Dodaj do ulubionych

graco symbio

20.02.12, 15:46
Czy ma ktoś Graco symbio?Interesują mnie opinie o użytkowaniu,czy spacerówka nie jest za wąska czy to tylko takie wizualne wrażenie przez to że jest zwężana na dole?
Obserwuj wątek
    • sylki Re: graco symbio 20.02.12, 15:49
      Nie posiadam, ale u mnie na osiedlu jeżdżą dwa i jeden cichutki, a drugi skrzypi niemiłosiernie.
      Zastanawia mnie bardzo od czego to zależy. Niestety nie wiem jak wypadają spacerówki, bo oba dopiero gondolowe są smile
      • szajbus21 Re: graco symbio 20.02.12, 22:22
        Gdzieś widziałam juz wątek o skrzypieniu ale okazało się że dotyczy to większości firm wózkowych zależy jaki egzemplarz się trafi.Ja już prawie sie zdecydowałam tylko nikt ze znajomych go nie ma a najlepiej posłuchać uzytkowniczek.
        • sylki Re: graco symbio 20.02.12, 22:40
          Wiesz, skrzypienie może się zdarzyć, ale nie takie. Słychać go na pół osiedla big_grin
          Tylko jak już pisałam wyżej, drugi nie skrzypi, być może używają go do bujania na boki wink stąd rozchwiany stelaż.
          • emakowka Re: graco symbio 21.02.12, 07:21
            Po moim mieście jeździ symbio i skrzypi strasznie i kółka też bardzo terkoczą.
            • tereferefretka Re: graco symbio 21.02.12, 08:40
              hmm z nami na wakacjach w pensjonacie mieszkala para z takim wozkiem, kolka terkotaly(no bo to nie pompowance,wiec musza terkotac) ale nie tak glosno jak moj zapp,wiec do przezycia wink)
              • szajbus21 Re: graco symbio 21.02.12, 12:07
                Trochę mnie zmartwiłyście dziewczyny tym skrzypieniem.Chyba sprawa jednak do przemyślenia.Na próbach w sklepie prowadzi się rewelacyjnie.
                • mama1dawidka Re: graco symbio 21.02.12, 13:41
                  Wszystkie wozki w sklepie prowadzi sie rewelacyjnie smile
                  Dopiero jak wyjedziez w teren z cuit obciazeniemm wtedy czuc czy jezdzi sie rewelacyjnie czynie
                  Gdziec czytalam ze warto zabrac ze soba jak sie idzie wozek kupic
                  Zgrzewke wody mineralnej smile
                  Co do graco to moze jak sie trafi
                  Z 5 lat temu mialam quatro gdzie czytalam ze skrzypia trzeszcza
                  A moj nie wydawal zadnego dzwieku
                  Moze zalezy jak sie trafi
                  A co do sybio to dawno nie bylo o nim watku
    • pomaranczowaglowa Re: graco symbio 09.03.12, 13:06
      moje symbio akurat nic nie skrzypialo, spacerówka nie wiem czy wąska, bo dziecko mam wysokie ale szczuplutkie, więc mi wystarcza do tej pory.
    • panwawel Re: graco symbio 09.03.12, 14:53
      ja kiedyś też miałem symbio i nic sie nie telepało ani nie skrzypiało, ale był dla mnie i dla żony za niski
    • moniczka199 Re: graco symbio 12.03.12, 08:36
      specerówka nie jest aż taka wąska, ale warto sobie na żywo zobaczyć, jak sie sprawuje - w miarę ok, ale jżdże nią dopiero od miesiąca, więc dziecko malutkie, i ma sporo miejsca jeszcze, aha i mój wózek nie skrzypi, może to zależy od użytkowania, czy się jeździ po piachu i kałużach i kołysze w min dziecko, ja staram się unikać tego typu przeszkód tongue_out
    • zielonka81 Re: graco symbio 19.03.12, 09:24
      mi też nie skrzypiał, może to zależy od tego po jakim podłożu się jeździ, jak piachu i kurzu naleci do łożysk to będzie trzeszczał....
      • sylki Re: graco symbio 19.03.12, 09:27
        To nie łożyska trzeszczą, a stelaż.
        • niebieskalaska Re: graco symbio 19.03.12, 11:44
          ja to stelaż? ale że na łączeniach czy jak?
          • nowa_84 Re: graco symbio 19.03.12, 20:39
            Oglądaliśmy go w sb z męzem w sklepie, i ta spacerówka jest maluteńka! Porównywaliśmy ją z X-landerem, np i różnica jest kolosalna.
            • sylki Re: graco symbio 19.03.12, 21:00
              a z jakim x-landerem ?
            • werecia Re: graco symbio 21.03.12, 10:30
              ale x-lander dużo cięższy, a nie każdy może dzwignąc....
              • ania_gil Re: graco symbio 14.05.12, 17:32
                Moja siostra ma Symbiaka i nic jej nie trzeszczy i nie skrzypi, co wy? Fajny wózeczek, bardzo lekki i wygodny. Jak mi przez telefon sie chwaliła to nie wierzyłam, ze wózek może tak mało ważyć ale fakt- w porównaniu z moim piórko big_grinD
                • sylki Re: graco symbio 14.05.12, 17:37
                  Taaaaak, youtube mówi na temat skrzypienia wiele big_grin
                  Tak więc skrzypią te symbio jak cholera, ale to graco one wszystkie skrzypią, zupełnie jak chicco tongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka