Dodaj do ulubionych

Mam GT, chce cos mniejszego tylko co?

10.11.12, 22:25
Mam GT i jestem bardzo zadowolona ale... cos mniejszego mi sie marzy ale nie moze telepać wózkiem, nienawidzę terkotu kółek i skomplikowanego składania.
Czy w ogole jest cos mniejszego ale z tym samym komfortem prowadzenia czy nic nie zastąpi mi pompowanych kół?
Jak sprawuje się slynny Bee? Nie znam sie na tym wozku zupelnie, nie wiem czy sie rozni Bee od Bee Plus smile
Mialam Maca XLR ale do szalu doprowadzaly mnie te male terkoczace kółeczka.

Moje dziecko ma 1,5r i jest klasycznych wymiarow, nosi rozmiar 86, waży 11kg.
Obserwuj wątek
      • tygisek Re: róznice bee, a bee plus 10.11.12, 23:41
        dzieki Sylki za ten filmik, teraz juz wszystko mam jak na dloni, jutro Wielki Test wink
        no i bede mogla dokladnie porownac GT z bee+ wiec wypowiem sie w temacie smile ale to jutro!
      • zona.102 Re: róznice bee, a bee plus 11.11.12, 15:25
        sylki dzieki za filmik, juz wszystko jasne, w wozku sie zakochalam smile tylko jaki on dlugi po zlozeniu, nie wiem czy mi do auta wejdzie ...
        zwykle bee okropne, co to za boczki przy oparciu?
        • pomilak1 Re: róznice bee, a bee plus 11.11.12, 16:43
          Ale rączkę da się wsunąć i wtedy nie jest aż taki długi smile Wg mnie jest kompaktowy po złożeniu smile
    • ollasja Re: Mam GT, chce cos mniejszego tylko co? 11.11.12, 10:03
      ją mam zestaw gt + bee plus i uzupełniają się bardzo dobrze. komfort prowadzenia bee jest duży, ale po równym terenie smile sosnowa Twoje dziecko też będzie akurat. z nieco tańszych wózków rozważyłabym może nunę?
      • ollasja Re: Mam GT, chce cos mniejszego tylko co? 11.11.12, 10:06
        oczywiście miało być WIEKOWO a nie sosnowa! grunt to dobry słownik w telefonie...
      • zona.102 Re: Mam GT, chce cos mniejszego tylko co? 11.11.12, 15:22
        Nuna podobno juz totalnie terkocze, nie mam sily do kolejnych plastikowych kolek. Moze jednak zglosze sie do testowania bee....
        • pomilak1 Re: Mam GT, chce cos mniejszego tylko co? 11.11.12, 16:38
          Ale bee na kostce też słychać smile
          • zona.102 Re: Mam GT, chce cos mniejszego tylko co? 11.11.12, 20:13
            tak samo glosno jak Nune? mnie ta nuna sie podoba, spelnia moje wymagania ale te kolka....
            • pomilak1 Re: Mam GT, chce cos mniejszego tylko co? 11.11.12, 20:26
              No i tu mam problem tongue_out Bo mi w nunie terkotały OKROPNIE kółka, ale stelaż był cichy, a w bee kółka nawet tak nie dają o sobie znać, ale stelaż w miejscu tych klipsów do regulacji rączki mi dzwoni co mnie trochę wkurza, ale quest na początku też mnie drażnił tym terkotem a potem się przyzwyczaiłam, więc myślę że do bee się też przyzwyczaję smile No mnie się szalenie podoba design więc nic innego mnie na razie nie "zaspokaja" wink big_grinbig_grinbig_grin
            • ollasja Re: Mam GT, chce cos mniejszego tylko co? 11.11.12, 20:59
              a któraś z Forumek pisała o patencie na kółka Nuny z zastosowaniem gumki do majtek chyba? kółka we bee na kostce też trochę terkocą, tylko na równym asfalcie albo po podłodze CH jadą cichutko...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka