Dodaj do ulubionych

Concord fusion - wymiary siedziska

10.03.13, 16:31
czy ktoras z Was moglaby mi podac... w necie nigdzie nie moge znalezc...
Obserwuj wątek
    • agusia041 Re: Concord fusion - wymiary siedziska 10.03.13, 16:50
      podawałam w tym wątku
      Tekst linka
      • kedro-dasos Re: Concord fusion - wymiary siedziska 10.03.13, 17:01
        he, he coś nam się nie zgadza z agusią.Może coś żle pomierzyłam
    • kedro-dasos Re: Concord fusion - wymiary siedziska 10.03.13, 16:57
      szerokość dół-34cm, oparcia-32cm, wysokość oparcia 47cm, długość siedziska 50cm.
      • agusia041 Re: Concord fusion - wymiary siedziska 10.03.13, 17:45
        myślę, że mogą być różnice między tymi starszymi fusionami a nowszymi, ja mam ten z czarną budą, dla pewności jeszcze raz pomierzę jak mały wstanie, bo właśnie mi przysnął smile
        • agusia041 Re: Concord fusion - wymiary siedziska 10.03.13, 19:53
          moje powtórne pomiary wyglądają tak:

szerokość siedziska 34cm, głębokość siedziska 26cm, długość podnóżka 21cm
          szerokość oparcia 36cm, wysokość oparcia 56cm, długość pow.leżącej 104-105cm

widać wózek w trakcie użytkowania zmienia nieco wymiary wink
          To mamy różnicę w dł.oparcia 9cm, i to siedzisko jakieś strasznie długie u Ciebie aż 50cm, chyba, że mierzyłaś łącznie z podnóżkiem smile
          • kedro-dasos Re: Concord fusion - wymiary siedziska 10.03.13, 21:45
            tak, mierzyłam z podnóżkiem i mam stary model( ten pomarańczowy)
            • martuska1982 Re: Concord fusion - wymiary siedziska 10.03.13, 22:53
              Ja pamiętam jak miałam starszy i nowszy i różnica w wysokości oparcia była na korzyść tego nowszego z czarną budą.Jednak już ten starszy jest jednym z największych na rynku.
              Tyle że w starszym buda jest nad oparciem natomiast w nowszym buda jest równo z oparciem, dlatego oparcie jest wyższe. Jednak w użytkowaniu wychodzi podobnie.
              Co nie zmienia faktu, ze jest to bardzo wysokie oparcie.Wyższego w zadnym wózku nie spotkałam.
      • linkap_wawa Re: Concord fusion - wymiary siedziska 10.03.13, 20:35
        nie no to chyba agusia ma prawidlowe pomiary bo przeciez fusion jest jedym z wiekszych wozkow jesli chodzi o siedzisko, a z wymiarami: szerokosc i wysokosc oparcia podawanych przez kadro nie rozniby sie od takiego maca xt na przyklad.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka