Dodaj do ulubionych

capazo do jane muum?

25.07.12, 21:03
da się wpiąć?
Obserwuj wątek
    • szelkami Re: capazo do jane muum? 25.07.12, 23:45
      nad tym samym się zastanawiam smile jutro będę w sklepie to popytam co się da wpiąć.
    • manala Re: capazo do jane muum? 26.07.12, 15:22
      daj znac jak się dowiesz : ) w bobowózkach są muum'y spacerowe po 995 jeśli dałoby się do tego dokupić capazzo to chyba bym się skusiła
      • szelkami Re: capazo do jane muum? 26.07.12, 16:10
        pasuje smile w Wawie w al. Solidarności w www.wozki-foteliki.pl/ są po 1040 zł, a zawsze w razie czego gwarancja i ewentualne usterki jest gdzie zgłosić stacjonarnie. też się chyba skuszę. teraz szukam info czy zielony jest taki jak w katalogu czy bardziej żarówiasty. brązowy mi się średnio podoba a tylko taki mają na miejscu. a wózeczek lekki i naprawdę ładny. nie zapytałam czy fotelik maxi-cosi da radę sad

tu znalazłam duży wątek o nich i właśnie czytam:
        forum.gazeta.pl/forum/w,22462,133691899,,Jane_MUUM.html?v=2
        • manala Re: capazo do jane muum? 26.07.12, 18:21
          fotelik to raczej jane rebel lub stratta (nie wiem czy tak się pisze)

ja dziś pomacałam jane unlimit i też mi się podoba ale jest trochę cięższy od muum
          • sylki Re: capazo do jane muum? 26.07.12, 18:41
            na adapterach można zamocować Maxi Cosi lub inny
            • szelkami Re: capazo do jane muum? 26.07.12, 20:15
              super. dzięki za info!
              • magda79pn Re: capazo do jane muum? 26.07.12, 21:34
                oj, ja nie jestem pewna czy można inny fotelik niż JANE... kiedyś nie było adapterów do jane, szczerze mówiąc nie dowiadywałam się i specjalnie do mojego challenger dokupiłam fotelik rebel pro, żeby mieć do CH

muum nie widziałam na żywo, ale unlimita można kupić już za 850zł nową spacerówkę, napaliłam się, ale jak obejrzałam na żywo to stwierdziłam że ma małe siedzisko i słabą amortyzację (zerową) no ale śliczny jest - to fakt smile
                • magda79pn Re: capazo do jane muum? 26.07.12, 21:36
                  aha, jakbyście miały jakieś pytania, to mam gondolę capazo pro smile super jest, ma fajne bajery (np.pozytywkę) jestem z niej bardzo zadowolona, mały ma dużo miejsca smile
                  • sylki Re: capazo do jane muum? 26.07.12, 22:19
                    można, są adaptery, tylko trzeba je znaleźć. Magdashero takie miała smile
                    • hanna79 Re: capazo do jane muum? 01.10.12, 11:05
                      Dziewczyny, a gdzie znaleźć te adpatery, żeby na muumie używać maxi cosi? Byłoby to dla mnie świetne rozwiązanie smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka