Dodaj do ulubionych

prośba do agnes_nyc

30.01.13, 17:22
agnes_nyc mam wielką prośbę (ale myślę, że się wielu osobom przyda), czy mogłabyś (jako kopalnia wiedzy o baby joggerach) napisać o różnych modelach najważniejsze informacje: np. amortyzacja, jaki model na jaki teren radzisz, plusy-minusy i takie tam.
Oczywiście wiem, że to wymaga poświęcenia Twojego czasu, ale jeśli byś mogła, choćby tak partiami, to będę bardzo wdzięczna. Najlepsze opinie są moim zdaniem od osób, które miały okazję jakimś wózkiem jeździć i go lepiej poznać, dlatego Ciebie o to proszęsmile takie mini kompendium wiedzy o marce Baby Joggersmile Dzięki ogromne z góry!!!! Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • agnes_nyc Re: prośba do agnes_nyc 30.01.13, 19:19
      no moze i moge cos napisac tylko nie wszystkie wozki wyciagalamz kartonow i testowalam na swojej corce ale o tych co bede mogla to cos skrobne

jak znajde cos wiecej czasu a tego czasu malo ostatnio praca- dom -dzieci eh doby brakuje
    • dextera.m Re: prośba do agnes_nyc 30.01.13, 20:28
      agnes_nyc nie jestem, ale na ich stronie opisy sa bardzo dokladne. moje osobiste doswiadczenia potwierdzily opisywane przez producanta szczegoly.

[url=http://www.babyjogger.com/PDFs/Comparison_chart.pdf]Tekst linka[/url]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka