Dodaj do ulubionych

ESPIRO VECTOR

15.06.12, 07:28
WITAM, MAM PYTANIE ODNOŚNIE WÓZKA ESPIRO VECTOR PRZEDNIE KOŁA PIANKOWE TYLNE POMPOWANE, CZYLI NIE PRO ENZO EVO GTX. WIDZIAŁAM TEN WÓZEK Z MAŁYM KOSZEM I KIEDY JEGO SPACERÓWKA BYŁA KUBEŁKIEM. TERAZ PODOBNO SIĘ TO ZMIENIŁO SPACERÓWKA JEST ROZKŁADANA Z TYŁU NA ŻE TAK POWIEM SZNUREK I WIĘKSZY JEST KOSZ. NIESTETY WSZYSTKIE MODELE MOGŁAM OBEJRZEĆ OPRÓCZ TEGO. CZY KTOŚ POSIADA TEN WÓZEK CZY JEST TAK JAK MÓWIĄ IDENTYCZNY JAK PRO TYLKO RÓŻNICE STANOWIĄ KOŁA. BYŁAM W SKLEPIE I PAN ZDECYDOWANIE ODRADZAŁ MI JEGO ZAKUP. PO ŚNIEGU PODOBNO W OGÓLE NIE CHCE JEŹDZIĆ, GONDOLA MALUTKA ŻE DZIECKU TYLKO NA MIESIĄC STARCZA CHOCIAŻ MIĘDZY NIM A PRO RÓŻNICE STANOWIĄ 3 CM. I TERAZ WŁAŚNIE MAM DYLEMAT. FAJNIE SIĘ SKALDA MAŁO MIEJSCA ZAJMUJE W BAGAŻNIKU I JEST LEKKI. Z PIERWSZYM DZIECKIEM NIEŹLE SIĘ NADŹWIGAŁAM A MIAŁAM WIELKIEGO KOLOSA NA CZTERECH POTĘŻNYCH KOLACH, POTEM KUPIŁAM SPACERÓWKA HAUCKA TEŻ NA WIELKICH KOŁACH ( ALE TO BYŁ WOGOLE NIE WYPAŁ) A NA KOŃCU KUPIŁAM VINCI 4 SPACERÓWKĘ KOLA PIANKOWE PODOBNY DO ESPIRO MAGIC. a TERAZ CHCE KUPIĆ JEDEN WÓZEK ŻEBY CO CHWILE NIE ZMIENIAĆ. PROSZĘ O OPINIE.
Obserwuj wątek
    • srebrno-listka Re: ESPIRO VECTOR 15.06.12, 08:47
      Używanie wielkich liter wg netykiety oznacza krzyk. Proszę nie krzyczeć więc na nas uncertain poza tym, w takiej formie nie da się tego postu przeczytać uncertain
      • sylki Re: ESPIRO VECTOR 15.06.12, 08:52
        Niestety, tez niewiele zrozumiałam uncertain
        a od wielkich liter oczy bolą sad
        • mama1dawidka Re: ESPIRO VECTOR 15.06.12, 09:00
          Nie wiem co tam naskrobalas
          Ale jak juz czytam espiro mowie wielkie NIE!
          Lepiei cos uzywanego dobrej firmy
    • nicolcia9 Re: ESPIRO VECTOR 19.06.12, 23:46
      Jednym słowem - Espiro Vector 4 Air (bo o taki Ci chodzi) to jedna wielka porażka. Miałam, nie polecam, sprzedałam nowy za bezcen, ale i tak dziękuję, że chociaż jakieś grosze za niego dostałam, bo ja już nie dałabym za niego złamanego grosza...
      • ewelina_s22 Re: ESPIRO VECTOR 11.09.12, 18:54
        mogła byś naisać dlaczego ten wózek tak Ci nie odpowiadał???? bo moja siostra jest przedstawicielem w firmie z dzieciecymi artykulami i znajome z hurtowni bardzo polecaly wózki tej firmy a ja wlasnie zastanawialam sie nad espiro vector......
        • martuska1982 Re: ESPIRO VECTOR 11.09.12, 19:10
          Kiedyś na spacerze szła za mną pani wózkiem. Terkotał jak stara parasolka.Jak mnie minęła kopara mi opadła,bo to był espiro vector. Do tego ma maciupeńką gondolę,siedzisko kubełkowe mikroskopijne,dla pigmejów chyba wózek.Mój kuzyn ma,ale oni wozili córkę,a teraz synka tylko kilka metrów po chodniku koło domu i tylko po salonie, więc można powiedzieć,że wózek prawdziwego spaceru nie widział. wink
        • sylki Re: ESPIRO VECTOR 11.09.12, 19:27
          wybacz, ale akurat przedstawiciel to nienajlepszy doradca smile
          To oczywiste, że polecać będzie to z czego mam kase uncertain
          • ewelina_s22 Re: ESPIRO VECTOR 12.09.12, 11:21
            jasne ze zdaje sobie sprawe ze przedstawiciel sprzedaje to na czym zarabia ale to moja siostra wiec jej ufam smile nie sadze zeby wciskala kit hehehesmile
        • nicolcia9 Re: ESPIRO VECTOR 11.09.12, 22:39
          Czemu go tak bardzo nie polecam? Pomijając fakt, że przy najmniejszych nierównościach przednie kółka się blokowały i stawały dęba to: budka od gondoli bardzo głośnia... brr jak nie przytrzymałam dwóch przycisków w niej delikatnie ich puszczając przy końcu to strzelały budząc mi synka, stelaż rozchwiany na boki jakby miał luzy, rączka teleskopowa po niedługim czasie zaczęła mi wyskakiwać sama do góry przy podnoszeniu za nią wózka np: schodząc z krawężnika musiałam łapać za ramę wózka by raczka mi nie wyskakiwała. Bardzo mała spacerówka, mój roczny synek na pewno w grubszej kurteczce by się do niej nie zmieścił i ta tyci tyci budka do spacerówki... z tym stelażem może i trafiłam na jakiś felerny egzemplarz, ale wspominam go niemniej beznadziejnie jako pierwszy zakup - niewypał - jedynie strata pieniędzy.
          • ewelina_s22 Re: ESPIRO VECTOR 12.09.12, 11:24
            kurcze to rzeczywiscie zrezygnuje z niego bo mam termin na styczen i w zimie zamierzam duzo spacerowac. a znacie jakies wózki 3w1 które sie sprawdzaja??? tylko prosze o konkretne firmy i zalezy mi na tym zeby nie byl strasznie ciezki..... za duzo wymagam???? . Dzieki za odpowiedz
    • mynia_pynia Re: ESPIRO VECTOR 11.09.12, 21:10
      Dziecko dziecku nie równe. Koleżanki córka mając 4 miesiące była wielkości mojego syna który ma 10 miesięcy wink i jest tylko trochę poniżej 50 centyla.
      • ta_jagoda Re: ESPIRO VECTOR 08.12.12, 21:09
        Wiatm,
        Jezdze tym wozeczkiem od dwóch miesiecy i jestem b.zadowolona. Fakt ze stelaż lekko rozchwiany,ale poza tym wszystko pięknie i bez zastrzeżeń. Nawet śniegi nam nie straszne! poza tym wózeczek malutki po złożeniu, lekki, a i gondolka daje rade chodz synek dośc wysoki. Jak dla mnie za ta cene to naprawde całkiem fajny wozek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka