Dodaj do ulubionych

Maxi Cosi Noa

11.02.12, 23:19
Podczas ostatniej wizyty w sklepie natknelam sie na niego i przykul moja uwage. Jak nigdy nie lubilam parasolek i przenigdy talowej nie posaidalam tak ta mi sie nawet spodobala.
I jest do tego dosc tani, u mnie kosztuje €149. Ciekawa jestem jak sie sprawdza na codzien big_grin

www.youtube.com/watch?v=o44_qPGxAVc
A Wam ? Podoba sie ?
suspicious
Obserwuj wątek
    • aga_1980_31 Re: Maxi Cosi Noa 11.02.12, 23:31
      Fajny smile Bardzo podoba mi się pomysł z wyciąganą rączką do ciągnięcia smile
      minus na pierwszy rzut oka to brak regulowanego podnóżka smile Ale na wózek sklepowo samolotowy rewelacja smile
      • pomilak1 Re: Maxi Cosi Noa 12.02.12, 09:59
        Mi się podobasmile no i ta opcja z możliwością ciągnięcia super!muszę zobaczyć czy w PL jest dostępnysmilei jakie są dostępne kolorysmile
        • gonik111 Re: Maxi Cosi Noa 12.02.12, 10:13
          Samolotowo - sklepowy - dla mnie rewelacja!
          • saras-wati Re: Maxi Cosi Noa 12.02.12, 16:14
            też mi się podobawink a jakie ma wymiary?
            • jolanka-5 Re: Maxi Cosi Noa 12.02.12, 16:47
              Ciekawe jak duże dziecko można w tym wozić. Ten mały z prezentacji na nogi miał jeszcze sporo miejsca ale głową sięgał niemalże do budy.
              • magda79pn Re: Maxi Cosi Noa 12.02.12, 17:05
                jest też bebe confort (podobnie jak loola)
                www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=J453W46ozmM
                www.youtube.com/watch?v=36sDZ_J5c0s&feature=related
                • pomilak1 Re: Maxi Cosi Noa 12.02.12, 17:46
                  znalazłam tu www.bubumarket.pl/index.php?products=product&prod_id=1028 ale nie ma zdjęćuncertain niby w magazynie mają wpisane "jest" ale o produkcie nic nie mają napisane uncertain
                  • aga_1980_31 Re: Maxi Cosi Noa 12.02.12, 18:28
                    allegro.pl/wozek-spacerowka-maxi-cosi-noa-quinny-chicco-wawa-i2056837133.html
                    • pomilak1 Re: Maxi Cosi Noa 12.02.12, 19:36
                      widziałam, ale nic nie piszę o gwarancjiuncertain a jak bym go kupiła to wolałabym z gwarancją. Wiadomo, że wady wychodzą w użytkowaniu, a to jednak dość nowy modelsmile
                  • kkazet Re: Maxi Cosi Noa 12.09.14, 09:54
                    Odradzam i ostrzegam! Bubumarket to kretacze, oszusci i totalnie maja gdzies klienta ktory zlozyl i oplacil zamowienie! W dodatku termiy realizacji sa wielokrotnie przekladane a kontakt praktycznie niemozliwy (zlozylem zamowienie na towar ktory byl oznaczony jako dostepny!). Koniec koncow towar po 64 dniach od oplacenia rzekomo wrocil od firmy kurierskiej jako uszkodzony a srodki na konto zostaly zwrocone po 66 dniach od oplacenia. Regulaminowy termin 14 dni oraz deklarowany termin 5 tygodni zostaly znacznie przekroczone a zamowienie na te same produkty zlozylem w innym sklepie.
    • ironia-losu11 Re: Maxi Cosi Noa 12.02.12, 20:22
      Moja koleżanka kupila sobie w UK właśnie do celów samolotowych głownie, bo często lata do PL - i z tego co wiem juz go sprzedała, bo jej dziecko "wyrosło" z siedzenia - jest wąskie (w sensie siedzisko, nie dziecko) i mało wygodne. To jej opinia, mi się ten wózek podobał, ale jak mi to powiedziala, to odpuściłam temat.
      • gaga-sie Re: Maxi Cosi Noa 12.02.12, 21:02
        A pozycja siedząca taka raczej półleżąca.
      • avelaa Re: Maxi Cosi Noa 04.07.13, 14:50
        Ja jestem posiadaczką tego wózka i mogę go polecić. Siedzisko rzeczywiście jest wąskie. Moje dziecko ma dopiero 13 miesięcy więc trudno powiedzieć jak będzie w przypadku starszego dziecka. Niemniej jednak przymierzałam małą do wielu tego typu wózków i szczerze powiem, że nie widziałam większej różnicy. Quinny Yezz ma bardzo podobne. Na moim blogu umieściłam jego recenzję więc zapraszam zainteresowanych - mama-i-gu.blogspot.com/2013/07/maxi-cosi-noa-recenzja.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka