aniapvb 21.06.12, 14:46 dziewczyny szukam lekkiej i fajnej spacerówki takiej którą można zabrać do samolotu. może jakiś mclaren? sama nie wiem poraźcie coś proszę ja mam stokke ale szkoda mi go zabrać do samolotu żeby się nie zniszczył dzięki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kornnella Re: jaka parasolka? 21.06.12, 15:32 Nie masz co dużo szukać zapewniam Cie ze w następnych 20 postach dowiesz się ze tylko i wyłącznie BJ Mini Odpowiedz Link
wanielka Re: jaka parasolka? 21.06.12, 15:43 podpisuję się rękami i nogami niestety tutaj każdemu, kto pyta BJCM podsuwany jest w pierwszej kolejności. nawet wtedy, gdy do zadanych kryteriów nie pasuje Odpowiedz Link
aga7-77 Re: jaka parasolka? 21.06.12, 16:01 He, he, to ja się wyłamię i zaproponuję bardzo lekkie i wg mnie fajne do samolotu parasolki mamas & papas Mnie się najbardziej podoba tour, ale są też uboższe, ale za to lżejsze (i tańsze) wersje - trek i trip. A może Peg Perego Pliko Mini? Dla mnie fajnym wózkiem samolotowym jest Nuna - ale ona jest cięższa i nie składa się w parasolkę, za to można ciągnąć ją za sobą jak walizkę. Odpowiedz Link
sylki Re: jaka parasolka? 21.06.12, 17:12 to może coś polećcie, bo jak widzę narzekać jest łatwo, ale już zaproponować coś...jak widać nie Odpowiedz Link
pinik Re: jaka parasolka? 21.06.12, 15:55 Z maclarenow to quest albo techno xt - zaleznie od wieku dziecka. A tak wogole to jako przewozowke polecam o wiele bardzoej bugaboo bee+ niz parasolki czy BJCM. Odpowiedz Link
pomilak1 Re: jaka parasolka? 21.06.12, 17:00 a ja mimo że często polecam BJCM tu bym tego nie poczyniła, więc nie powiem po co taki wtręt z droższych na pewno bee+, ze średniej półki mac xt/quest, tańsze m&p tour/trek, no i jeżeli ma być tylko samolotowy to może coś taniego typu lira, chicco skip (składają się do małych rozmiarów i są lekkie) Odpowiedz Link
sylki Re: jaka parasolka? 21.06.12, 17:13 Wiesz co, nie wiem czy na twoim miejscu nie wypożyczyłabym torby podróżnej do stokke, teraz 4kids daje taką możliwość. Odpowiedz Link
aniapvb Re: jaka parasolka? 21.06.12, 20:24 No niby tak. Ale musiałabym nadać na bagaż główny a ka chce mieć do końca wózek Ps piękny Twój stokuś ja tezam różowy Odpowiedz Link
chubabubba Re: jaka parasolka? 21.06.12, 20:35 A dla mnie bj jest bleeee we wszystkich odslonach do samolotu celowalabym w wozek ktory na pewno sklada sie jednoczesciowo. Bee jest super ale wedlug mnie na wyjazd wakacyjny nie bardzo- z torba zawieszona na raczce ciezko sie prowadzi chociaz to zalezy od wagi dziecka( moj piorkowa) a jak wiadomo torba niezbedna. Jak lubisz parasolki to maclaren xt bedzie super i duzo nie tracisz przy sprzedazy. Albo kup zappa zwyklego uzywke na lotnisko z stokke do torby i na bagaz Odpowiedz Link
koala0405 Re: jaka parasolka? 21.06.12, 22:22 Peg perego pliko mini jest bardzo lekki, wygodny dla dziecka i składa się do małych wymiarów. Brudne kółka nie brudzą budy a gdy złożysz wózek to jest uchwyt za który możesz go ciągnąć i gdy przystaniesz np wyciągnąć dokumenty to idealnie stoi i się nie wywraca. Odpowiedz Link
doradcaadrian [...] 21.06.12, 22:57 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
sylki hmmm 22.06.12, 14:48 wątek chyba tobie się pomylił, wątek dla sprzedawców w innym miejscu! Odpowiedz Link
aniapvb Re: jaka parasolka? 22.06.12, 12:24 A może Bee? Już sama nie wiem co wybrać ten BJMC jest dosyć fajny ale mclareny tez mi się podobają No i m&p No i znów Bee Odpowiedz Link
sylki Re: jaka parasolka? 22.06.12, 12:26 hehe bee jest fajny, ale kurde no ja nie wiem, nie latałam samolotem Odpowiedz Link
chubabubba Re: jaka parasolka? 22.06.12, 13:26 Jak pisalam latalam z bee ale w bagazu mialam stokke bee jest super na lotnisku, w duzych samolotach miesci sie do schowka nad glowa i nie zabieraja do luku Odpowiedz Link
aniapvb Re: jaka parasolka? 27.06.12, 16:50 Hej No i kupiłam maclarena quest bardzo mi się podobał bjcm ale akurat nie mieli na kołach piankowych a tem był strasznie ciężki a poza tym mężowi się Mac spodobał a w końcu to on go będzie nosił ale do mojego stokusia to mu daleko ale damy radę Odpowiedz Link
anina-1 Re: jaka parasolka? 27.06.12, 22:23 Wózka nie oddawaj na odprawie tylko przed samym wejściem do samolotu. Tam kładą je osobno i się nie niszczą. Spacerówkę mamy m&p cruise. Sprawdza się rewelacyjnie. Odpowiedz Link