Dodaj do ulubionych

BJCE kolor Sand- BRAK

01.08.12, 11:01
Od jakiegoś czasu noszę się już z zamiarem wymiany spacerówki X-lander Xa na coś innego- tak mniej więcej od momentu kiedy moja córka przesiadła się do niej z gondoli smile i stwierdziłam, że brak wygodnej pozycji siedzącej w spacerówce to jednak duży minus.. Trafiłam kiedyś przypadkiem na to forum-niestety już po zakupie wózka 3w1 dla dziecka sad i parokrotnie przetrząsałam wątki nt.spacerówek. I jak już stanęło ostatecznie na BJCE w kolorze Sand, to właśnie wczoraj okazało się,że ten kolor nie jest już praktycznie w Polsce dostępny.. A ja chciałam go oczywiście zabrać za 10 dni nad morze.. Na swoje usprawiedliwienie dodam tylko,że zmyliła mnie strona 1.sklepu internet.gdzie podawali przy tym kolorze,że mają powyżej 20.sztuk dostępnych,ale jak tam wcz.zadzwoniłam,to okazało się,że nie mają żadnego.. Czy to możliwe,żeby ten kolor wyprzedał się w ciągu paru miesięcy? Nowa dostawa u dystrybutora ponoć dopiero w październiku..
Obserwuj wątek
    • linkap_wawa Re: BJCE kolor Sand- BRAK 01.08.12, 11:14
      kochana, ja na ten kolor zapisalam sie jak jeszcze wogole tych wozkow nie bylo w Polsce (mam na mysli rocznik 2012) - czyli to bylo tak ok. marca i co? i gucio! przy pierwszej dostawie nie dostalam, przy drugiej tez nie - w koncu wzielam czarnego

Krzyś, ur. 24.12.2008

https://www.suwaczki.com/tickers/relge6yd1en0047o.png
      • aribeth1 Re: BJCE kolor Sand- BRAK 01.08.12, 11:23
        A ja parę dni temu kupiłam ostatnią sztukę u agnes_nyc i właśnie czekam na kurierasmile
        • westallka Re: BJCE kolor Sand- BRAK 01.08.12, 11:29
          ach, to ty byłaś !! smile) no właśnie, to w tym sklepie widnieje na stronie informacja,do tej pory zresztą,że 26 dostępnych jeszcze..A jak już tam zadzwoniłam w poniedziałek bodajże, to się dowiedziałam,że ostatni właśnie się sprzedał.. Teraz już wiem komu smile
          • aribeth1 Re: BJCE kolor Sand- BRAK 01.08.12, 11:52
            Przyznaję się bez biciawink Zamówiłam w sobotę, a że wcześniej zadzwoniłam, żeby wypytać o parę rzeczy, więc wiem, że kupiłam ostatnią sztukęsmile
      • westallka Re: BJCE kolor Sand- BRAK 01.08.12, 11:24
        oj, to chyba sklep nie najlepszy jakiś, czy jak? -bo nie bardzo rozumiem, dlaczego tak się zachowywał.. Przecież wózki w tym kolorze to były chyba jednak realnie w sprzedaży,a nie wirtualnie tylko smile 1 ze sklepów zaoferował,że sprowadzi ten kolor prosto ze Stanów w normalnej cenie, ale potrwa to ze 2 tygodnie..
        • aribeth1 Re: BJCE kolor Sand- BRAK 01.08.12, 14:56
          2 tygodnie to jeszcze nie tak długo, tyle można się wstrzymać, jeżeli zależy Ci na kolorze. Mój przyjechał godzinę temu i muszę stwierdzić, że fajny jestsmile A kolor mocno uniwersalny, wszystko do niego pasuje, zarówno różnokolorowe wkładki, jak i dzieć odziany w dowolne kolory.
          • westallka Re: BJCE kolor Sand- BRAK 01.08.12, 15:06
            Też tak sobie kombinuję z tym kolorem właśnie. I dodatkowo jeszcze kurzu tak bardzo nie widać jak na czarnym smile Czerwony widziałam na żywo- jest ładny, ale nawet z moją ostatnią miłością do czerwonego (toreb,samochodów,itp.) nie zdecydowałam się jednak na niego,bo jest bardziej wymagający i ograniczający.. Twój Sand dla chłopca czy dziewczynki? -będziesz wkładała jakąś wkładkę do niego?-bo ja do swojego na pewno.
            • aribeth1 Re: BJCE kolor Sand- BRAK 01.08.12, 15:26
              Dla dziewczynki, więc czerwony z góry odpadł - nijak mi się czerwień z różem nie komponujewink Chociaż obiecywałam sobie, że córki w róż ubierać nie będę, to w praktyce poległam - dostaję masę ciuszków od rodziny i znajomych i wszystko różowesmile Wkładka będzie, zamówiłam w pinkie czarną z miśkiem na początek, a w domu odkopałam starą wkładkę, którą p. Helenka uszyła mi do M&P Beat - z jednej strony kolorowe pasy, z drugiej niebieska - będzie dość dobrze pasować jak tylko wytnę dziury na pasy na odpowiedniej wysokości. No i do kompletu kupiłam jeszcze śpiworek BJ, czarny.
              • westallka Re: BJCE kolor Sand- BRAK 01.08.12, 16:33
                A w jakim wieku jest twoja dziewczynka?-moja ma 8,5mies. Tego śpiworka też jestem b.ciekawa,bo jesień za pasem i zima w zasadzie zaraz smile Patrzyłam sobie też na śpiworki na polskiej stronie Maclarena-tam mają sporo kolorów i wzorów i zastanawiałam się czy ewentualnie będą pasować..
                A z różem dla dziewczynek to jest tak,że czasem nie ma się większego wyboru,bo producenci uważają w dalszym ciągu róż dla dziewczynek za najbezpieczniejszy kolor i nie ma za bardzo z czego wybierać.. Ja starałam się brać fioletowy gdzie się dało smile Mam szaro-fioletowego x-landera xa i Maclarena xlr.
                • aribeth1 Re: BJCE kolor Sand- BRAK 01.08.12, 16:58
                  Młoda ma dopiero 4 miesiące, ale, wstręciucha jedna, od jakiś dwóch miesięcy odmawia jeżdżenia w gondoli - o spacerach mowy nie ma, bo zaczyna płakać, jak tylko znajdzie się w wózku. Mam nadzieję, że w spacerówce, która nie ogranicza tak widoczności będzie lepiej.
                  Co do śpiworka, to zobaczymy w praktyce, jak będzie się sprawdzał. Z jednej strony to, że polar ze środka można odpiąć wydaje się być praktyczne (chociażby do prania), z drugiej - obawiam się, czy nie będzie się pruć i targać przy wycięciach na pasy. No i nie wiem, do jakiej wysokości dziecko będzie w nim osłonięte, na pewno nie tak wysoko, jak w śpiworkach typu mumia, więc okaże się w zimie, na ile zda to egzamin.
                  • flower_v Re: BJCE kolor Sand- BRAK 01.08.12, 17:35
                    zawsze możesz kupić tu
                    www.o-baby.de/index.asp?pid=shop|search
                    dziewczyny z forum tam kupowały też, sklep sprawdzony.
                    • westallka Re: BJCE kolor Sand- BRAK 01.08.12, 17:48
                      mają nawet kolor brązowy,kt.w Polsce chyba się w ogóle nie pojawił..-tylko cena niestety wysoka sad
    • thea19 hehe 01.08.12, 17:25
      jak ja swojego kupowalam na przelomie maja i czerwca to tez sie lekko zdolowalam. Agnes i Lucyna nie mialy wiec przekopalam all. u jednej pani byl (oczywiscie zadzwonilam, zeby potwierdzic i sobie pogadalysmy, powiedziala, ze daja bardzo malo wozkow na region i jej sie sandow trafilo az 8szt, akcesroriow praktycznie nie ma)
      teraz widzialam, ze na all niby sa ale czy na pewno to nie wiem. tacke tez cudem kupilam.
      • westallka BJCE kolor Sand- ZNALEZIONY 02.08.12, 14:44
        Wczoraj jednak udało mi się wytropić jeszcze Sanda w jakimś sklepie internetowym i od 2 godzin stoi sobie w salonie smile Został już nawet "ubrany" w brązową wyściółkę Maclarena w drobne różowe kwiatki- wygląda b.dobrze smile
        • thea19 Re: BJCE kolor Sand- ZNALEZIONY 02.08.12, 15:20
          mozesz wrzucic fote wozka z wkladka? pasuje ksztaltem i pod wyciecia? tak sie przymierzam do czegos bo mi sie dziec w elicie poci jak spi. to w gruncie rzeczy jego ulubiony pojazd bo nawet w domu wchodzi do niego, zeby sobie polezec.
          • westallka Re: BJCE kolor Sand- ZNALEZIONY 02.08.12, 15:59
            https://imageshack.us/photo/my-images/189/img0840nq.jpg/
          • westallka Re: BJCE kolor Sand- ZNALEZIONY 02.08.12, 16:02
            imageshack.us/photo/my-images/189/img0840nq.jpg/
          • westallka Re: BJCE kolor Sand- ZNALEZIONY 02.08.12, 16:17
            wg mnie dobrze pasuje kształtem i rozmiarem. Nie ma oczywiście wycięcia na uchwyt do składania, pozostałe otwory pasują, z tym że na szelki są przewidziane tylko 3-w elicie jest więcej opcji do wyboru wysokości szelek,ale wydaje mi się że 3 we wkładce i tak wystarczają. Zamówiłam też na pinkieshop wkładkę z boczkami (różową z motywem kwiatów) razem z kocykiem i torbą, więc nasz BJ będzie jeszcze weselszy smile
            imageshack.us/photo/my-images/842/img0839uw.jpg/
            imageshack.us/photo/my-images/337/img0842wb.jpg/
    • malgonia_27 [...] 02.08.12, 18:32
      Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum .
      • westallka Re: BJCE kolor Sand- BRAK 02.08.12, 20:51
        malgonia_27 napisał(a):

> Poszukaj na markano.pl
        > Mają na prawdę duży wybór wózków i akcesoriówwink
        >
        > Polacam, sama kupujęwink

- to chyba jakaś pomyłka,albo b.dawno tam nie byłaś.- Tam prawie nic nie ma, a już na pewno po BJ nawet śladu..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka