nati_28 22.06.12, 19:02 Poproszę o opinie o tym wózku. Amortyzacja, składanie, ciężar, czyszczenie tapicerki (ładna jest srebrna, ale może się jesienią bardzo brudzić). Z góry wielkie dzięki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pinik Re: Joolz Day 22.06.12, 19:18 Bardzo dobry wozek! Zajrzyj do wyszukiwarki. Duzo o nim ostatnio bylo. Aktualnie moj faworyt Odpowiedz Link
blondynkapoznan Re: Joolz Day 23.06.12, 12:52 ja bardzo polecam ten wózek.Mam go od 2 dni i jest super. Ja mam biały na czrnej ramie.Niby brudzacy ale dla mnie to polacznie jest warte ciaglego prania Odpowiedz Link
funnybaby Re: Joolz Day 19.10.12, 14:12 Bardzo proszę "Posiadaczki" Joolza o pomoc. Jak zdejmuje się to okrycie na nóżki w gondoli? Namachałam się tymi zamkami we wszytskie możliwe strony i nic Odpowiedz Link
emakowka Re: Joolz Day 19.10.12, 15:23 funnybaby napisała: > Bardzo proszę "Posiadaczki" Joolza o pomoc. Jak zdejmuje się to okrycie na nóżk > i w gondoli? Namachałam się tymi zamkami we wszytskie możliwe strony i nic O ile dobrze pamiętam,bo gondoli od jakiegoś czasu już nie używam a osłonki na nią jeszcze dłużej,to trzeba te dwa suwaki razem na lewą stronę przesunąć i wtedy powinna osłonka wypiąć się. Mam nadzieję,że pamięć mnie nie zawiodła Odpowiedz Link
wasabi2011 Re: Joolz Day 19.10.12, 18:39 Ja aktualnie używam gondoli. Jest dokładnie tak jak pisze emakowka. Odpowiedz Link
funnybaby Re: Joolz Day 20.10.12, 12:49 Faktycznie pięknie zszło a ja się prawie cały tydzień głowiłam jak to ściągnąć bo cieplutko na polku i nie potrzebna osłonka Dziękuję Wam bardzo Odpowiedz Link
funnybaby Re: Joolz Day 06.11.12, 15:52 ja jeszcze raz z prośbą o pomoc. Jaka inna folia p/deszczowa bedzie pasowała na gondolę oprócz joolzowskiej? Odpowiedz Link
melon07 gondola do joolz 06.11.12, 20:05 Mam pytanie do posiadaczek joolza Czy przenosicie gondolę z dzieckiem w środku trzymając tylko za ten plastikowy pałąk? Myślicie, że to jest bezpieczne? Odpowiedz Link