Dodaj do ulubionych

Budka do wózka

02.12.12, 21:26
Dziewczyny powiedzcie mi jeśli wiecie czy można dokupić do wózka spacerówki samą budkę?Czy są jakieś uniwersalne,bo raczej o taką chodzi.No i montowana mniej więcej na wzór jak np: w nipperze.To znaczy na takie jakby rzepy bądź jakieś zapięcia a nie wpinana w te otwory.Nie wiem czy nipper ma całkowicie odpinaną budkę czy połączoną razem z siedziskiem ale z tego co widzę na fotkach to jest przypięta do stelaża bodajże na takie rzepy i mniej więcej o taki sposób mocowania też chodzi.Znajoma takiej potrzebuje bo nie chce kupować drugiego wózka a jej budka w spacerówce jest w nie najlepszym stanie.No i jeśli chodzi o ten wózek to chyba jakaś firma "krzak" więc trudno coś zamówić u producenta i dlatego pytam o coś uniwersalnego,czy coś takiego istnieje? Namawiałam ją na "nowy" wózek ale ona z tych kobiet co nie przywiązuje wagi do wózków,ważne aby jechał,ma wózek po poprzednich jeszcze dzieciach,a na zimę jednak budka by się przydała jej w tym wózku.
Obserwuj wątek
    • afroddytta Re: Budka do wózka 02.12.12, 21:46
      Ja mam coś takiego co teoretycznie jest daszkiem również do wózka, bo ma rzepy do przypięcia do stelaża, ja używałam jako przedłużenie budy oraz w samochodzie do fotelika samochodowego.
      Niestety chyba trudne do zdobycia daszek Fisher Price

Jeszcze może być daszek Sunshine kids Canopy też ma rzepy.
      Tak wygląda rozłożony Tekst linka i na wózku foto Chyba nie powinno być problemu z dostępnością.

Ogólnie jest dość duży więc powinien być ok, ale na pewno nie jest gruby jak normalny daszek od wózka, materiał jest cienki nieimpregnowany (daszek ma przeznaczenie raczej letnie p/słoneczne).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka