Dodaj do ulubionych

Do agnes: akcesoria do BJ

20.03.12, 17:21
Agnes mam pyatnie na jednym ze zdjęć w forum wkleilas zdjecie baby joggera z gondola i do niej est przyczepiona taka akby torba forum.gazeta.pl/forum/w,101614,130852775,130855174,Re_Gondola_Baby_Jogger_na_City_Mini_.html?t=1332260169322 torba dla rodzicow na angleiskie stronie Parent Console czy mozna to w Polsce kupić ? I czy bedzie to pasowało do Summita.
Obserwuj wątek
    • sylki Re: Do agnes: akcesoria do BJ 20.03.12, 17:52
      Ten organizer jest maly
      tu masz rownie pasujacy, ale wiecej tu zmiescisz allegro.pl/izolowany-organizer-sunshinekids-do-kazdego-wozka-i2207758859.html
      • agnes_nyc Re: Do agnes: akcesoria do BJ 20.03.12, 17:55
        sylki napisała:

> Ten organizer jest maly
        > tu masz rownie pasujacy, ale wiecej tu zmiescisz allegro.pl/izolowany-organizer-sunshinekids-do-kazdego-wozka-i2207758859.html

ten jest fajny tez go mam tylko zjezdza mi np z bee+ i trzymam hakami na zakupy hehhee

ciekawe jak ten oryginalny by sie trzymal
        • sylki Re: Do agnes: akcesoria do BJ 20.03.12, 18:15
          ten oryginalny ma 2 sposoby zapiecia, na BJ super sie trzymal, na stokke rowniez
      • pomilak1 Re: Do agnes: akcesoria do BJ 20.03.12, 18:35
        Mam ten co Sylki wkleiła i jest fajnysmile szkoda tylko, że jest z góry otwarty więc jak mnie złapał deszcz to organizer czym prędzej schowałam do kosza na zakupy tongue_out
    • agnes_nyc Re: Do agnes: akcesoria do BJ 20.03.12, 17:53
      Hej

w polsce nie bedzie

do zamowienia z usa

to sa uniwersalne akcesoria wiec bedzie pasowala
    • lucyna_1980 Re: Do agnes: akcesoria do BJ 20.03.12, 17:59
      Żąden szałowy ten organizer nie jest bo miałam taki...
      Dwie przegródki zapinane z góry klapką na rzep i trzecia przegroda to dziura na kubek
      Niewiele pomieścisz bo strasznie niepakowne (nawet niewielki portfel sie nie miescił) wrzucałam klucze, butelke dla dziecka i to wszystko...
      W PL nie jest osiągalny, jak się napililas na niego tu musisz zamawiać z USA lub UK
      Do wyboru masz dwa modele - jeden zwykły a drugi z budowanymi głośnikami do mp3
      • sylki Re: Do agnes: akcesoria do BJ 20.03.12, 18:21
        Cytat Do wyboru masz dwa modele - jeden zwykły a drugi z budowanymi głośnikami do mp3

CZAAAAAAAAD big_grin
        • nadi1984 Re: Do agnes: akcesoria do BJ 20.03.12, 19:57
          Ten nieorginalny jest fany chyba się skuszę na niego . Nie bede ściągać z USA bez sensu. Dzięki za pomoc.
          Widzę że orientujecie się w BJ czy ktoraś z was widziala na zywo gondole do nich chodzi mi czy jest duza i czy buda duzo zasłania ( mam Joolza in tam slabo zakrywa dziecko buda) ?
          • isabel_o Re: Do agnes: akcesoria do BJ 20.03.12, 20:13
            Ja mam ten oryginalny organizer. Kupiłam go jak ściągałam mini z usa. Ja o tyke go lubię bo fajnie butka z piciem w nim siedzi i jedna kieszonka jest termoizilacyjna, więc w lato można jakiś owoc wrzucić czy inne jedzonko. Ale on się nadaje na drobiazgi typu klucze, telefon, smoczek itp. Ja oprócz niego używam babymel i wtedy mam wszystko co potrzebasmile
            • nadi1984 Re: Do agnes: akcesoria do BJ 20.03.12, 20:17
              Kurcze fajnie by bylo mieć ten orginalny ale bawić się w sciaganie bez sensu ale jak wpisalam orgnaizer na allegro to troche ich wyskoczylo takze racze cos znajdesmile
              • dima1312 Re: Do agnes: akcesoria do BJ 20.03.12, 22:22
                ja też miałam ten orginalny ale coś szybko się niszczył coś się przecierało raczej bym go już nie kupiła, ale ciekawi mnie ten organizer bugaboo czy on da się przymocować do GT??
                • isabel_o Re: Do agnes: akcesoria do BJ 20.03.12, 22:36
                  Naprawdę Ci się coś w nim zniszczyło? Ja swój używam już grubo ponad 2 lata i wygląda jak nowy big_grin
                  • dima1312 Re: Do agnes: akcesoria do BJ 20.03.12, 23:14
                    z boku coś nie pamiętam co bo już go dawno nie mam sprzedałam razem z wózkiem ale ten bugaboo podoba mi się! Iza jak gdzieś zobaczysz w Warszawie to obadaj go
                    • isabel_o Re: Do agnes: akcesoria do BJ 20.03.12, 23:47
                      Ok wink
                    • m7-7 Re: Do agnes: akcesoria do BJ 21.03.12, 07:45
                      Hmmm, nie zauwazylam aby byl zniszczony smile Co prawda wychodzą czasami te plastikowe druty usztywniające (na poczatku myslalam ze sie cos rozpruło) ale one wychodzą przez 2 dziurki, którymi się je wkłada (jak sie przesunie to sie wysuwa smile) Od biedy moznaby te dziurki zaszyć i wtedy druty byłyby na stałe.
                      • isabel_o Re: Do agnes: akcesoria do BJ 21.03.12, 08:07
                        U mnie te rurki same nie wychodzą. Są tam specjalne otwory przez, które można je wyjąć, ale trzeba się pogimnastykować bo materiał jest napięty a orwory nie są na samych brzegach. U mnie same nie mają szans wyjść...
                        • dima1312 Re: Do agnes: akcesoria do BJ 21.03.12, 10:36
                          no właśnie te druty! żle się wyraziłam ze słowem zniszczony,ale już to mnie denerwowało
                          • isabel_o Re: Do agnes: akcesoria do BJ 21.03.12, 11:05
                            To może miałaś wadliwy albo te z de są trochę inne... qrczę ja swój używałam z każdym moim mini od ponad 2 lat i nic nie wychodzi, nic się nie pruje, wszystko jest ok...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka