Dodaj do ulubionych

Kupiłam buzz'a 4

03.03.12, 21:45
Jak zapewne pamiętacie miała być nuna, potem miałam w domu urbo. Dzisiaj pojechałam do sklepu i niewiele tym razem myśląc wzięłam buzz'a. Im dłużej w nim wożę maluszka w domu tym bardziej mi się on podoba: miękkie, lekkie prowadzenie, wygodne siedzisko dla dziecka, co najważniejsze - przodem do mnie. Wiem, że tu quinny szału raczej nie robi, ale mam nadzieję, że zapełni on lukę wózkową u mnie (potrzebuję coś od 4mc życia do roczku z hakiem). Zamówiłam jeszcze zapp'a jako stelaż pod fotelik do sklepu i mam nadzieję, że mam chwilowo komplet wink
Myślicie, że zapp się sprawdzi? A jak u Was z odczuciami do buzz'a ?
Obserwuj wątek
    • wiorka_mrau Re: Kupiłam buzz'a 4 03.03.12, 21:55
      https://fotoforum.gazeta.pl/photo/1/pb/ba/agte/Rk1ACxbxqT16Ipb5EA.jpg
      fotoforum.gazeta.pl/photo/1/pb/ba/agte/vPfC22WAHCkgbv8ibA.jpg
      • wiorka_mrau Re: Kupiłam buzz'a 4 03.03.12, 21:55
        fotoforum.gazeta.pl/photo/1/pb/ba/agte/vPfC22WAHCkgbv8ibA.jpg
        • wiorka_mrau Re: Kupiłam buzz'a 4 03.03.12, 21:58
          Coś mi się źle wkleiło - przepraszam za śmietnik.
          • wiorka_mrau Re: Kupiłam buzz'a 4 03.03.12, 22:06
            https://fotoforum.gazeta.pl/photo/1/pb/ba/agte/ywfyzIJ4QuFQay4q0B.jpg
    • sylki Re: Kupiłam buzz'a 4 03.03.12, 22:07
      Quinny to dobra firma, zapp pod fotelik jest idealny big_grin
      Co do buzza, nie podoba mi się to, ze nie ma budki tylko daszek, więc siedzisko jest odsłonięte, ale pamiętam jak te kilka lat temu szał robił smile
      • pinik Re: Kupiłam buzz'a 4 03.03.12, 22:34
        Ja, jak maly mial kolo roczku kupilam buzza na wyjazd do Dubaju (a to wlasnie mial rowno roczek, bo tam go swietowal). Dla mnie byl to bardzo wygodny wtedy, lekki, fajnie skladajacy/rozkladajacy sie wozek. Po zdjeciu tylnich kol byl malutenki w bagazniku (tj. b. plaski).
        Lubilam go prowadzic i kupilam go, bo wtedy zal mi bylo samolotem i na plaze brac bugaboo, ktorym w domu jezdzilam. Bardzo polubilam ten wozek.

ja tylko nie rozumiem po co ci zapp jako stelaz pod fotelik, jak masz buzza. Dla mnie on byl wlasnie idealny jako stelaz pod fotelik (wlasnie przez to skladanie). Koszyk wiekszy niz w zappie i sie tak nie telepie. I wogole stabilniejszy jest.

Tylko moj buzz byl ten starszy z innym troche siedzonkiem, ale ja wlasnie jego chcialam, bo mial troche wieksza budke.
    • lucyna_1980 Re: Kupiłam buzz'a 4 03.03.12, 23:02
      Jeśli przeżyjesz ten małą daszko-budkę smile i nie zamierzasz nim wozić dziecka do roku z malym haczykiem bo oparcie jest raczej niskie - to powinnaś być zadowolona. Marka mówi sama za siebie, wcześniej miały te wózki jakiś problem z hamulcem, ale chyba już został rozwiązany... o ile się nie mylę...
      • dima1312 Re: Kupiłam buzz'a 4 04.03.12, 00:35
        szkoda ze nie wybrałaś wersji najnowszej ma większe siedzisko i inne koła ale to i tak bardzo fajny wózek powinnaś być zadowolona
        • mama1dawidka Re: Kupiłam buzz'a 4 04.03.12, 00:42

Eh
          • malenstwo2010 Najładniejszy... 04.03.12, 12:27
            Najładniej na zdjęciach wyszedł...kot smile Śliczny jest
            • sylki Re: Najładniejszy... 04.03.12, 12:31
              haha też na niego największą uwagę zwróciłam, jest piękny, a jaki dostojny big_grin
              • wiorka_mrau Re: Najładniejszy... 04.03.12, 18:37
                Ten kot ma to do siebie, że zawsze wchodzi w obiektyw, nieważne co się fotografuje. W realu nie jest taki dostojny - to taki głupolek trochę wink To mieszaniec persa z jakimś leśnym dzikusem żbikopodobnym.
            • wiorka_mrau Re: Najładniejszy... 04.03.12, 12:35
              Dzięki za Wasze opinie, mam nadzieję, że u nas się sprawdzi - faktycznie rozkładanie jest fajnewink Do siedziska mam 2 wkładki -na razie używamy tą z gąbki, na potem mamy taką z materiału. Myślę, że brak dobrej budki jakoś przeżyję, w sumie i tak nie wychodzę na spacer przy gorszej pogodzie. Na zimę planujemy powrót do spacerówki speedi'ego. Kurcze, coś się ze mnie zrobiła fanka quinny wink Jeszcze zapp w drodze. Kupuję go dlatego, że mój mąż jeździ małym miejskim suzuki i tam do bagażnika (czytaj - schowkawink buzz nie wejdzie.
              • czerwcowa_mamusia Re: Najładniejszy... 05.03.12, 08:29
                A ja miałam dosłownie miesiąc buzza, i jakoś mnie wkurzał, miałam tego z trzema kółkami, wydawał mi się nie stabilny, jak miał siedzisko przodem do mnie zamontowane, i ta mała budka, ciągle musiałam córcię jeszcze jakąś pieluszką latem nakrywać, bo ciągle ją słonko raziło. No dla mnie ogólnie porażka. Dodam że córcia miała troszkę ponad roczek, i już się nie mieściła w siedzisku które jest ponoć do 18 mies. a jest drobna i szczupła. Ogólnie nie poleciłabym tego wózka. Ale to jest moja opinia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka