Dodaj do ulubionych

maxi cosi mura plus

01.10.12, 21:03
www.youtube.com/watch?v=f75iJGUHVtI
chyba wyższe oparcie i nowa buda
Obserwuj wątek
    • aga_1980_31 Re: maxi cosi mura plus 01.10.12, 21:22
      ten luźny materiał z tyłu budki jakoś mi się nie widzi uncertain
      • sylki Re: maxi cosi mura plus 01.10.12, 21:32
        mi ten materiał nie przeszkadza, ale czy ona bardziej zabudowana teraz nie jest smile
    • zurekgirl Re: maxi cosi mura plus 01.10.12, 22:26
      Ja sie zawsze sama przekonywalam, ze Mura to taki ladny czolg, wielkie toto, ciezkie, szerokie...ale coraz bardziej mi sie podoba. Widze sie z ta wielka gondola na spacerze wsrod lisci wink
    • thea19 Re: maxi cosi mura plus 02.10.12, 09:25
      szkaradna ta budka, troche podobna do pierwszej. nie podoba mi sie
      • hortensja_1 Re: maxi cosi mura plus 02.10.12, 11:22
        No i mnie też się nie podoba ani budka ani siedzisko- jakies takie kanciate smile Materiały chyba też są inne. Chyba takie jak ta wierzchnia warstwa w normalnej murze, nie ta gabeczkowa smile
        To fakt budka bardziej zabudowana i oparcie tez bardziej zabudowane i wyzsze, ale jak dla mnie to nie jest udany model wink żeby poprzednie siedzisko zrobili wyzsze i budke w stylu 2012, ale większą to było by miodzio smile
        • thea19 Re: maxi cosi mura plus 02.10.12, 16:55
          ja kupuje wozki oczami i mura mi sie wlasnie spodobala. ogladalam i drogie i tanie i nic mnie nie zachwycalo. mc to byl jedyny wozek, ktory byl ladny zarowno jako spacerowka i jako wersja gleboka. co by na siedzisko nie mowic, mi sie spodobal bo byl prosty w formie, z fajnym palakiem i oszczedny z nitami.
          teraz to siedzisko wyglada jak fotel samochodowy a buda jest tragiczna.
          • martuska1982 Re: maxi cosi mura plus 02.10.12, 17:43
            mnie sie te kółka podobają. smile
    • zona.102 Re: maxi cosi mura plus 02.10.12, 18:16
      Piękna ta nowa spacerówka!!!
      Ja miałam model 2010 i spacerówka była średnia z fatalną budą, teraz bym ten wózek znów 3w1 kupiła smile))
      Spacerówka wygląda na duża, szeroką i wygodną... ahhhhhhh smile))
    • kagala Re: maxi cosi mura plus 06.11.12, 18:10
      Wózek ten ma w przeciwieństwie do starej mury koła piankowe. Ciekawa jestem czy ma dobrą amortyzację? Ma któraś z was już ten model? Poza tym całkiem inne oparcie, wyższe o ok.2-3cm i daszek spacerówki zmieniony. Ja sie zastanawiam nad jej kupnem, ale nigdzie jej nie mogę zobaczyć na żywo.
      • malenstwo2010 Re: maxi cosi mura plus 06.11.12, 22:10
        Mnie się ta buda nie podoba, słabo będzie chroniła przed słońcem i wiatrem, podnóżek prowizoryczny. Z gondolą fajniej wygląda niż ze spacerówką.
    • oskar_matzerath Re: maxi cosi mura plus 07.12.12, 15:33
      Właśnie zastanawiam się nad tym wózkiem. Buda jest obszerniejsza niż w poprzednim modelu więc z założenia powinna lepiej chronić.

Ponawiam pytanie o to czy ktoś już to to widział na żywo albo może już posiada?
    • srebrno-listka Re: maxi cosi mura plus 08.01.13, 11:59
      Mówcie co chcecie wink ale ten pałąk jak na mnie dyskwalifikuje ten wózek zupełnie wink
      • zona.102 Re: maxi cosi mura plus 08.01.13, 12:08
        A co jest tak z tym palakiem? przeciez niektore wozki nie maja go w ogole i jezdza smile
        • niunia_5110 Re: maxi cosi mura plus 09.04.13, 14:33
          Ciekawe czy ktoś już "testował" ten wózek?
          • magda79pn Re: maxi cosi mura plus 09.04.13, 14:50
            ja kupiłam właśnie starą murę, od zawsze mi się podobała, a niektóre negatywne opinie o tej spacerówce są przesadzone smile

wymyśliłam, że jeśli mi ten wózek bardzo przypasuje, to może kupię sobie na jesień nówkę, ale teraz wpadłam na to, aby zamówić samo siedzisko nowe, bo ono powinno pasować na stary stelaż smile tylko budka jest inaczej montowana (do siedziska, a nie do stelaża)

szkoda że tylko o 3cm podnieśli to oparcie, choć to w sumie daje około 49cm, więc standard

a wiecie może jakie wysokie oparcie ma Mura, ale bebe confort? bo one też mają inny kształt niż maxi cosi
    • monikabe0 Re: maxi cosi mura plus 06.04.13, 10:34
      Ostatnio bedac na zakupach w Holandii (równiez szukam wózka) wszyscy kupowali albo juzn jezdzili nowa Mura .U nas jest dostepna jeszcze kolekcja Modern Black(w Polsce jej nawet nie ma i niewiem czy w ogóle bedzie) powiem wam,że jest piekna.Ma wstawki jakby z alkantary(były juz foteliki z tej serii).
      www.baby-dump.nl/index.php?page=product&id=48397&groep_id=16566&merk=22748

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka