Dodaj do ulubionych

Pomóżcie bugaboo,concord ...

14.03.12, 12:35
Witam.
Potrzebuję porady,muszę kupić kolejny wózek dla noworodka. Mam w domu Bugaboo Bee i Maclarena Volo,więc potrzebuję wózka w zasadzie na pierwszych 7,8 miesięcy. Myślę o czymś używanym i nie za drogim. Przy pierwszym dziecku wydałam kupe kasy na Murę którą używałam pół roku i przesiadłam się do Bee,teraz jestem bardziej doświadczona i pieniążki wolę wydać na coś innego. Z Mury byłam zadowolona i chętnie kupiłabym następną gdyby nie jej waga. Poszukuję czegoś lżejszego,żeby dawał radę w lesie i dało się wpiąć Maxi Cosi. Myślałam o Frogu (Cameleon za drogi crying, ale czy dobrze się go prowadzi osobom wysokim (ja mam 180 cm,a mąż 190 ) oraz o Concordzie Neo i Fusion,ale jak one w terenie dają radę? Może mi poradzicie,albo doradzicie coś innego.
Byłabym bardzo wdzięczna.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • saras-wati Re: Pomóżcie bugaboo,concord ... 14.03.12, 13:22
      może mamas&papas mylo? ma wysoko gondolę, która jest komfortowa i ładnie wykonanasmile wózek jest przemyślany i estetycznie wykonanysmile
      • naomi_83 Re: Pomóżcie bugaboo,concord ... 14.03.12, 13:31
        Jego też oglądałam (podobają mi się takie futurystyczne wózki) tylko cena do mnie nie przemawia sad Postanowiłam sobie wydać max 1500 zł,bo wiem że nie będę go długo używała. A Mylo używanego nie kupię jeszcze raczej.
        • saras-wati Re: Pomóżcie bugaboo,concord ... 14.03.12, 13:54
          Myślę, że jakbyś dobrze poszukała, to kupisz cameleona używanego w tej cenie. Mylo rzeczywiście będzie ciężej...
          • naomi_83 Re: Pomóżcie bugaboo,concord ... 14.03.12, 14:02
            Oj szukam szukam... chyba wszędzie już od paru miesięcy i mam już powoli dosyć hihi a Frog się nie nadaje?Bo jednego mam na oku właśnie smileTylko nie wiem co z tą rączka... Kurcze jak ciężko jest znaleźć odpowiedni wózek wink
    • ollasja Re: Pomóżcie bugaboo,concord ... 14.03.12, 13:32
      No a Quinny Speedy z gondolą?
      • naomi_83 Re: Pomóżcie bugaboo,concord ... 14.03.12, 13:49
        No właśnie ani mi ani mężowi nie podobają się trójkołowce. Ale Speedemi też się przyglądałam i może,może wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka