Dodaj do ulubionych

Moja nowa miłość...

23.03.12, 11:13
Jeszcze nie kupiłam wózka. Stwierdziłam że nie chcę znów pochopnego zakupu dokonać i potrzebują więcej czasu na podjęcie decyzji i poogladanie wózków w realu. Byłam napalona na zappa xtra ale w realu jakiś taki... nieporządny mi się wydaje... Taki prowizoryczny... Aczkolwiek jeszcze go nie wykluczam bo cenowo jest cudowny. ALE... zakochałam się w innym wózku.. Quinny Moodd. I to na tyle się zakochałam że jestem w stanie zapłacić za niego te 600 euro, ALE... czy on ma jakieś zalety? (po za wyglądem, którym ja jestem zachwycona) Proszę was o opinie? Może któraś nim jeździ? Bo ja to niestety dalej tylko wizualnie oceniam wózki, choć z dnia na dzień moja wiedza trochę większa to jednak nie ufam sobie jeszcze na tyle żeby ten wózek bez waszej porady kupić. Aha, patrzyłam na tutejszym "allegro" w poszukiwaniu używanego moodda, ale nic nie znalazłam, czyli ten wózek to jakaś nowość tak?
Obserwuj wątek
    • dima1312 Re: Moja nowa miłość... 23.03.12, 11:26
      to nowość pewnie jeszcze nikt go nie ma stelaż fajny kolory piękne ale siedzisko ....masówka podobne do wielu które teraz robią małe dla duzego dziecka się nie nadaje
    • sylki Re: Moja nowa miłość... 23.03.12, 11:45
      To nowość,
      takie połączenie buzz'a z murą
      Choć wizualnie, mam wrażenie, że siedzisko jeszcze mniejsze niż w murze.
      Nie powalił mnie na kolana wcale
      • tonieja22 Re: Moja nowa miłość... 23.03.12, 11:52
        Kurczę dziewczyny... jeszcze w życiu się tak długo nie zastanawiałam nad kupnem czegokolwiek... to dlatego że ballila jest moim wielkim rozczarowaniem i nie chcę go przeżywać drugi raz... Normalnie popadam w jakąś paranoję :d Boję się kupić nowy wózek. Na nic się nie potrafię zdecydować. Chyba w końcu kupię tego zappa bo przynajmniej nie będzie mi żal pieniędzy gdyby się nie sprawdził...
        • saras-wati Re: Moja nowa miłość... 23.03.12, 12:02
          w cenie zappa można kupić tfk buggster air - zerknij do wątku raf.anny - może on przypadnie Ci do gustu? chyba nie było niezadowolonych użytkowniczek tego wózka?

poza tym można kupić go na mniejszych, niepompowanych kołach, a pompowane dokupić w trudniejszy terensmile
          • sylki Re: Moja nowa miłość... 23.03.12, 12:08
            ooo dokładnie smile
            Buggster to takie połaczenie zappa z citi mini, aczkolwiek buggster jest sporo większy po złożeniu, w mojej galerii są foty porównujące oba te wózki smile
          • afroddytta Re: Moja nowa miłość... 23.03.12, 12:48
            Jedna była...
            • raf.anna Re: Moja nowa miłość... 23.03.12, 16:18
              Chcę nieśmiało zauważyć, że Buggster S Air jest całe dwa razy droższy od nowego Zappa xtra...
              • saras-wati Re: Moja nowa miłość... 23.03.12, 18:03
                zapp xtra nie kosztuje ok 1000? tak mi się wydawałowink
                • raf.anna Re: Moja nowa miłość... 23.03.12, 18:06
                  Zapp xtra kosztuje 700 zł, a Buggster S Air z przesyłką do Polski ok 320 euro smile
                  • saras-wati Re: Moja nowa miłość... 23.03.12, 18:10
                    właśnie znalazłam, nowy zapp xtra kosztuje 1155wink www.tosia.pl/sklep/product/p/1814/quinny,zapp,xtra.html

czyli prawie tyle samo, co buggster, a buggster zdecydowanie fajniejszysmile
                    • saras-wati Re: Moja nowa miłość... 23.03.12, 18:11
                      a tu buggster: www.ebay.de/itm/TFK-Buggster-S-Air-carbo-stahlblau-2011-Neu-sofort-/320862173818?pt=DE_AllesUmsKind_Baby_Kinderwagen_Buggies&hash=item4ab4e03a7a

fajny jest, oj fajnysmile
                      • saras-wati Re: Moja nowa miłość... 23.03.12, 18:12
                        saras-wati napisała:

> a tu buggster: www.ebay.de/itm/TFK-Buggster-S-Air-carbo-stahlblau-2011-Neu-sofort-/320862173818?pt=DE_AllesUmsKind_Baby_Kinderwagen_Buggies&hash=item4ab4e03a7a
                        >
                        > fajny jest, oj fajnysmile

ten z 2011, a od którego rocznika jest niby zmieniona budka? rocznik 2012 jest w sumie 30 euro droższy, więc chyba te zmiany musiały być wcześniej, tak?
                        • raf.anna Re: Moja nowa miłość... 23.03.12, 18:26
                          Nie wiem w którym roku zmienili budkę. Mój Buggster jest 2012, kosztował 293,55,
                          www.ebay.de/itm/TFK-Buggster-S-Air-carbo-chocolate-Angebote-07033-693765-bikeshop2000-de?item=390369700739&cmd=ViewItem&_trksid=p5197.m7&_trkparms=algo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D4%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D7208259856817711378#ht_1300wt_1065
                          a tu jest zapp za 699zl wink
                          www.wozkifoteliki.pl/quinny-zapp-xtra-2012-p-760.html
                          • sylki Re: Moja nowa miłość... 23.03.12, 19:22
                            hehehe, nie no buggster jest droższy od zappa xtra, ale tez zdecydowanie lepszy big_grin
                            • raf.anna Re: Moja nowa miłość... 23.03.12, 19:33
                              No! Dzięki Sylki, bo już się załamywałam powoli wink
                              • saras-wati Re: Moja nowa miłość... 24.03.12, 07:22
                                raf.anna napisała:

> No! Dzięki Sylki, bo już się załamywałam powoli wink

ale czymś się załamywałaś? że mógłby mieć taką cenę, jak zapp? kiedyś miał, ale to nie zmieniało faktu, ze był dużo lepszywink

ciekawe,skąd taka cena w różnicach tego zappa? może w tosi jest prawdziwy nowy model, a tam zeszłe roczniki, bo różne kolory? w sumie tosia ma raczej tanio...xt kupiłam u nich za 900pln...
                              • saras-wati Re: Moja nowa miłość... 24.03.12, 08:39
                                raf.anna napisała:

> No! Dzięki Sylki, bo już się załamywałam powoli wink

raf.anna, załamać to się powinni Ci, którzy kupili zappa za 1150, a mogli dołożyć 2 stówki i mieliby taki fajny wózek, jak Ty kupiłaśsmile

a przy okazji, mogłabyś podać jego wymiary po złożeniu? zastanawiam się, jakby prezentował się w moim bagażnikuwink
                            • villemo86 Re: Moja nowa miłość... 23.03.12, 19:38
                              Edyta, ja używam buzza i te wózki trochę jednak podobne. Mogę Ci podać trochę minusów widocznych na pierwszy rzut oka. Mała buda, mały koszyk na zakupy, ogólnie siedzisko wygląda na nieduże. Systemy skladania też podobne, ale to akurat na plus, bo buzz ma geniale składanie i rozkładanie. Co do ceny, to w Polsce można kupić moodd za około 2100, co wychodzi w przeliczeniu taniej niż 600 euro. Swoją drogą dziwne, że w Holandii, czyli ojczyźnie quiniaków wózki są droższe niż w PL. Wsadź dziecko i sprawdź jak podbija, jak skręca. Ja lubię quinny. Dla mnie zapp jest super na zakupy w markecie, buzz na teren, gdy go nie trzeba do samochodu pakować.
                              --
                              • tonieja22 Re: Moja nowa miłość... 23.03.12, 22:06
                                Strasznie drogi ten zapp za 1150... Zwariowali czy co? Tutaj (holandia) ostatnio ogladałam go na promocji za 150 euro. Więc jakieś 600zł. Czyli połowa tego polskiego zappa... straszna różnica.
                                • pomilak1 Re: Moja nowa miłość... 24.03.12, 11:15
                                  widziałaś ten filmik?
                                  www.youtube.com/watch?v=UNVUKNrcTfs&feature=BFa&list=FLtWGM_SLerex5HHht_8ySkQ&lf=mh_lolz
                                  zapp xtra na all jest za 700zł z gratisami, więc wg mnie to mało, buggster kosztuje praktycznie 2 razy tyle ale wg mnie jest też lepszej jakoścismile
                                  • saras-wati Re: Moja nowa miłość... 24.03.12, 17:57
                                    mi ten zapp się podoba:
                                    www.ebay.com/itm/Quinny-2012-Zapp-Xtra-Stroller-Limited-Edition-in-Vivid-Colors-Brand-New-/380423464058?pt=Strollers&hash=item589301647a
                                    u nas można 4-kołowy dostać? no i strasznie to dużo kosztuje, a to jednak wciąż zapp...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka