Dodaj do ulubionych

Bugaboo Cameleon 3 wersja Sahara

14.09.12, 09:36
dostępny od grudnia - podoba mi się bardzo smile

https://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/s720x720/558675_10151190605285660_1290054885_n.jpg
Obserwuj wątek
    • ibs79 Re: Bugaboo Cameleon 3 wersja Sahara 14.09.12, 10:14
      Mi również smile Rewelacyjne zestawienie !
    • nicolcia9 Re: Bugaboo Cameleon 3 wersja Sahara 14.09.12, 10:22
      Rewelacja big_grin Śliczny jest!
    • lucyna_1980 Re: Bugaboo Cameleon 3 wersja Sahara 14.09.12, 10:54
      Ja się wyłamię - nie podoba mi się uncertain
      Jak doczytałam że to przędza płóciennna barwiona to już w ogóle... bo pewnie materiał będzie taki jak w melanżowych Stokke albo Bebe Comfortach albo Maxi Cosi Mura w tym kolorze Botanic Luxury. Ni lubię takich "surowych" materiałów
      • sylki Re: Bugaboo Cameleon 3 wersja Sahara 14.09.12, 11:05
        Lucy, zdajesz sobie sprawę, że na tym forum nie można krytykować ani stokke, ani bugaboo....bana chcesz wink tongue_out
        • lucyna_1980 Re: Bugaboo Cameleon 3 wersja Sahara 14.09.12, 11:34
          Nie? Nie wolno? tongue_out
          Oj, to pomyliłam fora...
          • lucyna_1980 Re: Bugaboo Cameleon 3 wersja Sahara 14.09.12, 11:35
            Ale kocyk bym przygarnęła wink
            • sylki Re: Bugaboo Cameleon 3 wersja Sahara 14.09.12, 11:37
              kocyk fakt śliczny, pytanie czy od bugaboo, bo gdzieś takie podobne, albo nawet takie same widziałam smile
              • lucyna_1980 Re: Bugaboo Cameleon 3 wersja Sahara 14.09.12, 11:45
                Mi się skojarzył z kocykiem z Mamas&Papas
                www.mamasandpapas.com/product-millie-boris-small-knitted-cable-blanket/788345302/type-i/
        • ibs79 Re: Bugaboo Cameleon 3 wersja Sahara 14.09.12, 12:14
          sylki, hahahahha!!!! wiedziałam, że tu jest jakis haczyk big_grin
          • sylki Re: Bugaboo Cameleon 3 wersja Sahara 14.09.12, 13:19
            No ba wink
    • blueaha Re: Bugaboo Cameleon 3 wersja Sahara 14.09.12, 11:12
      bardzo eleganckiwink
      • chubabubba Re: Bugaboo Cameleon 3 wersja Sahara 14.09.12, 11:22
        Tak wiem, bana dostane ale bleeeeeeeewink jak zreszta cam w kazdej odslonie dla mniesmile
        • sylki Re: Bugaboo Cameleon 3 wersja Sahara 14.09.12, 11:25
          Nie bana, a podwójnego bana tongue_out
    • calineczka793 Re: Bugaboo Cameleon 3 wersja Sahara 14.09.12, 11:26
      Nie podoba mi się w ogóle - podobnie jak Lucy nie jestem fanką takich tapicerek.
      • pona85 Re: Bugaboo Cameleon 3 wersja Sahara 14.09.12, 12:00
        Bardzo ładnie wygladasmile
        ale chyba dla Dziecka ubranego w stosowanych kolorachwink bo różowo-kwiatkowo-disneyowskiej Dziewczynki to ja już tu nie widzęwink za dużo nie do pary jak dla mnie by było.
        • sylki Re: Bugaboo Cameleon 3 wersja Sahara 14.09.12, 12:06
          a moim zdaniem właśnie jest to bardzo uniwersalny kolor, który pasuje do wszystkiego.
          Poza tym gdybym miała kupować wózek pod kolor ubrań mego dziecka, to nie mogłabym mieć np budki w kolorze jade green tongue_out czy też typowo zielonego, czy też np pinka, bo niejednokrotnie mi się dzieciak z wózkiem by gryzł wink
          Tylko, że ja nie z tych co samochód pod lakier do paznokci dobierają wink
          • pona85 Re: Bugaboo Cameleon 3 wersja Sahara 14.09.12, 13:04
            sylki napisała:

> a moim zdaniem właśnie jest to bardzo uniwersalny kolor, który pasuje do wszyst
            > kiego.
            > Poza tym gdybym miała kupować wózek pod kolor ubrań mego dziecka, to nie mogłab
            > ym mieć np budki w kolorze jade green tongue_out czy też typowo zielonego, czy też np
            > pinka, bo niejednokrotnie mi się dzieciak z wózkiem by gryzł wink
            > Tylko, że ja nie z tych co samochód pod lakier do paznokci dobierają wink

A wg mnie właśnie nie jest uniwersalnysmile niby stonowany kolor, bez wzorkow a jednak jak dla mnie zbyt "zobowiazujacy". Co innego czarna baza i kolorowe budki.
            Takie moje zdanie i basta big_grin dostanę bana?wink

O matko, chciałabym sobie codziennie samochód pod kolor paznokci zmieniaćwink
            • sylki Re: Bugaboo Cameleon 3 wersja Sahara 14.09.12, 13:16
              Ban do końca życia jak nic tongue_out

weszłam sobie w tą fotkę z komórki i tu znów mam inny odcień i w sumie już sama nie wiem. Ciekawe jaki będzie faktycznie

No samochody pod lakier też bym chciała big_grin
              pomyśleć, że tacy ludzie istnieją
              • pona85 Re: Bugaboo Cameleon 3 wersja Sahara 14.09.12, 13:36
                sylki napisała:

> Ban do końca życia jak nic tongue_out

Ale do końca mojego czy Twojego? tongue_outtongue_outtongue_out

> weszłam sobie w tą fotkę z komórki i tu znów mam inny odcień i w sumie już sama
                > nie wiem. Ciekawe jaki będzie faktycznie

Pewnie i tak będzie ładny ale NIEUNIWERSALNY big_grin

> No samochody pod lakier też bym chciała big_grin
                > pomyśleć, że tacy ludzie istnieją

I niech sobie istnieją smile ja się cieszę, że chociaż jedno auto mam smile
                • sylki Re: Bugaboo Cameleon 3 wersja Sahara 14.09.12, 13:42
                  Ależ Ci się czarny humor uruchomił wink
                  w zasadzie, to nie wiem do czyjego końca, się zobaczy tongue_out
                  • pona85 Re: Bugaboo Cameleon 3 wersja Sahara 14.09.12, 13:46
                    sylki napisała:

> Ależ Ci się czarny humor uruchomił wink
                    > w zasadzie, to nie wiem do czyjego końca, się zobaczy tongue_out
                    >

A widzisz, o tym nie pomyślałam, tfu tfu, obyśmy żyły długo i szczęśliwie smile THE END
    • pomilak1 Re: Bugaboo Cameleon 3 wersja Sahara 14.09.12, 13:51
      A mi się kolor bardzo podobasmile uwielbiam brązy, nie wiem jaki będzie w realu, ale z tym kocykiem na tym zdjęciu wygląda supersmile
      • annulka79 Re: Bugaboo Cameleon 3 wersja Sahara 14.09.12, 15:45
        Ja też się chyba wyłamię bo wózek mi się podoba ale ... kocyk, przynajmniej na zdjęciu, już nie bardzo uncertain
        Tylko proszę nie krzyczcie wink
        • annulka79 Re: Bugaboo Cameleon 3 wersja Sahara 14.09.12, 15:49
          Za to bardzo spodobał mi się na żywo Cameleon Neon czy jakoś tam (granatowy z czerwonymi kołami) smile
    • saras-wati Re: Bugaboo Cameleon 3 wersja Sahara 14.09.12, 15:54
      Mi się podoba ta tapicerka, bo lubię kolory ziemi, ale jeśli miałby być dla mnie, to koniecznie na czarnym stelażu, aby wózek był dwukolorowy, a nie jeszcze do tego srebrny...
      • tygisek Re: Bugaboo Cameleon 3 wersja Sahara 14.09.12, 16:50
        a mi sie podoba smile wyglada bardzo elegancko, to kolor bardzo wymagajacy, ja tez go widze bardziej dla chlopca niz dla dziewczynki, ale jedno jest pewne: napewno wyrozni sie z tlumu smile
        z granatami, zieleniami, kolorami ziemii, czekolada gorzka, bezami, szarosciami, zimnym blekitem a nawet turkusem i musztarda, oliwka....rozmarzylam sie smile
        • womysia Re: Bugaboo Cameleon 3 wersja Sahara 14.09.12, 18:59
          o, ja też lubię takie eko kolory, ale z czarnym stelażem ta wersja wyglądałaby o niebo lepiej. czy ten cam 3 będzie miał nadal przerzucaną rączkę?
    • mama1dawidka Re: Bugaboo Cameleon 3 wersja Sahara 14.09.12, 19:06

• sylki Re: Bugaboo Cameleon 3 wersja Sahara 14.09.12, 19:26
        wrzucę dziś, szkoda że fotek nie porobiłaś cama tongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka