Dodaj do ulubionych

zbieram na Joolza:)

19.04.12, 18:10
No i znowu mnie wzięło na Joolza smile Do uzbierania prawie 2000 zł. Do sprzedania Jane Unlimit i Xlander XA i torba Stokke więc może się kasa uzbiera smile
Obserwuj wątek
    • pinik Re: zbieram na Joolza:) 19.04.12, 18:25
      No to witam w klubie smile

Choc ja w sumie jak sprzedam stokke (a chetna mam), to mam na joolza smile

Piszesz, ze masz torbe od stokke. Mialas go tez? Kurcze, on mi sie wizualnie baaaaardzo podoba, ale z kazdego spaceru wracam umeczona i nie mam ochoty na nastepny nim sad Nie pojmuje czemu. Tyle dziewczyn sie tu nim zachwyca...

A ty wolisz joolza niz stokke?

Ja mam tylko problem: ktory kolor.... wink
      chcialabym fiolet albo jakis roz itd, a takich njet.
      • sylki Re: zbieram na Joolza:) 19.04.12, 18:34
        Maleństwo nie miała stokke, kupiła tylko torbę.

Nie wiem czemu ci nie pasuje, ale prawda jest taka, że jakby każdemu pasowało to samo, to by było nudno wink

Co do koloru, to też miałabym problem big_grin
        • pomilak1 Maleństwo 19.04.12, 20:37
          Jaki kolor masz tej torby smile
          • sylki Re: Maleństwo 19.04.12, 21:19
            nie sadze by ci pasowala do pinka tongue_out
            to blue
            • malenstwo2010 Re: Maleństwo 19.04.12, 22:30
              Już Sylki za mnie odpisała smile , mam blue. Jak sprzedam te 2 wózki, to torbę Stokke sprzedam pewnie dużo taniej niż bym chciała byle by mi starczyło ze sprzedaży tych rzeczy na Joolza. Tylko zastanawia mnie jedno, czy mojej obecnie 16 mies. córce Joolz posłuży na dłużej?
              • saras-wati Re: Maleństwo 20.04.12, 09:32
                ktoś linkował zdjęcie z naprawdę dużym chłopcem i dziewczynkąsmile
                • sylki Re: Maleństwo 20.04.12, 09:42
                  No przecież sama Maleństwo linkowałaś z dużymi dziećmi smile
                  • saras-wati Re: Maleństwo 20.04.12, 09:49
                    sylki napisała:

> No przecież sama Maleństwo linkowałaś z dużymi dziećmi smile

ja nie pamiętałam, ktowink hihih, no to nad czym się zastanawiać?16-miesięczne dziecko pojeździ chyba każdym wózkiem na rynkusmile
                    • pomilak1 Re: Maleństwo 21.04.12, 18:00
                      kurcze no rzeczywiście ten blue średnio do pinkauncertain ale daj znać jaka by była cena tongue_out
      • madziarek26 Re: zbieram na Joolza:) 21.04.12, 16:08
        ja chyba będę po roku mojego joolza sprzedawala bo dziecko coraz wiecej na nogach i w parasolce niz w joolzu a mam czerwonego
        • womysia Re: zbieram na Joolza:) 21.04.12, 17:12
          madziarku, a miałaś kiedyś BB cameleona? bo jak rok joolzem jeździłaś to dobrze go znasz i chętnie posłuchałabym jak wypada porównanie. ja mam cama, ale sprzedałam 3 wózek, więc mogę sobie sprawić joolza, choć miałam czekać na june...
          • pinik do womysia 22.04.12, 00:18
            Oj, widze, ze tez popadlas w wozkomanie smile

pamietam, jak z rok juz prawie temu pisalysmy (bedac obie w ciazy) o bee.

A co teraz masz na stanie? Bee i cameleona? Co sprzedalas? Mutsy? Czy juz cos innego mialas?
            • womysia Re: do womysia 22.04.12, 08:40
              e, taką ograniczoną smile miałam tylko mutsy 4ridera, srebrne bee+. oba sprzedane, teraz mam bee+ na czarnym stelażu i takiego samego cameleona. w międzyczasie namacałam się i na prowadziłam wózków koleżanek wózkujących. szczerze powiem, że niewiele wózków mi się podoba tongue_out

planowałam kupić przed jesienią coś na kółkach pompowanych, ale w sumie cameleon dobrze się z takim podrośniętym dzieckiem sprawdza, myślę że nie muszę myśleć o terenówce za bardzo - a chciałabym bardzo wypróbować tego easywalker june - tyle, że ten joolz też mnie ciekawi, bo taki w moim stylu tongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka