Dodaj do ulubionych

Graco Fusio

17.01.13, 00:09
Przeczytałam parę opinii, także tych z UK i właściwie nie znalazłam niczego złego na jego temat, oglądałam ten wózek w sklepie i bardzo mi się spodobał, ma wszystko czego ja potrzebuję, czyli odwracaną spacerówkę i głęboką budkę, no i do tego całkiem dobrze się podbija, nawet gdy dziecko jest przodem do rodzica. Jedynie waga wyższa niż podają, ale dla mnie nie ma to większego znaczenia, nie można mieć wszystkiego wink

Oglądałam też Evo, ale on nie przypadł mi do gustu, stały trzy sztuki i wszystkie miały luz w stelażu, w miejscu składania wózka, a i siedzisko było mniejsze niż we Fusio, fakt że waga byłą podobna, a nawet może Evo był ciut lżejszy...

Wózek jest w sprzedaży od dobrego roku, czy słyszałyście lub wyczytałyście gdzieś jakieś złe opinie na jego temat?
Obserwuj wątek
    • agnes_nyc Re: Graco Fusio 17.01.13, 07:15
      magda

chcialam go zamowic dla klientki ale skutecznie mi go odradzono ogolnie nawet sie nie sprzedaje smile
      • magda79pn Re: Graco Fusio 17.01.13, 10:03
        kurcze, tylko dlaczego?
        dlatego że Graco? też mam małe opory, ale może warto jednak spróbować i nie wkładać wszystkich Graco do jednego wora?
    • jolantaostr Re: Graco Fusio 24.02.13, 23:02
      od grudnia posiadam ten wozek i dziekuje Bogu że jest on tylko dodatkowym wozkiem i że nie wydałam na niego kasy tylko dosałam w prezencie bo inaczej chyba bym sie załamała. Wozek lekki, mały, sklada sie do malych rozmiarow i na tym koniec plusow, a jesli chodzi o minusy:
      - jak dla mnie małe siedzisko- posadziłam w nim moją 8 miesieczna corke (raczej drobną) w kurtce zimowiej i już miałam wrazenie ze siedzi scisnieta.
      - nie potrafie go zlozyc kiedy ustawiony jest w pozycji dziecko w moja strone, nie wiem czy w ogole da sie go tak zlozyc czy trzeba odwracac siedzisko
      - w momencie kiedy budka nie jest zablokowana do konca cala lata albo te plastiki sa tak cienkie albo nie wiem co ale nie jest sztywna obawiam sie ze wystarczy ja wtedy mocniej dotknac i sie polamie
      - nie ma regulacji podnozka jak sie opuszcza oparcie to podnosi sie podnozek ale jakos nie zlokalizowalam gdzie go mozna samodzielnie regulowac
      - podbijanie- MAKABRA z samym dzieckiem bylo juz ciezko a jak zaladowalam do kosza troche zakupow to podbicie go pod kraweznik graniczylo z cudem musialam uwiesic sie na wozku zeby w ogole podjechac pod krawecznik

ogolnie nie polecam
      ja bede go uzywala jedynie na wyjazdy i na mega krotkie smacery po rownej drodze bez kraweznikow

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka