Witam. Nie radzę sobie z podjęciem decyzji co do wyboru wózka. Generalnie raczej największe zalety ma dla mnie PP pliko p3 completo dlatego że:
mój synek ma prawie 9 miesięcy a ja potrzebuję wózka uniwersalnego. Raczej takiego już na stałe. Takiego którym pojadę do przedszkola po starszaka, do parku na spacer, ale też wezmę ze sobą na zakupy do galerii.
Potrzebuję wygodnego wózka dla siebie, ale zwłaszcza dla maluszka.
Musi mieć możliwość spania, dużą budę (straszny z niego wrażliwiec a z nadmiaru ciekawych wrażeń cieżko mu myśleć o spaniu, chociaż ledwo żyje ze zmęczenia

), regulowany w związku z tym podnóżek (tak mi się wydaję przynajmniej). Poza tym ważne jest okrycie na nóżki i wbrew pozorom kolor, ponieważ nie wyobrażam sobie jak maluch może spać lub siedzieć w czarnym wózku latem... też tak mi się być może tylko wydaje, bo oczywiście czarne wózki są śliczne. Z tych wszystkich względów raczej nie wybiorę BJ chociaż z tego co widzę na forum, to ma on ogromne poparcie. Ale nie wiem czy nie jest przede wszystkim za duży. Widziałam jeszcze Inglesinę tę nową, ale raczej nie jest fajniejsza od PP, tylko że w moim mieście nie kupię PP bo podobno ciężko dogadać się z firmą i są trudności potem serwisowe...
Jeślii chodzi natomiast o PP, to ten model wybiorę chyba ze względu na cenę, bo sama nie wiem czym szczególnym różni się od Switcha, a ten SED to już chyba za drogi, sama nie wiem... Proszę o radę bo chyba zwariuję