Dodaj do ulubionych

Parasolka...? Pomocy!

20.02.13, 09:59
Pomocy zgłupiałam! Szukam parasolki dla 11 miesięcznego dziecka (jest raczej ciężkie, ponad 11 kg). Wózek ma być głównie na zakupy i ma sobie leżeć w bagażniku. Ale, jest jedno ale. Potrzebuję go na tygodniowy wyjazd za granicę. Będzie pewnie sporo zwiedzania i chodzenia i chcę, żeby mały miał wygodnie. Ważne jest dla mnie aby można było rozłożyć oparcie do spania.

Jak na razie zastanawiam się nad nowym Chicco Echo albo używanym Questem lub Tripem.

A może coś z zupełnie innej beczki. Macie jakieś info o takich wózkach? Bo internet milczy

Cam Micro
Herlag Siena

ps. czy Dino Sklep jest godny polecenia czy to jedna z tych firm, gdzie czeka się pół roku na realizacje zamówienia?
Obserwuj wątek
    • tereferefretka Re: Parasolka...? Pomocy! 20.02.13, 10:12
      ja mam m&p tour, polecam, oparcie nie rozklada sie na plasko,ale bardziej niż w queście z tego co zauwazyłam, tez korzystalam na wyjezdzie, i troche po powrocie,fajny wozek

z chicco ja osobiscie bym nie ryzykowala,chociaz tez je ogladalam,ale tylkow necie bo u mnie stacjonarnie nie bylo,dlatego kupilam m&p
      • misspuertorico Re: Parasolka...? Pomocy! 20.02.13, 10:15
        Pisałam do Ciebie w sprawie tego Toura właśnie. Ale jak obejrzałam w sklepie to wydawało mi się, że bardzo nieznacznie się rozkłada.
        A Twoja oferta nadal aktualna?

Chicco jeździłam po sklepie i wydawał się ok. Jestem w kropce indifferent
    • misspuertorico Re: Parasolka...? Pomocy! 21.02.13, 20:52
      A może ktoś słyszał coś o tych wózkach, które podlinkowałam?
      • kedro-dasos Re: Parasolka...? Pomocy! 21.02.13, 21:15
        a PPSi?- myślę,że na wyjazd byłby fajny. Ma dużą budę, fajnie osłania, jest wygodny, rozkłada się do spania no i ma wiele pozytywnych opinii na tym forum i to od prawdziwych wózomaniaczek, bo ja to żółtodziób jestem, pomimo,że mam PP Si.
        • misspuertorico Re: Parasolka...? Pomocy! 21.02.13, 21:17
          trochę za drogo wink a używek jakoś nie widzę
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka