marimag85 27.11.12, 21:23 U nas go jeszcze nie ma, ale u naszych zachodnich sąsiadów - już jest: www.britax-roemer.de/kinderwagen/kinderwagen/affinity No nie powiem, podoba mi się. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marimag85 Re: Britax Affinity 27.11.12, 21:25 I filmik: www.youtube.com/watch?v=f4mFCq6f_W8 Odpowiedz Link
marimag85 Re: Britax Affinity 27.11.12, 21:30 I jeszcze lepszy filmik. www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=bl0R7b0AfHk&NR=1 Chętnie bym go przygarnęła , gdyby to NIE był kubełek i gdyby lepiej przemyśleli budkę - znów jest siateczka. Odpowiedz Link
sztucznamrowka Re: Britax Affinity 28.11.12, 09:25 Fajny ale niestety kubełek i zgadzam się z Tobą znowu ta siatka w budce. Podoba mi się, że jest wybór kolorów stelaża i tapicerki mają ładne kolorki Jestem ciekawa czy będzie w PL i za ile? Odpowiedz Link
maja1406 Re: Britax Affinity 28.11.12, 09:33 1999 zł tu jest teoretycznie www.sklepdziecka.com/catalogsearch/result/index/?p=1&q=britax+affinity bo w praktyce - "brak na magazynie" ale cena już znana, ale to cena razem z gondolką, samej spacerówki nie znalazłam. Odpowiedz Link
marimag85 Re: Britax Affinity 28.11.12, 22:21 Ten sklep, co powyżej zalinkował, zwykle wprowadza nowości przed innymi. Więc pewnie do końca roku te wózki się pojawią. A ja się chyba pierwszy raz w życiu zastanawiam nad zakupem kubełka, serio................ Ta amortyzacja zwłaszcza mi się podoba. Odpowiedz Link
p.rajnisz Re: Britax Affinity 16.02.13, 15:12 Według wstępnych dystrybutora informacji Affinity ma wjechać do Polski w połowie marca razem B Agile Double. Słyszałem, że mogą mieć delikatny poślizg, ale z drugiej strony doskonale zdają sobie sprawę, że wiosna już tuż tuż więc być może już niedługo go zobaczymy na żywo Odpowiedz Link
dorka_za Re: Britax Affinity 28.04.13, 23:38 Tyle zalet wyczytałam, że z niecierpliwością czekam na pojawienie się wózka w sprzedaży. Widziałam do kupienia na niemieckiej aukcji, sama spacerówka 600 EUR. Nijak ma się do cen prezentowanych w naszych sklepach internetowych. Ktoś może miał przyjemność widzieć wózek "na żywo"? Odpowiedz Link
coco.roco Britax Affinity - TOSIA :) 28.04.13, 23:53 zapowiedź cenowa samej spacerówki (wg tosi) to +999zł, co uważam, za bardzo atrakcyjną cenę, ciekawa jestem jaka będzie cena końcowa gdy kolekcja się pojawi w PL Odpowiedz Link
martuska1982 Re: Britax Affinity - TOSIA :) 28.04.13, 23:56 a mnie to się kojarzy z bebetto. Odpowiedz Link
dorka_za Re: Britax Affinity - TOSIA :) 29.04.13, 00:05 Obawiam się, że Tosia robi niepotrzebną nadzieję. Na Wyspach wózek można kupić za ok. 400 Funtów ( Spacerówka) więc byłoby to porównywalne z cenami z Niemiec. Chciałabym,żeby za tyle sprzedawali. Co więcej jutro zadzwonię do Tosi i zapytam od kiedy w takiej cenie mozna bedzie Britaxy nabyc Odpowiedz Link
coco.roco TOSIA poprawiona cena - 1925 zł:) 29.04.13, 15:18 za samą spacerówkę i jest dostępny, można kupować tylko cena porażająca! Odpowiedz Link
dorka_za Re: TOSIA poprawiona cena - 1925 zł:) 29.04.13, 15:45 Zgadza się, dzwoniłam do Tosi, wózek tylko na zamówienie. W niemczech w sklepie,cena 410EUR, okres oczekiwania 4-5 tygodni! W Tosi "TYLKO" 5-7 dni Odpowiedz Link
sztucznamrowka Re: TOSIA poprawiona cena - 1925 zł:) 03.05.13, 14:04 Ja za taką cenę bym go nie kupiła, prędzej już B-Motion, który jest sporo tańszy. Odpowiedz Link
dorka_za Re: TOSIA poprawiona cena - 1925 zł:) 03.05.13, 14:45 Kurcze, jakoś wcześniej nie zwróciłam uwagi na B-Motion. Czym różni się od Affinity (oprócz siedziska przekładanego)? Odpowiedz Link
agnes_nyc Re: Britax Affinity 29.04.13, 07:39 wozek fajny mi sie podoba tylko na czarnym stelazu chociaz za 2 tys bym go nie kupila Niemcy sa producentem wiec wstyd bylby jakby puscili na inne rynki wozek a na swoj z opoznieniem kazdy producent dba o swoj rynek a pozniej puszcza w swiat Odpowiedz Link
magda79pn Re: Britax Affinity 29.04.13, 08:28 ja się boją kupić "dużego" britaxa, bo widziałam na własne oczy, jak się przednie kółka ślizgają w sklepie i tępo stoją nienaturalnie wygięte - był to wózek b-smart, widziałam dwa razy, dwa różne wózki, obydwa używane. Odpowiedz Link
dorka_za Re: Britax Affinity 02.05.13, 22:40 Okazuje się, że zakup Affinity to nie łatwa sprawa nawet w Niemczech. Znalazłam jeden sklep, który jest w stanie dostarczyć wózek w ciągu 2 dni, ale cena to 599EUR za spacerówkę! Inne sklepy w niemczech oferują wózki również na zamówienie ( okres oczekiwania to między 4-7 tygodni). cena w tym przypadku to między 410- a 520 EUR. Udało mi się namierzyć jeden sklep, który dostarczy mi wózek do 3 tygodni (zasugerowali kontakt za 2 tygodnie, byc moze juz będzie) w cenie 374EUR za spacerówkę i 50EUR za pokrowiec, opcjonalnie, aczkolwiek ja zdecydowałam się go zamówić- kupując wózek za taką cenę głupio byłoby nie mieć nawet pokrowca dla dziecka w komplecie. Cena wózka w Polsce,narazie tylko w Tosi, to 1925zl, trochę dużo,ale co dziwne, czas oczekiwania to 5-7 dni Zastanawia mnie jak to jest, że są w stanie mieć towar szybciej niż sklepy w DE. Odpowiedz Link
p.rajnisz Re: Britax Affinity 12.05.13, 08:26 Wózek jest już w Polsce w Romer Britax: romer-britax.pl/britax-affinity.html Odpowiedz Link
gosia_mrufka Re: Britax Affinity 12.05.13, 23:15 W Tosi jest za 1925 i zaczyna mi się podobać. Czy ktoś widział już w realu? Odpowiedz Link
dorka_za Re: Britax Affinity 25.05.13, 11:44 Widziałam wózek, ba. Kupilam go i oddalam. Wizualnie bardzo fajny, praktyczny itd. Ale ni jak się to ma do sugerowanego wieku dziecka (do 4 lat wg producenta) moj 2-latek - fakt, ze wysoki,ale bez przesady- gdy wsiadl do britaxa to budke mial na glowie, pałąk jest blisko siedziska i ok, synek sie zmiescil ale zima,ubrany w te wszystkie warstwy, kurtke i kocyk siedzialby chyba tam na scisk. Szukałam takiego wozka,zeby posluzyl mi przez jakis czas, wyczytalam o unosie do 17kg (0-4 lat) i to mnie skusilo. polecam ale raczej dla "drobnych" dzieci Odpowiedz Link
dorka_za Re: Britax Affinity 25.05.13, 11:45 A no i cena zakupu to 377EUR,- ( + ewentualnie 50eur pokrowiec) Odpowiedz Link
gosia_mrufka Re: Britax Affinity 25.05.13, 13:56 A gdzie kupiłaś w takiej cenie? Możesz podać namiary? Odpowiedz Link
dorka_za Re: Britax Affinity 03.07.13, 17:32 Zamówiłam telefonicznie,odebrałam osobiscie Storchennest Reinke Weinbergstraße 9 DE-03050 Cottbus Tel: 0355 . 47 35 30 Fax: 0355 . 4 30 28 33 E-Mail: info@storchennest-reinke.de Odpowiedz Link