Dodaj do ulubionych

Torba do elita

16.06.12, 21:43
W środę powinien do mnie dotrzeć elit w kolorze sand (od Calineczki). Do kompletu potrzebuję jakiejś fajnej torby. Ogólnie głowa mnie już boli od przeglądania allegro, więc może coś podpowiecie. Ma być pojemna, może być nowa, albo używana, może być z przewijakiem (ale nie musi), nie chcę ze skóry, kolor dowolny, byle by nie różowy, żółty, pomarańczowy, zielony itp. A może któraś ma coś fajnego na zbyciu to chętnie przygarnę? Możecie oferty słać na gazetowego.
--
Obserwuj wątek
    • gaga-sie Re: Torba do elita 16.06.12, 23:23
      Ja naszukałam się torby i albo nie były dostępne te,które mi się podobały, albo nie byłam pewna co do materiału i zapięcia ( chciałam z zamkiem w głównej komorze i bez elementów laminowanych). W końcu kupiłam w dobrej cenie JJ cole prime, taką jak ta www.amazon.com/JJ-Cole-Prime-Diaper-Bag/dp/B004UC8SHG i jestem z niej bardzo zadowolona. Nie zapinam jej do wózka,ponieważ używam pojemnego organizera,ale na zapasowe ubrania, picie i inne gadżety jest świetna. W komplecie ma zaczepy do wózka i przewijak.
      • dima1312 Re: Torba do elita 17.06.12, 00:48
        ja do swojego Elita kupiłam skip hop Via Mesenger pasuje idealnie i jest mega pakowna a lekka co istotne
        • pomilak1 Re: Torba do elita 17.06.12, 08:08
          Ja się na torbach nie znam. Kupiłam od stokke i tak zostałotongue_out
          ale w Smyku w Katowicach w Silesii jest dość duży wybór, możesz podjechać i pooglądać smile
          • mama1dawidka Re: Torba do elita 17.06.12, 09:33
            Allerhand sa fajne smile
            I z urban jungle tez
    • jsg2 Re: Torba do elita 18.06.12, 14:32
      Allerhand bardzo fajne torbysmile Mam duza(nie pamietam nazwy) z fajnymi zaczepami do wózka(na magnez) .Pojemna bardzo,dużo kieszonek,z matą,osobnym pojemniczkiem na smoczek,na telefon i butelkę.I powinnam się z nią już rozstac bo za duża dla mnie ale ciągle się zastanawiamwink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka