Dodaj do ulubionych

Śpiworek Buggy Snuggle - pytanie

19.10.12, 19:10
Dziewczyny, mam szary w kropki wypukłe. Ale jest bez tego "kaptura", co się go zakłada na oparcie wózka. I przez to mi się zsuwa i wkurza mnie niemiłosiernie. Macie jakiś patent, co z tym zrobić, żeby nie zjeżdżał? Jakąś gumkę mu wszyć?
Obserwuj wątek
    • djulliet Re: Śpiworek Buggy Snuggle - pytanie 19.10.12, 20:07
      A nie dasz rady przymocować go za pomocą tych sznurków na górze śpiworka? Mój pasiak też bez kaptura trzyma się na pasach i nie zjeżdża. Do jakiego wózka go montujesz?
      • ma-mam Re: Śpiworek Buggy Snuggle - pytanie 19.10.12, 20:19
        Ja związałam z tyłu za oparciem te sznureczki ze sobąsmile
        • afroddytta Re: Śpiworek Buggy Snuggle - pytanie 19.10.12, 21:45
          A jaki masz wózek? Ja do UJ (tam oparcie jest zszyte z materiałem z tyłu) mam polarkowy śpiworek bez żadnych troczków, podoszywałam tasiemki na wysokości łączenia siedzisko-oparcie i przywiązuje do oczek przy pasach, wtedy nic nie zjeżdża. Nie każdy wózek ma te oczka, ale można je dorobić.
          • djulliet Re: Śpiworek Buggy Snuggle - pytanie 19.10.12, 22:13
            afroddytta wrzucisz foto UJ z tymi tasiemkami? Może sobie coś takiego do Swifta bym skombinowała big_grin
            • zona.102 Re: Śpiworek Buggy Snuggle - pytanie 19.10.12, 23:13
              To nic trudnego, doszywasz dwa troczki czy tam pół sznurówki smile w zgięciu śpiworka i wiążesz do siedziska. Mój GT ma takie plastikowe uchtywy i tez tak zrobilam smile
              • afroddytta Re: Śpiworek Buggy Snuggle - pytanie 19.10.12, 23:30
                Dokładanie, kupiłam jakiś sznurek w pasmanterii doszyłam, ale fotkę mogę wstawić jak coś jutro będę wrzucać i nie zapomnę smile
    • marimag85 Re: Śpiworek Buggy Snuggle - pytanie 20.10.12, 10:51
      Jak Wam powiem, czym teraz jeżdżę, to nie będziecie chciały ze mną gadać, hehe. tongue_out wink Nie no, żartuję. wink Ale jeżdżę Navingtonem Cadetem, bo nic innego NAPRAWDĘ MAŁEGO (jeżdżę autobusem w godzinach szczytu), z obracanym i rozkładanym siedziskiem oraz w miarę amortyzowanego i jadącego po dziurach - nie znalazłam. Lubię (bo nie powiem, że kocham) i nienawidzę (głównie za skrzypienie ramy) ten wózek jednocześnie. Dlatego myślę o kolejnej zmianie przed zimą. Ale ten zostawię na poczet przyszłych naszych dzieci, bo obawiam się, że nic innego spełniającego powyższe warunki do tego czasu nie wyprodukują. uncertain Oj, jakby BJ City Versa NIE był kubełkowy... sad

Afroddytta - zrób proszę zdjęcia tego swojego patentu z mocowaniem i się z nami podziel. smile

Ja na razie ściągnęłam mocno sznurki razem z tyłu (a nie wiązałam ich do ramy) za Waszą radą i zobaczymy, jak się będzie sprawował. A na wysokości zgięcia oparcia troczki też doszyję, dziękuję. smile
      • afroddytta Re: Śpiworek Buggy Snuggle - pytanie 20.10.12, 10:55
        Na te troczki w zgięciu to sama nie wpadłam, jak uszyłam ten śpiwór polarkowy to właśnie gdzieś dziewczyny pisały o doszywaniu tam troczków więc dorobiłam i faktycznie jest różnica, wszystko na swoim miejscu. Foty będą wieczorem, jak dzieci pójdą spać smile
        • djulliet Re: Śpiworek Buggy Snuggle - pytanie 20.10.12, 11:24
          Dzisiaj zerknę jak w Swicie to zgięcie wygląda, jakoś mi się kołacze że jakieś plastikowe kółeczka tam są więc tylko kwestia doszycia tasiemek do śpiworka by została smile Tak czy inaczej czekam na fotki big_grin
          • afroddytta Re: Śpiworek Buggy Snuggle - pytanie 20.10.12, 13:07
            No to możecie się ze mnie pośmiać smile bo tak pakując małego do śpiworka, zorientowałam się, że tasiemki to ja przyszywałam, ale do wkładki swojej, nie do śpiworka....
            Więc fotek jako takich nie będzie, żadnych tasiemek nie mam przy śpwirokach, ale też chyba robić nie będę, bo jakoś nic mi nie zjeżdża, wystarczają pasy poprzekładane (śpiworek jest też na takiej polarowej wkładce MB, więc może też się specjalnie nie ślizga), zobaczymy jak będzie z krówką, bo ją mam w innym wózku i nie wiem czy będę mieć w MB czy od razu zimowy śpiwór wskoczy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka