortyzCji Jedyne co sie sklada do lalych rozmiarow taki typowo marketowy Ps Sylki napisalam do ciebie Odpowiedz Link
sylki Re: Dziewczyny 14.12.11, 19:05 Wiem, że można, ale wózek kosztuje 1300 zl (nowa kol) i jeszcze mam dopłacać za budke czy też boczki, no chore Amortyzacji jak dla mnie prawie żaden mały wózek nie ma P.S Gdzie napisałaś, bo nigdzie nie mam Odpowiedz Link
olus22 Re: Dziewczyny 14.12.11, 19:43 Z tą wysyłka to nie jest tak do końca ja kupowałam na markafoni 12 listopada kilka rzeczy wydałam 1300 zł i do dnia dzisiejszego nic nie mam. Odpowiedz Link
sylki Re: Dziewczyny 14.12.11, 19:58 No wiesz, np takie klocki legoo mają 8 tygodni na wysyłkę, więc trzeba sprawdzać, bo nie wszystko ma 14 dni roboczych. Odpowiedz Link
olus22 Re: Dziewczyny 14.12.11, 20:01 ale sprawdzałam i było jasno napisane że 14 dni od zakończenia kampanii no ale może w twoim przypadku będzie inaczej Odpowiedz Link
sylki Re: Dziewczyny 14.12.11, 20:03 cholera, jakoś nie uśmiecha mi się czekać 2miesięcy na wózek Odpowiedz Link
pomilak1 Re: Dziewczyny 14.12.11, 20:59 ja kupowałam ostatnio buty dla M i miałam w ciągu 14dni od zakończenia kampanii. Ale miałam inną sytuację, że zapłaciłam za gry a markafoni odrzuciło moją transakcję, zamówienie się nie zrealizowało, kasa wróciła na konto jak kampania się skończyła. Odpowiedz Link
gaga-sie Re: Dziewczyny 14.12.11, 21:03 Ja kupiłam questa, mam na stanie swifta i mini ( oba w użytkowaniu na zmianę, ostatnio z uwagi na wiatr-częściej mini) i uważam, że zakup parasolki był trafiony. Używamy go na szybkie wypady do znajomych, czy na zakupy, a być może w styczniu przyda się na wyjazd/wylot samolotem. Nie jest może niezbędny, ale znacznie ułatwia codzienność. Jeśli jest atrakcyjna cena-kup. Odpowiedz Link
kornnella Re: Dlaczego mam NIE KUPOWAĆ M&P tour'a 14.12.11, 21:26 Nie kupiłabym Toura-oblukany w sklepie z jednego powodu ma koła jak M&P Pipi - miałam na 2 spacerach. A one sprawdzają się średnio, tzn ślizgają się na gładkich powierzchniach. I niby bedziesz mieć mały "podwieź tyłek" tylko ze tam gdzie trzeba będzie się średnio spisywał Jak bardzo chcesz parasolkę kupiłabym Volo zwłaszcza ze duży wózek sobie zostawiasz. A jak masz na parasolkę jakieś 700-800 to poczekałabym na nowego Questa Odpowiedz Link
dziustynka Re: Dlaczego mam NIE KUPOWAĆ M&P tour'a 14.12.11, 21:44 Sprzedać chce, bo all black bee mi się zachciało ale też nie mogę się przekonać do typu parasolka. Jakoś za dużo dla mnie tych wszystkich prętów. Ale wózek solidny, taki sztywny, jak mini. Uchwyt na kubek, folia, podnóżek, okienko w budce, a wszystko to za małą kasę. Odpowiedz Link
sylki Re: Dlaczego mam NIE KUPOWAĆ M&P tour'a 14.12.11, 21:52 No tak, a jak się go prowadzi ogólnie? Odpowiedz Link
dziustynka Re: Dlaczego mam NIE KUPOWAĆ M&P tour'a 14.12.11, 22:02 prowadzi się bardzo dobrze, lekko, jedna ręką spokojnie. Miałam xtra i nie mogłam znieść terkotania na kostce. Toura słychać, ale tak normalnie, nie wrzyna się ten dźwięk w ucho. Po sklepach też leciutko idzie, nie slizga się. Może slizga się z lzejszym dzieckiem? Moj dobil 10kg. Aha wkurza mnie, bo czasami wisi na pasach synek, ale on ma dopiero 11mcy. No i oparcie nie jest pionowo. To tyle wad. Odpowiedz Link
sylki Re: Dlaczego mam NIE KUPOWAĆ M&P tour'a 14.12.11, 21:52 Nie dam za maclarena 800 zł, jak dla mnie cena przesadzona i tyle. Moja sąsiadka ma/miała pipi i jakoś jej kółka się nie ślizgały Mi pipi nie odpowiada, bo prowadzi się go strasznie, ale na jezdność kół nie narzekałam. Zastanawiam się też na M&P trip, no ale jakoś nie przemawiają do mnie wózki bez rozkładanego choć trochę oparcia. Odpowiedz Link
kornnella Re: Dlaczego mam NIE KUPOWAĆ M&P tour'a 14.12.11, 22:33 To powiedz mi w takim razie dlaczego się go "strasznie" prowadzi, go tzn pipi? Wg mnie, ale tak jak pisałam wcześniej miałam go raptem dwa razy na zewnątrz winne były kółka. Najprościej mówiąc nie dawałam rady nim jeździć a jestem MEGA-fanką parasolek. Nie jest tez wina stelaża, bo podbić się go dało Odpowiedz Link
kornnella Re: Dlaczego mam NIE KUPOWAĆ M&P tour'a 14.12.11, 22:35 A przede wszystkim może ktoś mnie oświeci dlaczego na allegro Toury trafiają tak po 2-tygodniach od zakupu, hmm? Odpowiedz Link
sylki Re: Dlaczego mam NIE KUPOWAĆ M&P tour'a 15.12.11, 08:33 nie wiem czemu, ale wydajesz o nim opinie tylko go macając Pipi prowadziło się ciężko ponieważ koła się nie obracały dobrze w okół własnej osi, ot cała tajemnica, ale koła się nie ślizgały. Prawda jest taka, że nie oczekuje od toura górnych lotów, z tym, że maclaren dla mnie to to samo co m&p tylko dwa razy droższe, po prostu płacisz za nazwe. Wózki te nie są warte takich pieniędzy. Nie kupiłam wózka, dalej nie wiem czy powinnam, to już nie chodzi nawet o tego m&p, ale ogólnie. Mój mąż powiedział, zastanów się czy jest ci tak naprawdę niezbędny. No i właśnie się zastanawiam Odpowiedz Link
pomilak1 Re: Dlaczego mam NIE KUPOWAĆ M&P tour'a 15.12.11, 09:05 Sylki co do nie rozkładanego oparcia też się nie umiałam przekonać, ale kupiłam BCvit (podobał mi się wizualnie) i brak rozkładanego oparcia nam nie przeszkadza. Fakt Kuba jest już duży i z wózka korzystamy baaardzo rzadko-ostatnio na bieg po cmentarzach we Wszystkich Świętych i właśnie wtedy nam zasnął, główkę oparł o boczek wózka i spał jak suseł. Te wózki (bez rozkładanego oparcia) to głównie szmatka poddająca się gdy dziecko wsadzi pupkę-siedzi (dziecko) jak w hamaku ciężka decyzja tak jak u mnie było z bee+, w końcu wózkomaniactwo wzięło górę, bo przecież tak na prawdę nie był mi bee teraz potrzebny Odpowiedz Link
olus22 Re: Dlaczego mam NIE KUPOWAĆ M&P tour'a 15.12.11, 09:18 Sylwia kupuj ten wózek na pewno jest on ci bardzo potrzebny. Ale ten czarny w paski jest ładniejszy. Odpowiedz Link
sylki Re: Dlaczego mam NIE KUPOWAĆ M&P tour'a 15.12.11, 09:33 hehehehe Mam dylemat, obawiam się, że wózek dostanę za 2-3 miesiące z markafoni A wiecie jak jest ja bym chciała już. Co do koloru, oba mi sie podobają, ale ten z fioletem chyba bardziej. No i jednak Kornella zasiała mi lekko niepewność co do niego, choć Saras bardzo go chwali. Ku..... chyba oddam to forum całkowicie Agnes i sobie pójdę na emeryturę wózkową Odpowiedz Link
saras-wati Re: Dlaczego mam NIE KUPOWAĆ M&P tour'a 15.12.11, 09:38 ja go chwalę dla mnie ten wózek przedstawia jakość adekwatną do ceny, jak cybex onyx, czego niestety nie mogę powiedzieć o malcarenach...dla mnie tour jest bliźniakiem questa z małymi różnicami na plus i na minus co do wypowiedzi Kornelli, to ciężko mi się ustosunkować, bo ja nie jeżdżę do CH...a jak jeżdżę, to wpadam i wypadam - najczęściej bez wózka... Odpowiedz Link
kornnella Re: Dlaczego mam NIE KUPOWAĆ M&P tour'a 15.12.11, 09:59 Saras ja tego wózka nie miałam, ale nadal bardzo jestem ciekawa dlaczego go się tak szybko pozbywacie. Sama wózkomania jest dla mnie takim sobie wyjaśnieniem. Jak jest idealny, bo tak wynika z Waszych opinii to czemu nie zostaje chociaż na pół roku, hmm? Odpowiedz Link
sylki Re: Dlaczego mam NIE KUPOWAĆ M&P tour'a 15.12.11, 10:11 Kornella, wózkomania jest dobrym wyjaśnieniem, a nawet bardzo dobrym. Miałam kilka wózków po 3 miesiące i gdyby nie ochota kupna czegoś innego, to bym ich nie sprzedawała. Odpowiedz Link
kornnella Re: Dlaczego mam NIE KUPOWAĆ M&P tour'a 15.12.11, 10:40 Oj Sylki ja to wiem Nawet ze dwa razy sprzedałam lepszy, bo chciałam inny a potem klęłam Załowałam np sprzedaży Volo. Tak jakoś z rozpędu jak syn poszedł do przedszkola wywaliłam wszystko na alle, sprzedało sie jak chciałam, po cenach jak chciałam, a po 2 tyg doszłam do wniosku ze niespełna 3-latek czegoś jednak potrzebuje. I gdyby dostaczyli volo z kol 2011 z kolorowymi budkami na wiosne to znów bym kupiła. A tak to obszedł sie łysy bez grzebienia ja bez Volo a Maclaren bez mojej kasy Odpowiedz Link
sylki Re: Dlaczego mam NIE KUPOWAĆ M&P tour'a 15.12.11, 10:46 hehehe, kupiłam stokke pod koniec września, zaparłam się, że będę mieć tylko jeden wózek. Wytrzymałam tak 2,5 miesiąca I co ja mam zrobić, kasy za dużo nie mam. Poza tym kupie wózek nie będę mieć teraz rakiety. Szlag mnie trafia już z tym. Odpowiedz Link
saras-wati Re: Dlaczego mam NIE KUPOWAĆ M&P tour'a 15.12.11, 10:52 kornnella napisała: > Saras ja tego wózka nie miałam, ale nadal bardzo jestem ciekawa dlaczego go się > tak szybko pozbywacie. Sama wózkomania jest dla mnie takim sobie wyjaśnieniem. > Jak jest idealny, bo tak wynika z Waszych opinii to czemu nie zostaje chociaż > na pół roku, hmm? ja wszystkich wózków pozbywałam się szybko, tour akurat bardzo długo u nas gości mini potrafiłam sprzedać po tygodniu, onyxa po dwóch nie wspominając o moim znienawidzonym queście, choć tego z jabłuszkami chętnie kupiłabym Odpowiedz Link
sylki Re: Dlaczego mam NIE KUPOWAĆ M&P tour'a 15.12.11, 10:00 No właśnie po centrach też się nie rozbijam, a jak już, to biorę wygodny wózek dla mojej Liwki (czyt. wózek, w którym moje dziecko nie ogląda tyłków ludzi ;P) cholera Odpowiedz Link
kornnella Re: Dlaczego mam NIE KUPOWAĆ M&P tour'a 15.12.11, 09:54 sylki napisała: > nie wiem czemu, ale wydajesz o nim opinie tylko go macając Zgadzam się z Toba w całej rozciągłości sama dostawałam chol..y jak forumki pisały coś o wózku, który w porywach jak dobrze poszło widzały w sklepie. Kółka w nim mi się nie spodobały i tyle chciałabym sie mylić > Pipi prowadziło się ciężko ponieważ koła się nie obracały dobrze w okół własnej > osi, ot cała tajemnica, ale koła się nie ślizgały. Ok możesz i tak to ująć dla Ciebie one nie obracaja się wokół własnej osi dla mnie się ślizgają. Inaczej ujmując na śliskiej powierzchni zwłaszcza market czy asfalt nie moge popychać go płynnie, bo wózek nie jest zwrotny jak na parasolkę przystało. Ogólnie wina była kółek. Kupiłam go on-line przyszedł do domu i po macaniu (które tak krytykujesz ) już wiedziałam ze nie jest ok, tzn fajny kolorowy ale... A na spacerze miałam go dość. > Prawda jest taka, że nie oczekuje od toura górnych lotów, z tym, że maclaren dl > a mnie to to samo co m&p tylko dwa razy droższe, po prostu płacisz za nazwe. Wó > zki te nie są warte takich pieniędzy. Zgadzam sie ceny Maców sa przegięte, tyle ze łatwo sie je potem odsprzedaje. Jak kupisz okazyjnie (np w UK) czy z jakimiś rabatem w sklepie to nawet masz szanse sprzedać bez strat. > Nie kupiłam wózka, dalej nie wiem czy powinnam, to już nie chodzi nawet o tego > m&p, ale ogólnie. Mój mąż powiedział, zastanów się czy jest ci tak naprawdę nie > zbędny. No i właśnie się zastanawiam Wiesz jak nie chcesz parasolki to jej nie kupuj bo z każdej bedziesz niezadowolona. Dla mnie parasolka była niezbędna zawsze i mam do tych wózków duży sentyment. Wbrew pozorom nigdy nie traktowałam parasolek jako tanie byle co czym obciach jest jeździć bo "nie wyglada", tylko raczej jako niezbędnik w bagażniku. Odpowiedz Link
sylki Re: Dlaczego mam NIE KUPOWAĆ M&P tour'a 15.12.11, 10:16 No właśnie nie jest problemem posiadanie parasolki, bo miałam buggstera (którego uwielbiałam) W chwili obecnej mam w domu senzz'a, który parasolką nie jest. Na all senzz jest za 600 zł z nowej kolorystyki i tak się zastanawiam (tylko, że senzz mnie nie porwał), no ale świeta idą heh, kasa potrzebna. No nie wiem czy aż tak bardzo wózka potrzebuję, czy to tylko moja fanaberia teraz Odpowiedz Link
olus22 Re: Dlaczego mam NIE KUPOWAĆ M&P tour'a 15.12.11, 10:31 To ja mam pomysł przestań myśleć o wózku i kup sobie owcę do stokke na pocieszenie. Odpowiedz Link
sylki Re: Dlaczego mam NIE KUPOWAĆ M&P tour'a 15.12.11, 10:33 nie wydam na owce ponad 800 zł, to już wolałabym wózek hahaha poza tym kupiłam fioletową owce Odpowiedz Link
tereferefretka Re: Dlaczego mam NIE KUPOWAĆ M&P tour'a 15.12.11, 10:47 a jak wyglada fioletowa owca?? mi sie wydaje, ze jestes na "wozkowym glodzie", jakis czas nie zmienialas, i masz taka potrzebe, ale czy slusznie, nie potrafie powiedziec, bo nie mialam m&p toura Odpowiedz Link
sylki Re: Dlaczego mam NIE KUPOWAĆ M&P tour'a 15.12.11, 10:53 Tereferefretko, ale kurcze mam w domu senzz'a przyjechał wczoraj. Nie jest mój, ale powiedzmy, że z jakieś 2 tyg +/- będzie. Podejrzewam, ze to przez tą promocję w markafoni, bo jednak wózek nowy za 440 zł, to okazja, nawet jak na m&p tour'a Odpowiedz Link
tereferefretka Re: Dlaczego mam NIE KUPOWAĆ M&P tour'a 15.12.11, 11:02 jak dobrze, ze ja nie mam az takiego swira na tym punkcie, ja mam bardziej w teorii niz praktyce) hmm no jesli kupujesz senzza, to nie wiem jaki jest sens posiadania parasolki jeszcze mi sie wydaje ze na szybkie wypady to senzz bedzie wystarczajacy poza tym, jak sama mowisz, ze i tak spacery typu ch, zabierasz wiekszy, wygodniejszy wozek, to juz calkiem bez sensu, ale to wg mnie a promocje, wiesz teraz jest taka, a za miesiac moze byc lepsza, np na inny wozek, wiec ja do tego podchodze troche inaczej Odpowiedz Link
sylki Re: Dlaczego mam NIE KUPOWAĆ M&P tour'a 15.12.11, 11:09 A gdzie ja napisałam, że kupuje senzz'a? Nie, nie kupuje ja go mam tylko na chwilkę, żeby zobaczyć jakie to cudo jest Co do promocji, to wiem, że może być lepsza, ale z drugiej strony i tak kasy nie mam na lepsze Na szybki wypad do sklepu potrzbuje wózka, bo stokke waży ok 12-13 kg i jak mam go na 15-20 min tachać z 2p, a później z powrotem, to mi się odechciewa, zwłaszcza, że z zakupami, ciężko się go wciąga Lekka parasolka, zawsze mi ułatwi szybki wypad, już próbowałam zakupów z Liwką bez wózka i to porażka, bo nie są to wtedy szybkie zakupy Ale nie wiem czy nie wydziwiam, może kupie sobie pipi za 100 zł, w końcu to tylko szybkie zakupy nie Odpowiedz Link
tereferefretka Re: Dlaczego mam NIE KUPOWAĆ M&P tour'a 15.12.11, 11:13 aa to sorry,nie doczytalam. pipi moze nie, ale ja np mialam ollie kupilam za 102.50 i byl ok tylko ma przednie kola pojedyncze, to moze draznic, ale poza tym spoko Odpowiedz Link
saras-wati Re: Dlaczego mam NIE KUPOWAĆ M&P tour'a 15.12.11, 15:31 a z tą świąteczną zniżką w 4kids, jakbyś treka sobie kupiła? miałabyś go od razu? ktoś opisywał na forum treka, o ile dobrze kojarzę - tylko nie wiem czy na tym, czy na drugim? Odpowiedz Link
saras-wati Re: Dlaczego mam NIE KUPOWAĆ M&P tour'a 15.12.11, 15:35 albo w ogóle tripa, jak to na szybkie wypady? tylko ja mimo wszystko wolę mieć wózek z opcją rozkładania oparcia Odpowiedz Link
sylki Re: Dlaczego mam NIE KUPOWAĆ M&P tour'a 15.12.11, 16:41 saras-wati napisała: > albo w ogóle tripa, jak to na szybkie wypady? tylko ja mimo wszystko wolę mieć > wózek z opcją rozkładania oparcia No widzisz, to masz jak ja Odpowiedz Link
kornnella Re: Dlaczego mam NIE KUPOWAĆ M&P tour'a 15.12.11, 17:40 Jak już zastanawiasz sie nad Pipi to prędzej poleciłabym Beata, brzydkie kolory ma ale czarny da sie wkładką ciekawie urozmaicić. I co najważniejsze nowy można trafić za 150-200 zł, lekko używany nawet za 70 a za takie pieniądze ciężko trafić wózek nawet wśród Conieco i inny badziew Odpowiedz Link
sylki Re: Dlaczego mam NIE KUPOWAĆ M&P tour'a 15.12.11, 17:43 no tak ale pipi można upolować do 50 zł Odpowiedz Link
kornnella Re: Dlaczego mam NIE KUPOWAĆ M&P tour'a 15.12.11, 23:47 tyle ze Pipi jest kiepawy (nowy kupiłam za 89 zł ) a Beat to już parasolka podobna np do Inglesiny Trip czyli jasne ze nie ideał wózkowy ale całkiem przyzwoita. A w relacji cena-jakośc to już bdb - za niespełna 2 stówy nowych wózków poprostu niet Odpowiedz Link
kornnella Re: Dlaczego mam NIE KUPOWAĆ M&P tour'a 15.12.11, 17:32 sylki napisała: > Na szybki wypad do sklepu potrzbuje wózka, bo stokke waży ok 12-13 kg i jak mam > go na 15-20 min tachać z 2p, a później z powrotem, to mi się odechciewa, zwła > szcza, że z zakupami, ciężko się go wciąga > > Lekka parasolka, zawsze mi ułatwi szybki wypad, już próbowałam zakupów z Liwką > bez wózka i to porażka, bo nie są to wtedy szybkie zakupy > > Ale nie wiem czy nie wydziwiam, może kupie sobie pipi za 100 zł, w końcu to tyl > ko szybkie zakupy nie Eeee do sklepu parasolki to Ty nie potrzebujesz bo jak napisałaś powyżej na zakupy masz Stokke No właśnie po centrach też się nie rozbijam, a jak już, to biorę wygodny wózek dla mojej Liwki (czyt. wózek, w którym moje dziecko nie ogląda tyłków ludzi ;P) cholera Odpowiedz Link
sylki Re: Dlaczego mam NIE KUPOWAĆ M&P tour'a 15.12.11, 17:47 Heh Kornella tylko ze ja do CH nie mam blisko i jeżdże tam rzadko, zwłaszcza z dziećmi, dlatego też zabieram wtedy stokke, wiesz dla lansu ;P ale do sklepu na osiedlu to ja potrzebuje małego wózka, a raczej lekkiego. Zwłaszcza gdy muszę szybko iść bo czegoś mi brakuje. Odpowiedz Link
pomilak1 Re: Dlaczego mam NIE KUPOWAĆ M&P tour'a 15.12.11, 21:19 Sylki czyli go potrzebujesz a ile on waży? dasz radę go wnieść z zakupami, bo wciągać chyba ciężko Odpowiedz Link
sylki Re: Dlaczego mam NIE KUPOWAĆ M&P tour'a 15.12.11, 21:31 Ale pytasz konkretnie o co? O jaki wózek, bo ja szczerze już się zgubiłam Odpowiedz Link
pomilak1 Re: Dlaczego mam NIE KUPOWAĆ M&P tour'a 16.12.11, 21:32 No a o jakim piszemy o tour'a jakoś nie widzę wciągania parasolki po schodach z dzieckiem i zakupami, chyba że mała sama do góry a Ty z siatami i wózkiem Odpowiedz Link
sylki Re: Dlaczego mam NIE KUPOWAĆ M&P tour'a 16.12.11, 22:34 Wiesz tour waży ponad 6 kg, więc nawet jak zaśnie to wniosę ją z wózkiem, siaty później . To tylko 2p. Jak nie spi, to włazi sama do góry , a tour ma pasek do noszenia, zawsze jakieś ułatwienie. Odpowiedz Link
pomilak1 Re: Dlaczego mam NIE KUPOWAĆ M&P tour'a 17.12.11, 10:30 Sylki no dobra, miałam Ci go obrzydzić ale jak widzisz nie da się musisz go mieć Odpowiedz Link
sylki Re: Dlaczego mam NIE KUPOWAĆ M&P tour'a 17.12.11, 11:51 teraz go nie kupie, tak sobie postanowilam zaraz wiosna rowerek bedzie w uzyciu chyba na serio pojde na emeryture wózkowa. A w ogole strasznie mi sie spodobal nowy cybex onyx, na blogu srebrnej fotka jest. Cudo po prostu. Odpowiedz Link
saras-wati Re: Dlaczego mam NIE KUPOWAĆ M&P tour'a 17.12.11, 12:39 sylki napisała: > teraz go nie kupie, tak sobie postanowilam > zaraz wiosna rowerek bedzie w uzyciu chyba na serio pojde na emeryture wó > zkowa. > > A w ogole strasznie mi sie spodobal nowy cybex onyx, na blogu srebrnej fotka je > st. Cudo po prostu. nie chwaląc się, to mój cybex Odpowiedz Link
saras-wati Re: Dlaczego mam NIE KUPOWAĆ M&P tour'a 17.12.11, 12:47 saras-wati napisała: > sylki napisała: > > > teraz go nie kupie, tak sobie postanowilam > > zaraz wiosna rowerek bedzie w uzyciu chyba na serio pojde na emeryt > ure wó > > zkowa. > > Jeśli mam być szczera, to lepiej oceniam tour'a! lepiej podbija, lepiej się prowadzi i jest lżejszy, a to cechy najważniejsze przy parasolce Cybex ma fajną budę > > A w ogole strasznie mi sie spodobal nowy cybex onyx, na blogu srebrnej fo > tka je > > st. Cudo po prostu. > > > nie chwaląc się, to mój cybex Odpowiedz Link
pomilak1 Re: Dlaczego mam NIE KUPOWAĆ M&P tour'a 17.12.11, 13:35 oj Sylki chyba rzeczywiście Cię bakcyl wózkowy opuszcza albo rzeczywiście stokke jest tak rewelacyjny że można być z jednym wózkiem miałam cybexa ale tego starego, ten z bloga prezentuje się super Odpowiedz Link
sylki Re: Dlaczego mam NIE KUPOWAĆ M&P tour'a 17.12.11, 13:52 Ja po prostu kocham duże wózki, stokke ma wszystko co może mieć dla mnie idealny wózek. No ok, do lasu się nie nada, ale też i do lasu nie jeżdzę Odpowiedz Link