Dodaj do ulubionych

Szukam M&P LUNA - pomóżcie!

09.06.12, 11:51
Zdecydowałam się na zakup używanej Luny w cenie do 300zł.
Niestety jest ich jakoś mało. Nie wiem gdzie poza All i Tablica mam szukać tego wózka.
Może pomożecie?
Obserwuj wątek
    • ironia-losu11 Re: Szukam M&P LUNA - pomóżcie! 09.06.12, 20:53
      Daj wlasne ogłoszenia w wątku "kupię wózek" na tym forum i na blizniaczym forum "wózki", moze jeszcze na forum "zakupy" itd i jakichs takich o malych dzieciach. Zobacz na gumtree.pl i w innych serwisach tego typu. Przeszukaj ofertę komisów wózkowych w sieci. Poszukaj komisów w realu. Zapytaj w sklepie, który sprzedaje nowe M&P czy nie prowadzą "wtónej sprzedazy" (kupuja uzywane wozki, ktore wczesniej sami sprzedali i znow je sprzedaja jako uzywane za mala cene - jest kilka sklepow, ktore tak wlasnie robia, ale nie wiem czy akurat ten od m&p).
    • ironia-losu11 Re: Szukam M&P LUNA - pomóżcie! 09.06.12, 21:14
      zapomnialam w poprzednim poście dopisać - moze na ebayu?
    • zurekgirl Re: Szukam M&P LUNA - pomóżcie! 10.06.12, 12:43
      Na angielskim ebayu mozna Lune za grosze kupic, o ile moze ci ja ktos dostarczyc. Paczka kurierem nie bedzie kosztowala wiecej niz £20.
      • mala_malgo Re: Szukam M&P LUNA - pomóżcie! 10.06.12, 19:53
        Nie znam się na angielskim Ebay-u, więc nie zaryzykuję.
        Gdybyście gdzieś napotkały Lunę, dajcie szybko znac.
    • berciunia1 Re: Szukam ora 11.06.12, 22:09
      allegro.pl/spacerowka-mamas-papas-peg-perego-ora-i2414026872.html
    • aga_1980_31 Re: Szukam M&P LUNA - pomóżcie! 18.06.12, 19:18
      Jesteś pewna zakupu tego wózka ? Miałam i nie byłam zadowolona sad Najgorsze są pasy ogólnie ładny z wyglądu ale nie polecam
      • mala_malgo Re: Szukam M&P LUNA - pomóżcie! 19.06.12, 19:08
        No to może uzasadnij dlaczego nie mam go kupować. Jesli tylko ze wzgledu na pasy, to dla mnie jest najistotniejsze. Napisz więcej.
        • aga_1980_31 Re: Szukam M&P LUNA - pomóżcie! 19.06.12, 22:21
          Pasy w Lunie są 3 punktowe. Nie wychodzą z oparcia tylko z siedziska. Mojemu dziecku zdarzyło się wypaść z wózka choć była zapięta sad Pasów naramiennych nie da się zapiąć tak aby nie spadały z ramion. Można przełożyć je przez wkładkę miękką jeśli będziesz miała ją w zestawie ale wtedy wszystko się ściąga i dziecku roluje się wkładka pod plecami. Pół biedy jak dziecko jest małe i leży ale jak jest ruchliwe to masakra. Całe szczęście ten wypadek zdarzył się w sklepie gdzie była wykładzina i nic jej się nie stało. Drugim minusem choć nie tak istotnym jak pasy jest nisko osadzony koszyk na zakupy którym ciągle szoruje się po krawężnikach. Kupiłam wózek jak tylko się pojawiły w UK bo urzekł mnie jego wygląd ( miałam różowy ) ale tak jak szybko mnie urzekł tak szybko rozczarował niestety.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka