Dodaj do ulubionych

Do tych krzykaczek wczorajszych

05.06.12, 12:17
Dziewczyny

wczoraj zarzucałyście na forum, że osoby które nie kupują modnych wózków nie mają co szukać na tym forum że kiedyś było inaczej na starym itd

od wczoraj wisi watek o wózku żadna z Was nie odpisała dziewczynie tylko potraficie gadać jedna na drugą. dziewczyna prosi o porade i opinie o wozku babyactive badz zeby ktoras z Was polecila jej wozek do 2000 tys i co wczoraj krzyczalyscie jakie to wy pomocne a inne to tylko lansiary a odpowiedzi w watku zero
ja nie moge dziewczynie doradzic bo wozki ktore ja bym polecila przekraczaja jej budzet ale sa osoby, ktore maja tansze wozki i powinny porady udzielic a tu pustka

takich watkow pustych jest wiecej wiec jesli ktos ma byc na tym forum a nie moze uzyskac od Was odpowiedzi na pytanie to odchodzi i zostaja tzw. lansiary

Wiec moze zacznijcie doradzac tym nowym osobom a nie tylko pisac ze ktos je olewa bo najlepiej pisac o kims a samemu sie kamuflowac - to zawsze dobrze wychodzi

Pozdrawiam

forum.gazeta.pl/forum/w,101614,136406994,136406994,babyactive_elipso_szukam_opinii.html
Obserwuj wątek
    • mama1dawidka Re: Do tych krzykaczek wczorajszych 05.06.12, 14:07

Amen
    • isabel_o Re: Do tych krzykaczek wczorajszych 05.06.12, 19:26
      Amen. Ja pomóc nie mogę bo babyactive nigdy nie miałam, więc nie wiem do czego porównywać. Ale miałam inne też tanie i jak będę mogła się podzielić doświadczeniem to napiszę tongue_out
      • sylki Re: Do tych krzykaczek wczorajszych 05.06.12, 19:30
        i właśnie o to chodzi, że niestety prawdopodobnie żadna z nas nie ma z nim lub podobnymi doświadczenia, chyba, że sąsiadka ma wink
        Wiec zupełnie nie rozumiem pewnych zarzutów z wątku wczorajszego smile
        • isabel_o Re: Do tych krzykaczek wczorajszych 05.06.12, 19:43
          Oj dobra to faktwink Ale prawda jest taka, że się rozbestwiłyśmy na tym forumwink Wózkomania z górnej półkitongue_out Kiedyś kupowałyśmy też Arie, buggstery, pp itd. a teraz wiadomo... Ja też się rozpaskudziłam (oczywiście mogę podać tysiące powodów dla których decyduję się na droższe wózki) ale u mnie już końcówka niestetysad
          • isabel_o Re: Do tych krzykaczek wczorajszych 05.06.12, 19:45
            A ściślej mówiąc gt był moim ostatnim wózkowym zakupem. Buuuuu....
            • sylki Re: Do tych krzykaczek wczorajszych 05.06.12, 19:51
              moim bee all black
              i mam nadzieję, że tak zostanie.

gdybym nie miała kasy na bee, może bym wróciła do buggstera, zresztą chciałam kupować
              inglesinę avio, ale kurde nooo to podobno się nie podbija wink
    • jutkawojtkowska Re: Do tych krzykaczek wczorajszych 05.06.12, 20:36
      co tu sie dzieje ostatnio czytac sie nie da chcialam sie zapytac o wozek dla kolegi ale on chce kupic z tych naparwde tanszych to juz lepiej nie pytam.
      Strasznie jest tych wozkow duzo po za 2000tys nie wierze ze nie moglabys jej cos doradzic.
      • sylki Re: Do tych krzykaczek wczorajszych 05.06.12, 20:43
        a jak ma jej doradzić skoro nie używała?
        • ironia-losu11 Re: Do tych krzykaczek wczorajszych 05.06.12, 21:06
          Sylki, ale ta dziewczyna z watku o babyactive w swoim poście pyta o 2 rzeczy... najpierww o opinie o tym wózku, a potem wyraźnie pisze, że "Szukam wózka dla październikowego dzieciaczka; fajnie by było gdyby był lekki i stosunkowo mały po złożeniu, cenna do 2000"..... czyli szuka ewentualnej alternatywy dla babyactive. Co oczywiście z tematu jej postu wcale nie wynika smile W każdym razie - też uważam, że wśród tylu dziewczyn, które są na tym forum od dawna i miały naprawdę dużo różnych wózków, znajdzie się jeszcze jakaś dusza, która coś rozsądnie doradzi.
          • sylki Re: Do tych krzykaczek wczorajszych 05.06.12, 21:11
            Ja wiem, ale Agnes nie ma doświadczenia z innymi markami niż te co miała smile
            więc jak ma doradzić, zmyślać, wymyślać?
            Chyba, że to nie było do Agi wink ale tak mi z drzewka wychodzi
          • isabel_o Re: Do tych krzykaczek wczorajszych 05.06.12, 21:15
            Ale ja jsk widzę tytuł posta, który dotyczy wózka, którego nie miałam to na niego nie wchodzę i nie czytam bo wiem, że nie mogę pomóc co do tej marki. Skąd mam wiedzieć, że dziewczyna pyta też o inne. To tytuł powinien być inaczej sformułowany jeśli nie chodzi tylko o jedną markę...
            • ironia-losu11 Re: Do tych krzykaczek wczorajszych 05.06.12, 21:28
              Iza, zgadzam sie z Tobą w 100% smile
            • tereferefretka Re: Do tych krzykaczek wczorajszych 05.06.12, 22:06
              no ja tez tego watku nie przeczytalam,z uwagi na tytul. przyznaje sie bez bicia.
              • sylki Re: Do tych krzykaczek wczorajszych 05.06.12, 22:15
                tylko to już nie chodzi o to co i kto czyta, ale w wątku z pretensjami parę osób napisało jak to źle na forum bo nie ma kiepskich/tanich marek, cóż jak widać dużo się krzyczy wink
                Sorki ale ja specjalnie w tanie wózki wchodzić nie będę, nie moja bajka. Owszem mogłabym podjechać do sklepu, ale pomacać może równie dobrze osoba która chce taki wózek kupić, na to samo wyjdzie wink
                • martuska1982 Re: Do tych krzykaczek wczorajszych 05.06.12, 22:20
                  Fakt, z samego macania opinia żadna, a taką to może sobie wyrobić osoba pytająca i bez pytań na forum. wink
                  • pstrabiedronka Re: Do tych krzykaczek wczorajszych 05.06.12, 23:08
                    smile

wczorajszego wątku nie czytałam w całości bo nie mam czasu.
                    ale zgadzam sie z pinik

ja tu już praktycznie nie piszę, myślę że wiele osób zwyczajnie się wstydzi - 95% wątków jest o wózkach najdroższych z możliwych, o kolejnych tapicerkach i dodatkach za kasę, jaką niejedni rodzice mają na cały wózek smile

Nie mówię żę to źle - piszcie co chcecie, ale właśnie "tanie wózki - to nei moja bajka" "ja nawet nie wchodzę jak widzę tytuł" - to wiele mówi o tym forum smile
                    Niestety (albo i stety - nei ma w tym nic złego) to forum jest "zawłaszczone" przez użytkowniczki drogich wózków i przez dzieczyny kupując wózki "bo mi się podoba" a nie dlatego "bo potrzebuję".

Więc głupio się odezwać...

i naprawdę - nie chodzi o to, że macie o tym wszystkim nie pisać - dla mnie to jasne - to jest forum dla "wózkomaniaczek" czyli osób fascynujących się wózkami, mogących pozwolić sobie na kilka egzemplarzy, na zmianę "bo mi sie kolor znudził" itd...
                    Super - naprawdę, to nic złego - i ja wózki uwielbiam i jakby mnie budżet nie ograniczał to tez bym kupowała i tu pisała więcej smile

Ale trzeba się zgodzić z tym, ze nie jest to forum gdzie uzyska poradę przeciętna matka, mająca do dyspozycji przeciętną lub niska kwotę na wózek.
                    Jest to drugie forum - po prostu Wózki dziecięce - mniej tam się dzieje, ale tam o tańszych markach więcej się pisze.
                    • sylki Re: Do tych krzykaczek wczorajszych 05.06.12, 23:14
                      Widzisz pstra, prawda jest taka, że nie wszystkie z nas stać na takie wózki, ale trzeba umieć szukać okazji, mieć farta w zyciu choć raz wink
                      Mnie nie stać, ale przy 3 dziecku mi się poszczęściło przy wózkach, że na nich nie tracę smile

Prawda, że tu się pisze o dobrych markach z wyższych półek, taki kierunek to forum obrało, może się to kiedyś zmieni...ale ja tego nie zmienię, bo nie używam tanich wózków i prawda jest taka, że i na moim osiedlu jak jeżdżą tańsze, to te dobre, czyli np Jedo smile
                    • dima1312 Re: Do tych krzykaczek wczorajszych 05.06.12, 23:17
                      pstra biedronko i tak i nie jak sama nazwa wskazuje forum WÓZKOMANJI więc to nie chodzi o lans wózkowy ale o maniakalną czasem chęć posiadania nowości ale to właśnie jest MANIA a przecież pisane jest o wszystkim ja też miałam wózki tańsze Inglezinę np. za 4 setki jak już któraś cos kupi to pisze ale złego w tym nic nie widzę zwykłe forum WÓZKOWE jest przeciez również nie rozumiem tych wypominań
                      • sylki Re: Do tych krzykaczek wczorajszych 05.06.12, 23:20
                        forum WÓZKOWE jest przeciez również nie rozumiem tych wypominań

widocznie nudno bez afery było smile
                        myślę, że Pinik nie chciała, ale wyszło jak wyszło
                        • dima1312 Re: Do tych krzykaczek wczorajszych 05.06.12, 23:23
                          no ale u nas nudno wcale nie jest afer to u nas skolko ugodno!
                      • pstrabiedronka Re: Do tych krzykaczek wczorajszych 05.06.12, 23:22
                        a czy ja komus cokolwiek wypominam?

przecież napisałam dokladnie to co Wy - że to forum dla Wózkomaniaczek i to jest jasne.
                        i to ja napisałam, że właśnie - jetst drugie forum i git

napisałam jedynie, że nie ma sie co oszukiwać - to forum jest dla maniaczek - nie jest to forum gdzie każdy znajdzie poradę dla siebie. Ktoś z niskim budżetem - nie znajdzie smile
                        i tyle - to nei żadna złośliwość ani zarzut - po prostu stwierdzam fakt
                        • pstrabiedronka Re: Do tych krzykaczek wczorajszych 05.06.12, 23:24
                          a w wątku założonym przez pinik nic nie pisałam - choć się zgadzam z tym, co ona pisze, tzn obserwuje to samo co ona.
                          Nie czuję natomiast żadnego żalu w związku z tym.
                          Ot - zmieniło się forum, podzieliło - i ok, mi to nie przeszkadza smile
                        • dima1312 Re: Do tych krzykaczek wczorajszych 05.06.12, 23:29
                          pozwolę się ciut nie zgodzić trochę prawdy w tym jest ale nie raz sama dziewczyną wyszukiwałam po allegro i linki wklejałam bo szukała wózka do np. 300 zł. sama widzisz
                          • pstrabiedronka Re: Do tych krzykaczek wczorajszych 05.06.12, 23:43
                            widzę - bo wchodze tu regularnie choc piszę rzadko

bywa tak jak piszesz, ale i pytań o tańsze wózki coraz mniej.

Kurcze - nie ma się co obruszać - jest jak jest, mam wrażenie, że z jednej strony piszecie "no - lubimy wózki, nie ma wtym nic złego, to forum dla maniaczek" a z drugiej udowadniacie, że jednak i tańsze marki sa na tym forum polecane.
                            No nie są - albo rzadko są, już prędzej większość wątków gdzie ktoś podaje skromny budżet i tak kończy się porada "kup uzywany" i szukane sa aukcje "modnych" aktualnie modeli.

i naprawdę - jeszcze raz - ja nikomu nic nie zarzucam. Sama wolę dobry używany niż nowy kiepski smile
                            • sylki Re: Do tych krzykaczek wczorajszych 05.06.12, 23:47
                              Tylko jak można polecić wózek, który albo nie ma opini, albo ma je kiepskie?
                              • pstrabiedronka Re: Do tych krzykaczek wczorajszych 06.06.12, 00:21
                                o rany... próżna dyskusja

można.
                                swego czasu miałam problem bo przyjaciółka, baaardzo mi bliska, chciała wózek za max 900 zł - i koniecznei nowy, przekładane siedzisko, skrętne koła, z gondolą.
                                Nie miałam serca polecać jej czegokolwiek, namawiałam na używkę.
                                A jednak - kupiła Atlantic Baby design i jest zachwycona - wychowuej drugie dziecko na nim.
                                Jest naprawdę ZACHWYCONA. Bo nie jest maniaczką. Ze mnie się wiele koleżanek śmieje - nie widza róznicy w Emmaljundze czy w Roanie. No nie widza i już.
                                Ja widzę i czuję - ale wiem, że dla wielu osób nasze "zbocenie" wózkowe jest właśnie zboczeniem. I to co dla nas śmiertelnie ważne - odcień koloru, niuanse w lekkości podbijania - to się dla wielu osób NIE LICZY. Przynajmniej dla moich znajomych.

Jasne - nie polece nikomu absolutnie i nigdy wózków typu Tako "jakiś tam" ważący 22 kg czy plastikowe w 95% no-name z supermarketu.
                                Ale inne - wiele osób z powodzeniem używa i mimo, że skrzypią, wyrabiają się, słabo podbijają - ludzie bywaja z nich zadowoleni smile
                                • dima1312 Re: Do tych krzykaczek wczorajszych 06.06.12, 00:28
                                  zgadzam się z tobą sama wiem nie raz się przekonałam ze drogie nie zawsze znaczy super,ja dla przykładu niedawno kupiłam Chicco Multiway bo zawsze mnie korcił i wizualnie mi się podobał i fajny jest nic mu nie brakuje prócz głębszej budy a fajniej mi się nim jechało niż P.P. a cena wiadomowięc nie tylko wysoka półka ale faktem jest że walkowane na tapecie są ostatnio droższe modele
                                  • agnes_nyc Re: Do tych krzykaczek wczorajszych 06.06.12, 07:17
                                    Dziewczyny

ja podalam tylko watek ktory zostal napisany niedawno byc moze dziewczyna zle zatytulowala watek ale wchodzmy w kazdy z reguly nie sa to elaboraty

w watek pinik kazda weszla choc nie byl o wozku jak dla mnie - tylko o rozpetaniu wojny i sie udalo

te forum tworzycie Wy wiec jak wyglada to mozecie miec pretensje same do siebie

ale z samego miesiaca maja moge mam wkleic kilkanascie takich watkow o peg perego bylo i wiele innych wozkow ktore wiekszosc z Was je miala i nic nie odpowiedziala zero odpowiedzi

Jesli nie znam wozka to nieodpowiem chyba ze wizualnie moge go tylko ocenic badz materialy czy sa dobrej jakosci ale to wszystko, jego funkcjonalnosci nie ocenie poprzez macanie w sklepie ale wy mialyscie wiecej wozkow i wieksze doswiadczenie macie
                                • sylki Re: Do tych krzykaczek wczorajszych 06.06.12, 07:41
                                  Pstra, rozumiem że poleciłaś jej tego atlantico?
                                  Zapewne nie, więc o co tak naprawdę chodzi, niby ok, ale jednak coś tam zarzucasz.

Jedna będzie zadowolona z malucha druga nie, podane za przykład Atlantico mogłam kupić, oglądałam go, ale nie kupiłam (nie byłam maniaczką) bo jakość wykonania mi się nie spodobała, kolorystyka również.
                                  Tak więc jeżeli wy wszystkie nie zaczniecie odpowiadać na takie wątki jak ten przedstawiony przez Agnes (jest ich co najmniej 4 z samego miesiąca maja), to to forum będzie miało taką formę, a nie inną.
                                  Nie rozumiem jak można narzekać na coś, a robić dokładnie to na co się narzeka i nie piję do ciebie, ale ogólnie.

Źle było na starym forum, powstało nowe, wszystkie przyklasnęły, a teraz narzekanie, jak to jest źle i kiedyś było tak pięknie...tak, za PRL niektórzy też tęsknią i twierdzą, że pięknie było, a każdy wie jak to "pięknie" wyglądało wink

Koniec tematu.
                                  • olus22 Re: Do tych krzykaczek wczorajszych 06.06.12, 09:27
                                    Trzeba założyć nowe forum pt. LANSIARY
                                    • sylki Re: Do tych krzykaczek wczorajszych 06.06.12, 09:31
                                      To już nie ze mną tongue_out
                                      • dima1312 Re: Do tych krzykaczek wczorajszych 06.06.12, 09:44
                                        Sylvia za PRL-em to nawet Wałęsa tęskni niedawno się na wizji przyznał(to tak na marginesie) a apropos odpowiedzi na zadawane pytania to rany boskie! niech nowe forumowiczki trochę poszperają w wyszukiwarce! ja zawsze najpierw sprawdzalam potem pytałam a nie od razu milionowy raz wątek o wózku który był wielokrotnie maglowany bez sensu czas marnować na pisanie tego samego
                                        • isabel_o Re: Do tych krzykaczek wczorajszych 06.06.12, 10:26
                                          Dokładnie. Mnie też denerwuje wałkowanie po raz tysięczny tego samego jakby wyszukiwarki nie bylowink
                                        • jutkawojtkowska Re: Do tych krzykaczek wczorajszych 06.06.12, 15:54
                                          dima1312 napisała:

> Sylvia za PRL-em to nawet Wałęsa tęskni niedawno się na wizji przyznał(to tak n
                                          > a marginesie) a apropos odpowiedzi na zadawane pytania to rany boskie! niech no
                                          > we forumowiczki trochę poszperają w wyszukiwarce! ja zawsze najpierw sprawdzala
                                          > m potem pytałam a nie od razu milionowy raz wątek o wózku który był wielokrotni
                                          > e maglowany bez sensu czas marnować na pisanie tego samego
                                          No wlasnie a po co walkojecie wiecznie prawie te same wozki.
                                          • jutkawojtkowska Re: Do tych krzykaczek wczorajszych 06.06.12, 15:56
                                            chodzilo mi o stokke i tym podobne wiecznie walkujecie o tym to tak samo nowe forumki moga sobie pytac jezeli maja ochote ale jezeli wejda i zobacza taka atmosfere to juz napewno nie wroca.Po co dalej irnonizowacw dalszych nie mozecie sobie odpuscic albo przeniesc na priva.
                                            • jutkawojtkowska Re: Do tych krzykaczek wczorajszych 06.06.12, 15:58
                                              jutkawojtkowska napisała:

> chodzilo mi o stokke i tym podobne wiecznie walkujecie o tym to tak samo nowe f
                                              > orumki moga sobie pytac jezeli maja ochote ale jezeli wejda i zobacza taka atmo
                                              > sfere to juz napewno nie wroca.Po co dalej irnonizowacw dalszych nie mozecie s
                                              > obie odpuscic albo przeniesc na priva.
                                              sory chodzilo mi `w dalszych watkach` pisalam w pospiechu.
                                              • martuska1982 Re: Do tych krzykaczek wczorajszych 06.06.12, 23:54
                                                Może się mylę, ale to zdaje się ogólnodostępne, ale jednak prywatne forum, a w opisie tego forum padło nawet słowo "subiektywnie" zdaje się. wink
                                                Więc sobie piszą o piątym z rzędu organizerze i trzynastym uchwycie na kubek. wink
                                                Mogą. tongue_out
                                              • sylki Re: Do tych krzykaczek wczorajszych 07.06.12, 00:02
                                                Hmmmmm, zarzucasz temu forum nie wiem co, a pierwszy raz Ciebie me oczy widzą big_grin
                                                Na starym też raczej pod tym nickiem jakoś dużo się nie udzielałaś...proponuję więc zacząć pisać smile
                                                • jutkawojtkowska Re: Do tych krzykaczek wczorajszych 07.06.12, 00:26
                                                  sylki napisała:

> Hmmmmm, zarzucasz temu forum nie wiem co, a pierwszy raz Ciebie me oczy widzą :
                                                  > D
                                                  > Na starym też raczej pod tym nickiem jakoś dużo się nie udzielałaś...proponuję
                                                  > więc zacząć pisać smile
                                                  >
                                                  Ja nie zarzucam nie wiem co,ja sie za duzo nie udzielam za to duzo czytam .
                                                  • sylki Re: Do tych krzykaczek wczorajszych 07.06.12, 00:36
                                                    to zacznij się udzielać, szkoda że nie masz do powiedzenia tyle o wózkach co w tym temacie uncertain
                                                  • jutkawojtkowska Re: Do tych krzykaczek wczorajszych 07.06.12, 01:13
                                                    sylki napisała:

> to zacznij się udzielać, szkoda że nie masz do powiedzenia tyle o wózkach co w
                                                    > tym temacie uncertain

>
                                                    Ile mam do powiedzenia to tylko ja wiem
                                                  • agnes_nyc Re: Do tych krzykaczek wczorajszych 07.06.12, 09:13

>
                                                    > >
                                                    > Ile mam do powiedzenia to tylko ja wiem

to moze podziel sie swoja oczytana wiedza z innymi
                                                  • sylki Re: Do tych krzykaczek wczorajszych 07.06.12, 09:32
                                                    To albo się zaczniesz udzielać, albo przestań w ogóle pisać, bo wypisujesz póki co bzdury, jak widać typ lubiący awantury uncertain
                                                  • jutkawojtkowska Re: Do tych krzykaczek wczorajszych 07.06.12, 10:06
                                                    Nikt mi nie bedzie mowil co mam robic i udzielac bede sie kiedy bede chciala a awatury jak widac Ty lubisz bo zawsze musisz swoje piec groszy wtracic,tyle w temacie.
                                                  • sylki Re: Do tych krzykaczek wczorajszych 07.06.12, 10:10
                                                    póki co ty wtrącasz swoje 5 groszy,
                                                    tak więc jak widać nic więcej tu nie wnosisz, więc zamilknij....trollujesz tylko
                                                  • jutkawojtkowska Re: Do tych krzykaczek wczorajszych 07.06.12, 10:20
                                                    sylki napisała:

> póki co ty wtrącasz swoje 5 groszy,
                                                    > tak więc jak widać nic więcej tu nie wnosisz, więc zamilknij....trollujesz tylk
                                                    > o
                                                    Trolico To ty przezyc nie mozesz jak sie do kogos nie przeczepisz,zawsze musisz miec ostanie zdanie .
                                                    Zamknac to wiesz co mozesz.
                                                  • sylki Re: Do tych krzykaczek wczorajszych 07.06.12, 10:28
                                                    Tak ciebie smile
                                                  • jutkawojtkowska Re: Do tych krzykaczek wczorajszych 07.06.12, 10:25
                                                    sylki napisała:

> póki co ty wtrącasz swoje 5 groszy,
                                                    > tak więc jak widać nic więcej tu nie wnosisz, więc zamilknij....trollujesz tylk
                                                    > o
                                                    sluchaj wykasowalas moj post to i wykasuje ten bo sobie nie zycze zebys do mnie sie tak odzywala
                                                  • sylki Re: Do tych krzykaczek wczorajszych 07.06.12, 10:29
                                                    Że co twojego wykasowałam smile
                                                  • agnes_nyc Re: Do tych krzykaczek wczorajszych 07.06.12, 10:15

> Nikt mi nie bedzie mowil co mam robic i udzielac bede sie kiedy bede chciala a
                                                    > awatury jak widac Ty lubisz bo zawsze musisz swoje piec groszy wtracic,tyle w
                                                    > temacie.

jednak sadze ze lepiej bedzie jak bedziesz tylko podczytywac bo nic ciekawego do napisania nie masz w temacie wozkowym
                                                  • annulka79 Re: Do tych krzykaczek wczorajszych 07.06.12, 10:22
                                                    Dziewczyny, ta dyskusja odchodzi od tematu forum!
                                                    Niech każda udziela się kiedy chce i jak chce, ale pozwólcie ze zacytuję tekst z nagłówka forum:

"Pamiętajcie, to forum tworzą uczestnicy, im większe zaangażowanie, tym więcej wiadomości i lepsza historia. "

Zaangażowanie, jak widać w bieżącym wątku, już jest wink A więc drogie użytkowniczki piszące/regularnie czytające nie skrywajcie swej wiedzy i doświadczenia. Odpowiedzcie na wiele zadawanych tu pytań. Jeśli uważamy, że coś nie jest tak jak być powinno to zmieńmy to a nie tylko krytykujmy!

I tu znów pozwolę sobie zacytować:
                                                    "Masz wiedzę na temat wózków (może to być tylko jeden model) podziel się nią z innymi"

• olus22 Re: Do tych krzykaczek wczorajszych 06.06.12, 12:13
                                        Sylki no jak nie z tobą masz stokke będzie all black jesteś lansiara jak nic.
                                        • sylki Re: Do tych krzykaczek wczorajszych 06.06.12, 12:22
                                          ale SK nie będę mieć, jaka ze mnie lansiara big_grin
                                          cieno lekko cholera
                                    • martuska1982 Re: Do tych krzykaczek wczorajszych 06.06.12, 09:44
                                      olus22 napisała:

> Trzeba założyć nowe forum pt. LANSIARY

Hahaha big_grin
                                      I raczej nie ze mą, chyba że mogę sie quinny speedi lansować. wink
                                      • annulka79 Re: Do tych krzykaczek wczorajszych 06.06.12, 13:35
                                        Nie czytałam dokładnie tamtego wątku, przeczytałam ten i ot co mi się nasuwa na myśl:
                                        Pinik nie chciała wywołać wojny, napisała swoje spostrzeżenia i tyle. Jedni się z nią zgodzili inni nie. Jest w tym co pisze trochę prawdy ale przecież trudno polecać lub odradzać wózek którego się nie zna.

Rację ma również Agnes pisząc że forum tworzą użytkownicy i to jakie modele będą omawiane/oceniane/opisywane i co za tym idzie polecane lub odradzane zależy od osób piszących na forum. Mam i mogę coś szczerze polecić to dlaczego miałabym tego nie zrobić?
                                        Pamiętam że jeszcze na poprzednim forum np. Inglesina Trip miała kiedyś niepochlebne opinie. Ja ją kupiłam i byłam naprawdę zadowolona. Pisałam więc co myślę o tym wózku i nie przejmowałam się jaki model jest aktualnie modny. Dlaczego inni użytkownicy nie mogą zrobić podobnie?
                                        Co do mody to zawsze będą nowe/lepsze modele, które zachwycą jakąś funkcją. W starych pod wpływem czasu dostrzeżemy jakieś wady i nikt ich już nie poleci.

Ja i tak lubię to nowe forum smile chociażby za regularne porządkowanie wpisów pseudoreklamowych wink
                                        • dima1312 do Moderatorek forum 07.06.12, 10:59
                                          koleżanki jako wieloletnia forumowiczka(starego i nowego forum składam postulat aby takie wpisy które zupełnie nie mają tematu wózkowego lub są podtekstem do wzniecania takich jak powyżej wpisów byly usowane zastanówmy się czy ma tu być sympatycznie czy nie miło ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka