sylki 14.09.12, 09:36 dostępny od grudnia - podoba mi się bardzo Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ibs79 Re: Bugaboo Cameleon 3 wersja Sahara 14.09.12, 10:14 Mi również Rewelacyjne zestawienie ! Odpowiedz Link
nicolcia9 Re: Bugaboo Cameleon 3 wersja Sahara 14.09.12, 10:22 Rewelacja Śliczny jest! Odpowiedz Link
lucyna_1980 Re: Bugaboo Cameleon 3 wersja Sahara 14.09.12, 10:54 Ja się wyłamię - nie podoba mi się Jak doczytałam że to przędza płóciennna barwiona to już w ogóle... bo pewnie materiał będzie taki jak w melanżowych Stokke albo Bebe Comfortach albo Maxi Cosi Mura w tym kolorze Botanic Luxury. Ni lubię takich "surowych" materiałów Odpowiedz Link
sylki Re: Bugaboo Cameleon 3 wersja Sahara 14.09.12, 11:05 Lucy, zdajesz sobie sprawę, że na tym forum nie można krytykować ani stokke, ani bugaboo....bana chcesz Odpowiedz Link
lucyna_1980 Re: Bugaboo Cameleon 3 wersja Sahara 14.09.12, 11:34 Nie? Nie wolno? Oj, to pomyliłam fora... Odpowiedz Link
lucyna_1980 Re: Bugaboo Cameleon 3 wersja Sahara 14.09.12, 11:35 Ale kocyk bym przygarnęła Odpowiedz Link
sylki Re: Bugaboo Cameleon 3 wersja Sahara 14.09.12, 11:37 kocyk fakt śliczny, pytanie czy od bugaboo, bo gdzieś takie podobne, albo nawet takie same widziałam Odpowiedz Link
lucyna_1980 Re: Bugaboo Cameleon 3 wersja Sahara 14.09.12, 11:45 Mi się skojarzył z kocykiem z Mamas&Papas www.mamasandpapas.com/product-millie-boris-small-knitted-cable-blanket/788345302/type-i/ Odpowiedz Link
ibs79 Re: Bugaboo Cameleon 3 wersja Sahara 14.09.12, 12:14 sylki, hahahahha!!!! wiedziałam, że tu jest jakis haczyk Odpowiedz Link
chubabubba Re: Bugaboo Cameleon 3 wersja Sahara 14.09.12, 11:22 Tak wiem, bana dostane ale bleeeeeeee jak zreszta cam w kazdej odslonie dla mnie Odpowiedz Link
sylki Re: Bugaboo Cameleon 3 wersja Sahara 14.09.12, 11:25 Nie bana, a podwójnego bana Odpowiedz Link
calineczka793 Re: Bugaboo Cameleon 3 wersja Sahara 14.09.12, 11:26 Nie podoba mi się w ogóle - podobnie jak Lucy nie jestem fanką takich tapicerek. Odpowiedz Link
pona85 Re: Bugaboo Cameleon 3 wersja Sahara 14.09.12, 12:00 Bardzo ładnie wyglada ale chyba dla Dziecka ubranego w stosowanych kolorach bo różowo-kwiatkowo-disneyowskiej Dziewczynki to ja już tu nie widzę za dużo nie do pary jak dla mnie by było. Odpowiedz Link
sylki Re: Bugaboo Cameleon 3 wersja Sahara 14.09.12, 12:06 a moim zdaniem właśnie jest to bardzo uniwersalny kolor, który pasuje do wszystkiego. Poza tym gdybym miała kupować wózek pod kolor ubrań mego dziecka, to nie mogłabym mieć np budki w kolorze jade green czy też typowo zielonego, czy też np pinka, bo niejednokrotnie mi się dzieciak z wózkiem by gryzł Tylko, że ja nie z tych co samochód pod lakier do paznokci dobierają Odpowiedz Link
pona85 Re: Bugaboo Cameleon 3 wersja Sahara 14.09.12, 13:04 sylki napisała: > a moim zdaniem właśnie jest to bardzo uniwersalny kolor, który pasuje do wszyst > kiego. > Poza tym gdybym miała kupować wózek pod kolor ubrań mego dziecka, to nie mogłab > ym mieć np budki w kolorze jade green czy też typowo zielonego, czy też np > pinka, bo niejednokrotnie mi się dzieciak z wózkiem by gryzł > Tylko, że ja nie z tych co samochód pod lakier do paznokci dobierają A wg mnie właśnie nie jest uniwersalny niby stonowany kolor, bez wzorkow a jednak jak dla mnie zbyt "zobowiazujacy". Co innego czarna baza i kolorowe budki. Takie moje zdanie i basta dostanę bana? O matko, chciałabym sobie codziennie samochód pod kolor paznokci zmieniać Odpowiedz Link
sylki Re: Bugaboo Cameleon 3 wersja Sahara 14.09.12, 13:16 Ban do końca życia jak nic weszłam sobie w tą fotkę z komórki i tu znów mam inny odcień i w sumie już sama nie wiem. Ciekawe jaki będzie faktycznie No samochody pod lakier też bym chciała pomyśleć, że tacy ludzie istnieją Odpowiedz Link
pona85 Re: Bugaboo Cameleon 3 wersja Sahara 14.09.12, 13:36 sylki napisała: > Ban do końca życia jak nic Ale do końca mojego czy Twojego? > weszłam sobie w tą fotkę z komórki i tu znów mam inny odcień i w sumie już sama > nie wiem. Ciekawe jaki będzie faktycznie Pewnie i tak będzie ładny ale NIEUNIWERSALNY > No samochody pod lakier też bym chciała > pomyśleć, że tacy ludzie istnieją I niech sobie istnieją ja się cieszę, że chociaż jedno auto mam Odpowiedz Link
sylki Re: Bugaboo Cameleon 3 wersja Sahara 14.09.12, 13:42 Ależ Ci się czarny humor uruchomił w zasadzie, to nie wiem do czyjego końca, się zobaczy Odpowiedz Link
pona85 Re: Bugaboo Cameleon 3 wersja Sahara 14.09.12, 13:46 sylki napisała: > Ależ Ci się czarny humor uruchomił > w zasadzie, to nie wiem do czyjego końca, się zobaczy > A widzisz, o tym nie pomyślałam, tfu tfu, obyśmy żyły długo i szczęśliwie THE END Odpowiedz Link
pomilak1 Re: Bugaboo Cameleon 3 wersja Sahara 14.09.12, 13:51 A mi się kolor bardzo podoba uwielbiam brązy, nie wiem jaki będzie w realu, ale z tym kocykiem na tym zdjęciu wygląda super Odpowiedz Link
annulka79 Re: Bugaboo Cameleon 3 wersja Sahara 14.09.12, 15:45 Ja też się chyba wyłamię bo wózek mi się podoba ale ... kocyk, przynajmniej na zdjęciu, już nie bardzo Tylko proszę nie krzyczcie Odpowiedz Link
annulka79 Re: Bugaboo Cameleon 3 wersja Sahara 14.09.12, 15:49 Za to bardzo spodobał mi się na żywo Cameleon Neon czy jakoś tam (granatowy z czerwonymi kołami) Odpowiedz Link
saras-wati Re: Bugaboo Cameleon 3 wersja Sahara 14.09.12, 15:54 Mi się podoba ta tapicerka, bo lubię kolory ziemi, ale jeśli miałby być dla mnie, to koniecznie na czarnym stelażu, aby wózek był dwukolorowy, a nie jeszcze do tego srebrny... Odpowiedz Link
tygisek Re: Bugaboo Cameleon 3 wersja Sahara 14.09.12, 16:50 a mi sie podoba wyglada bardzo elegancko, to kolor bardzo wymagajacy, ja tez go widze bardziej dla chlopca niz dla dziewczynki, ale jedno jest pewne: napewno wyrozni sie z tlumu z granatami, zieleniami, kolorami ziemii, czekolada gorzka, bezami, szarosciami, zimnym blekitem a nawet turkusem i musztarda, oliwka....rozmarzylam sie Odpowiedz Link
womysia Re: Bugaboo Cameleon 3 wersja Sahara 14.09.12, 18:59 o, ja też lubię takie eko kolory, ale z czarnym stelażem ta wersja wyglądałaby o niebo lepiej. czy ten cam 3 będzie miał nadal przerzucaną rączkę? Odpowiedz Link
sylki Re: Bugaboo Cameleon 3 wersja Sahara 14.09.12, 19:26 wrzucę dziś, szkoda że fotek nie porobiłaś cama Odpowiedz Link