malenstwo2010 15.03.12, 11:44 Jest mój wymarzony Lodger , tylko ta cena www.mamagama.pl/lodger-bunker.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama1dawidka Re: Lodger w Mama Gama 15.03.12, 11:55 Buahaha no rzeczywiscie Ja mojego jako grais dostalam Zta wkladka Na szczescie bo chcialam kupic Wg to jest fajny jesienno wiosenny Szalu ze tak powiem za ta cene nie zrobil Z tym ze ja mam rozowo limonkowy I zastanawiam sei nad sprzedaza Tylko nie wiem czy teraz czy przed zima lepiej? Odpowiedz Link
dziustynka Re: Lodger w Mama Gama 15.03.12, 11:56 Cena zawsze niższa, niż gdy ja kupowałam na ebay. A mnie denerwują kolory, nie ma takiego, żebym się zdecydowała. Wtedy kupiłam powder i okazał się zupełnie inny niż na zdjęciu. Taki melanż szary, a nie beżowy. Także na razie sobie daruję. Przy drugim dzidziusiu skończę pewnie znowu z powderem Odpowiedz Link
pomilak1 Re: Lodger w Mama Gama 15.03.12, 16:20 Bardzo mi się podobają te lodgery ale cena??ło matko mamadawidka napisz mi na priv ile ca tego lodgera byś chciała bardzo mi się podoba ten Twój (o ile to ten co miałaś na zdjęciu w bee ) Odpowiedz Link