Dodaj do ulubionych

Jestem zakochana! :)

28.03.12, 21:21
Dzisiaj przyszedł mój bee. Jest dokładnie taki jak sobie wyobrażałam. Lekki, banalny w obsłudze, ma rewelacyjny system składania, no i kolor budki ten pomarańczowy jest śliczny. Średnio lubuje się w pomarańczach (ukłon w stronę męża to był), ale ten jest wyjątkowo udany. A, no i ciesze się, że kupiłam nowy, bo nie mam się do czego przyczepić wink

Ps. Coraz częściej tutaj zaglądam. UPSS...
Obserwuj wątek
    • pomilak1 Re: Jestem zakochana! :) 28.03.12, 21:27
      No a fotki gdzie???super, że jesteś zadowolona smilesmile
      • villemo86 Re: Jestem zakochana! :) 28.03.12, 21:28
        Telefon się ładuje. Na pewno wystawię smile
        • saras-wati Re: Jestem zakochana! :) 28.03.12, 21:47
          gratulacje!! moim zdaniem bee, to najwspanialszy wózek, jaki miałam przyjemność użytkowaćsmile
          • afroddytta Re: Jestem zakochana! :) 28.03.12, 21:51
            Gratuluję zakupu!
            A Wy dziewczyny nawet nie zaczynajcie! Ja też świeżo zakochana, ale to ma być trwały związek wink (jak dobrze, ze ten bee nie podoba mi się wizualnie big_grin).
            • mama1dawidka Re: Afrodyto! 28.03.12, 22:14
              Uwierz ze uj jest o niebo lepszy...
              Ja mojego bee mam tylko co centrow i sklepu
              Noi jak juz pisalam nie mialam jeszcze lepszego wozka od uj i easywalkera
              Uzywam ich na zmiane
              A wsobote prawdopodobnie przesiade sie na flint uj
              Tzn taki szary jak wszystko mi dobrze pojdzie
              Wiec nie masz co zalowac
              Jeszcze jak w satrym mieszkaniu mieszkalam czasami szlam z nim na spacera teraz
              Wole stoczyc po schodach uj smile
              Bbo najlepiej sie nadaje do auta
              Noi ja oczekiwalam bog wie czego od tego wozka...
              A teraz sie zastanawiam chce cos wow i nie wiem councertain
              Chce cos zmienic jakas nowosc
              I nie mam pomyslu
              Zaczyna mi sie podobac ten wozek phil teds
              Ten taki plastikowa
              Spacerowka
              • afroddytta Re: Afrodyto! 28.03.12, 22:25
                Dzięki za wsparcie smile
                Ja generalnie wolę wózki takie w każdy teren i te małe kółeczka już mnie zniechęcają, poza samym kształtem.
                Z Urbana jestem MEGAZADOWOLONA!
                W tym tygodniu widziałam babkę z easywalkerem podwójnym (ze starszakiem i chyba maluchem, bo go widać nie było) i szła jak błyskawica, praktycznie wleciała do Lidla, czyli chyba się tam w kasie zmieści?
                • sylki Re: Afrodyto! 29.03.12, 09:55
                  Jeżeli nie lubisz małych wózków, to z bee nie będziesz zadowolona.
                  Tak jak pisze mamadawidka, jako przewozówka, czy wózek na równy teren jest super, ale już na nierównościach, no cóż mnie nie zadowalał smile
                  No ale ja wolę jednak duże koła i tu mnie w pełni zadowala stokke wink
                  • saras-wati Re: Afrodyto! 30.03.12, 12:06
                    sylki napisała:

> Jeżeli nie lubisz małych wózków, to z bee nie będziesz zadowolona.
                    > Tak jak pisze mamadawidka, jako przewozówka, czy wózek na równy teren jest sup
                    > er, ale już na nierównościach, no cóż mnie nie zadowalał smile
                    > No ale ja wolę jednak duże koła i tu mnie w pełni zadowala stokke wink

Absolutnie bee, to mały wózek i tak jak Sylki napisała, trzeba je lubićwink

Natomiast mam najnowsze spostrzeżenia a propos bee - wcześniej myślałam, że na nierównościach zachowuje się, jak inne parasolki. Teraz, kiedy na te same trasy wyciągnęłam questa, to zdecydowanie komfort bee jest niezaprzeczalny - po kostce, po gruntowej, żwirowej drodze naprawdę fajnie jedzie, natomiast quest to jakaś totalna porażka - nim trzęsie nawet na równym chodniku, gdzie bee steruję jednym placem, a questem muszę się namęczyćsad
    • womysia Re: Jestem zakochana! :) 28.03.12, 22:25
      villemon, gratulacje! w kategorii mały lekki wózek to pszczółka jest wspaniała. ja w mojej też niezmiennie zakochana.
      • gonik111 Re: Jestem zakochana! :) 29.03.12, 09:30
        Gratulacje! też myślę nad bee do samochodu, na razie jak poprzedniczki niezmiennie jestem zakochana w UJ!
        Ale podobają mi się też nowości : kudu, easywalker june i yoyo - jest w czym wybierać, a raczej będzie. Dobrze , że dziecko jeszcze ma 14 mies to zostało trochę czasubig_grin
        • saras-wati Re: Jestem zakochana! :) 30.03.12, 12:03
          villemo, ja też średnio lubię pomarańczowy, ale faktycznie fajnie wygląda!nawet zainspirowana Twoją budą kupiłam sobie w promodzie pomarańczową bluzkęsmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka