malenstwo2010 19.04.12, 18:10 No i znowu mnie wzięło na Joolza Do uzbierania prawie 2000 zł. Do sprzedania Jane Unlimit i Xlander XA i torba Stokke więc może się kasa uzbiera Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pinik Re: zbieram na Joolza:) 19.04.12, 18:25 No to witam w klubie Choc ja w sumie jak sprzedam stokke (a chetna mam), to mam na joolza Piszesz, ze masz torbe od stokke. Mialas go tez? Kurcze, on mi sie wizualnie baaaaardzo podoba, ale z kazdego spaceru wracam umeczona i nie mam ochoty na nastepny nim Nie pojmuje czemu. Tyle dziewczyn sie tu nim zachwyca... A ty wolisz joolza niz stokke? Ja mam tylko problem: ktory kolor.... chcialabym fiolet albo jakis roz itd, a takich njet. Odpowiedz Link
sylki Re: zbieram na Joolza:) 19.04.12, 18:34 Maleństwo nie miała stokke, kupiła tylko torbę. Nie wiem czemu ci nie pasuje, ale prawda jest taka, że jakby każdemu pasowało to samo, to by było nudno Co do koloru, to też miałabym problem Odpowiedz Link
malenstwo2010 Re: Maleństwo 19.04.12, 22:30 Już Sylki za mnie odpisała , mam blue. Jak sprzedam te 2 wózki, to torbę Stokke sprzedam pewnie dużo taniej niż bym chciała byle by mi starczyło ze sprzedaży tych rzeczy na Joolza. Tylko zastanawia mnie jedno, czy mojej obecnie 16 mies. córce Joolz posłuży na dłużej? Odpowiedz Link
saras-wati Re: Maleństwo 20.04.12, 09:32 ktoś linkował zdjęcie z naprawdę dużym chłopcem i dziewczynką Odpowiedz Link
sylki Re: Maleństwo 20.04.12, 09:42 No przecież sama Maleństwo linkowałaś z dużymi dziećmi Odpowiedz Link
saras-wati Re: Maleństwo 20.04.12, 09:49 sylki napisała: > No przecież sama Maleństwo linkowałaś z dużymi dziećmi ja nie pamiętałam, kto hihih, no to nad czym się zastanawiać?16-miesięczne dziecko pojeździ chyba każdym wózkiem na rynku Odpowiedz Link
pomilak1 Re: Maleństwo 21.04.12, 18:00 kurcze no rzeczywiście ten blue średnio do pinka ale daj znać jaka by była cena Odpowiedz Link
madziarek26 Re: zbieram na Joolza:) 21.04.12, 16:08 ja chyba będę po roku mojego joolza sprzedawala bo dziecko coraz wiecej na nogach i w parasolce niz w joolzu a mam czerwonego Odpowiedz Link
womysia Re: zbieram na Joolza:) 21.04.12, 17:12 madziarku, a miałaś kiedyś BB cameleona? bo jak rok joolzem jeździłaś to dobrze go znasz i chętnie posłuchałabym jak wypada porównanie. ja mam cama, ale sprzedałam 3 wózek, więc mogę sobie sprawić joolza, choć miałam czekać na june... Odpowiedz Link
pinik do womysia 22.04.12, 00:18 Oj, widze, ze tez popadlas w wozkomanie pamietam, jak z rok juz prawie temu pisalysmy (bedac obie w ciazy) o bee. A co teraz masz na stanie? Bee i cameleona? Co sprzedalas? Mutsy? Czy juz cos innego mialas? Odpowiedz Link
womysia Re: do womysia 22.04.12, 08:40 e, taką ograniczoną miałam tylko mutsy 4ridera, srebrne bee+. oba sprzedane, teraz mam bee+ na czarnym stelażu i takiego samego cameleona. w międzyczasie namacałam się i na prowadziłam wózków koleżanek wózkujących. szczerze powiem, że niewiele wózków mi się podoba planowałam kupić przed jesienią coś na kółkach pompowanych, ale w sumie cameleon dobrze się z takim podrośniętym dzieckiem sprawdza, myślę że nie muszę myśleć o terenówce za bardzo - a chciałabym bardzo wypróbować tego easywalker june - tyle, że ten joolz też mnie ciekawi, bo taki w moim stylu Odpowiedz Link