Dodaj do ulubionych

BJCM MATERACYK PILNA POMOC

10.04.12, 12:25
Potrzebuję Waszej pomocy. Chcę kupić czarny BJCM 4 i wkładkę od Pani Helenki, powiedzcie mi, czy wkładka się nie ściąga i ładnie pasuje (na zdjęciach wygląda slicznie)? I jak wygląda składanie wózka z wkładkę. Decyzję muszę podjąć dzisiaj. POMOCY
Jaki kolor wybrać:
picasaweb.google.com/103512785850797726049/MateriaY
myślałam o turkusie
Obserwuj wątek
    • sylki Re: BJCM MATERACYK PILNA POMOC 10.04.12, 12:27
      a wystarczy skorzystać z wyszukiwarki uncertain
    • gaga-sie Re: BJCM MATERACYK PILNA POMOC 10.04.12, 12:34
      Wkładki są bardzo dobrej jakości, ja mam do nich sentyment, zamawiam kolejnąsmile Nic się nie dzieje w praniu, trzeba tylko wyprać w delikatnym cyklu, jak większość takich rzeczy. Polecam zamówić wkładkę z boczkami, jesli chodzi o składanie, możesz poprosić o wycięcie otworu na pasek do składania bj. P. Helenka ma wymiary i będzie wiedziała o co chodzi. A kolorystyka, cóż-do czarnego pasuje wszystko, turkus także. Wkładki moga być dwustronne, z każdej strony inny kolor. Fajnie może wyglądać ten ostatni materiał w galerii, ale bardziej dla dziewczynki.
      • ewelak804 Re: BJCM MATERACYK PILNA POMOC 10.04.12, 12:36
        Dzięki za odpowiedz, a te boczki w materacyku, nie przeszkadzają przy rozkładaniu/składaniu siedziska? Właśnie zastanawiam się czy lepiej z tymi bokami, czy bez uncertain
        • gaga-sie Re: BJCM MATERACYK PILNA POMOC 10.04.12, 12:39
          Nic nie przeszkadza, miałam z boczkami i do gt zamawiam też z boczkami.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka