Dodaj do ulubionych

XA vs. Speedi vs.Fun system- amortyzacja

25.04.12, 20:38
Interesują mnie opinie mam, które jeździły WSZYSTKIMI TRZEMA wymienionymi przeze mnie wózkami.
czemu tak? Bo ocena amortyzacji - to mnie interesuje głównie- w jednym jak się drugiego nie miało w rękach będzie bardziej subiektywna niż ocena jej po przetestowaniu pod tym kątem pozostałych.
XA jest sztywny, amortyzacji praktycznie nie ma, z tym nie można sie nie zgodzić, ale mi pasował, był lekki w prowadzeniu, a to dla mnie bardzo ważne.
Speedi SX leciuchny w prowadzeniu, a amortyzację ma moim zdaniem zdecydowanie lepszą od XA.
Teraz czekam na kuriera z teutonią fun system i zastanawiam się (nie moge poczekać, jestem niecierpliwa wink ) czy jego amortyzacja jest lepsza od wymienionych wczesniej, taka sama jak któryś, a może gorsza?
Producent pisze, ze wózek jest amortyzowany na wszystkie koła, jednak w opiniach czytałam, że jak na tak dobrą firmę jest dośc sztywny.

Czemu też mnie to tak interesuje? Bo XA własnie sprzedaję, jakbym zatęskniła to tego kwiatu jest pół swiatu... i allegro wink
ale speedi sx mam piękny limitowany papillon i go kocham, ale teutonia do zdecydowanie droższy wydatek i żeby przekonać męża do zatrzymania go muszę jak najszybciej powyprzedawać wszystko co mam w domu.

Nie ukrywam, że o teutonii prawie już śnię po nocach. wink

Warta jest tego?
Obserwuj wątek
    • martuska1982 Re: XA vs. Speedi vs.Fun system- amortyzacja 25.04.12, 21:08
      Może trochę jeszcze dowyjaśnię. wink
      Czy mogę w ciemno sprzedawać ukochanego speedi?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka