Dodaj do ulubionych

Xlander XT

17.01.12, 19:06
Mam pytanie czy to dobry wózek. W lutym wyjeżdzam w góry i chciałabym kupić wózek z trójkołowych ten jeszcze w miarę wygląda ale nie mam przekonania do tej marki.
Obserwuj wątek
    • sylki Re: Xlander XT 17.01.12, 19:12
      Ja miałam XT ale z 2006r, nie narzekałam, wręcz odwrotnie.
      Ale teraz nie wiem czy się coś nie pozmieniało
    • lucyna_1980 Re: Xlander XT 17.01.12, 19:25
      Oluś - kup MB jak chcesz dobra trójkołówkę - X-T przy MB to czołg
      • olus22 Re: Xlander XT 17.01.12, 20:12
        No właśnie tak się zastanawiam tylko MB mi się nie podoba tak się przyglądam i staram sie znaleźć w nim coś i nie mogę
        • lucyna_1980 Re: Xlander XT 17.01.12, 20:30
          Mi on też tak średnio się podobał - jak kupowałam to myślała, że taki sobie, ale OK - zachwalają to sprawdzę.
          Po pierwszym spacerze zakochałam się big_grin do tego stopnia, że jak mała wyrosła ze swifta to kupiłam urbana. Te wózki sa naprawdę rewelacyjne pod względem prowadzenia, podbijania i pokonywania przeszkód. Nie ma lepszych. Wizulnie nie muszą byc piękne - bo to wózki do zadań specjalnych smile Nawet moja mama i siostra które opiekują się Pauliną stwierdziły, że ze wszytkich wózków jakimi ja woziły MB jest najlepszy smile Wózkomaniaczkami nie są - ale doceniły....

Teraz to mi już jego wygląd w ogóle nie przeszkadza, mogę nawet powiedzieć, że podoba mi się i ma wiele innych bardzo pozytywnych cech, które jego wygląd sporowadzają na drugi plan.

Oluś przeciez brzydkiego faceta tez można pokochać - to wózek tym bardziej big_grin
          • olus22 Re: Lucyna 17.01.12, 20:35
            > Oluś przeciez brzydkiego faceta tez można pokochać - to wózek tym bardziej
            haha dobre to może jednak się skuszę muszę to jeszcze przemyśleć
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka