Dodaj do ulubionych

Peg Perego Si dla niskiej osoby???

20.04.12, 08:27
Witam,
Noszę się z zamiarem kupna PP Si,ale mam dylemat. Ponieważ w moim mieście nie ma tego wózka w żadnym sklepie, abym mogła go obejrzeć na żywo i nie mogę się przymierzyć. Jestem niską osobą, mam 155 cm i chciałabym się dowiedzieć czy ten wózek byłby dla mnie odpowiedni do spacerów? Maclareny niestety za wysokiesad Czy budka jest duża w tym wózku? Dodam,że córcia ma rok i 2 mce i jest drobniutka, mamy teutonię i ten wózek służyłby jako drugi jeszcze przynajmniej do następnej wiosny. Pózniej pozostaby jedynie PP. Mąż namawia na Espiro Magic, ale mnie nie przekonuje. Proszę o opinie.
Obserwuj wątek
    • aaalicja2 Re: Peg Perego Si dla niskiej osoby??? 20.04.12, 13:48
      Ja też wzrostem nie grzeszę - 157cm i mierzyłam się do pp si i ok. Jeszcze nie kupiłam.
      Ingleisna trip - rączki na wysokości cycków, maclareny ciut niższe, ale też dla mnie za wysoko.

Trochę mam ma ten wózek, pewnie niedługo zmierzą i coś ci napiszą.
    • gaga-sie Re: Peg Perego Si dla niskiej osoby??? 20.04.12, 13:55
      Odnośnie Si-niestety nie wiem, natomiast maclaren quest ma rączki nisko.
      • saras-wati Re: Peg Perego Si dla niskiej osoby??? 20.04.12, 18:35
        quest ma nisko, peg perego pliko mini też ma nisko, britax b-agile i chyba jeszcze tfk buggster
        • marcia19 Re: Peg Perego Si dla niskiej osoby??? 20.04.12, 22:00
          Hej smile
          Mam 156cm wzrostu i jeździłam Si. Naprawdę polecam! Dobrze się prowadził i manewrował smile
        • aaalicja2 Re: Peg Perego Si dla niskiej osoby??? 20.04.12, 22:00
          Byl podoby wątek, poczytaj
          forum.gazeta.pl/forum/w,101614,128272998,128272998,parasolka_dla_niskiej_mamy.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka