ela.86 03.09.12, 10:03 dziewczyny , może któraś będzie wiedziała, jakie dostawki pasują do wózka Baby jogger City Elite i jakie do Teutoni cosmo? może jest taka która do obu pasuje? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marekmx Re: dostawka 03.09.12, 11:52 Są uniwersalne dostawki do wózków - zobacz np : bumprider. Odpowiedz Link
ela.86 Re: dostawka 03.09.12, 12:37 wiem że są uniwersalne, które teoretycznie pasują do każdego wózka, ale w praktyce róznie bywa. Interesuje mnie właśnie bumprider lub lascal maxi, która z nich lepiej jedzie? Odpowiedz Link
marekmx Re: dostawka 03.09.12, 12:58 Ja mam dostęp tylko do bumpridera , mocowania wydają się faktycznie pasować do każdego modelu bo sprawdzałem w kilku wózkach wielofunkcyjnych i całkiem nieźle to funkcjonuje. Sama podstawka dość solidna, ale może ktoś używa takiej lub innej podstawki z wózkami o których piszesz wtedy będziesz mieć 100% pewności. Odpowiedz Link
rafdrim Re: dostawka 05.09.12, 15:40 Witam, A może coś takiego www.buggypod.pl boczna dostawka -zamienia wózek w podwójny rok po roku. Można zainstalować do obu. Od razu piszę, ze jestem importerem. Pzdr. Rafał Odpowiedz Link
ela.86 Re: dostawka 05.09.12, 16:04 dziękuję, ale znalazłam opinie o bumprider że to niewypał, bo kopie się w to idąc, natomiat buggypod jest raczej dla maluchów, ja mam 5 latkę Odpowiedz Link
marekmx Re: dostawka 05.09.12, 17:44 Myślę że w dostawkach uniwersalnych to będzie podstawowy problem. Ciężko żeby nie kopać w dostawkę skory wystaje z tyłu Odpowiedz Link
ela.86 Re: dostawka 05.09.12, 20:32 być może, ale z tego co doczytałam, nie jest to kwestia wystawania, a tego, że np bumprider jest nisko umiejscowiony, a lascal jest wyższy i nogi idąc wchodzą pod dostawkę, tym sposobem się w nią nie kopie. A jak w praktyce, to wkrótce się przekonam Odpowiedz Link
marekmx Re: dostawka 06.09.12, 01:08 Jak nie zapomnisz to napisz jak wrażenia z użytkowania, bo sam jestem bardzo ciekaw. Pozdrawiam Odpowiedz Link
linkap_wawa Re: dostawka 06.09.12, 08:40 do elita jest oryginalna baby joggera - ktoras z forumek bardzo ja chwalila - tylko ze w tej chwili sa niedostepne - beda do kupienia dopiero w pazdzierniku... tez na nie czekam Odpowiedz Link
ela.86 Re: dostawka 06.09.12, 09:03 kurcze, no ja kupiłam już lascal maxi, może akurat będzie ok, sama dostawka opinie ma dobre, zobaczymy jak będzie współgrać z Elitem. Dziś ma dojść , to napisze jak wrażenia, może komuś się przyda. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
pstrabiedronka Re: dostawka 06.09.12, 09:25 nie wiem czy bedzie pasowała - wiem natomist że ABSOLUTNIE się nie kopie w Lascal Buggy Board. Kółka sa szeroko rozstawione a sama dostawka dośc wysopko nad ziemią - stopa osoby pchającej wózek wchodzi akurat pod dostawkę - idzie się zupełnie normlanie. uzywałam do Emmaljungi, pasowała swietnie Odpowiedz Link
ela.86 Re: dostawka 06.09.12, 14:47 teraz już to wiem, dziś dostawka przybyła, już zamontowana, fajnie jeździ, nie kopie w nią, do Elita pasuję, tylko chyba trochę jest zbyt blisko, jak córka wróci z przedszkola, to będziemy się do niej mierzyć. Jest bardzo zwrotna i naprawdę nie trzeba ani iść z boku wózka ani się w nią nie kopie idą, poza tym ma fajne amortyzatorki. także póki co wydaje się być ok, napiszę potem jeszcze jak córka wróci czy wszystko gra, Pozdrawiam Odpowiedz Link
oletkamama Re: dostawka freerider 06.09.12, 15:27 Widziałam na stronie dystrybutora Mountain Buggy, że mają coś takiego jak dostawka tyle, że można to odczepić i jest hulajnoga dla dziecka. Na 3 lub 4 kołach więc stablina. Pomysł genialny! Freerider to się nazywa. Odpowiedz Link