ewa-krystyna 12.03.13, 17:23 Ile mozna zaproponowac za uzywana Emme Nitro - byla kupiona nowka 1.5-2 lata temu i uzywana sporadycznie od roku? Jest w bardzo dobrym stanie. Chcialabym uczciwa cene Dzieki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kar-ula Re: uzywana Emma Nitro 12.03.13, 21:26 Ja moją kupiłam za 1200 i sądzę, że przepłaciłam, ale to rocznik 2008 albo 2009, bardzo porysowany stelaż, bez dodatków typu torba, śpiworek, nawet osłonę tę nylonową musiałam sobie dokupić. Technicznie to nie wiem, bo niestety nie mam porównania z nową. Widziałam, że takie nowsze i bardziej wypasione zdarzają się za 1600, ale generalnie chcą więcej - około 1800-2000. Odpowiedz Link
ewa-krystyna Re: uzywana Emma Nitro 12.03.13, 23:07 dzieki kar-ula. 1800 - 2000 zl za uzywana wydaje mi sie iut drogo - ja mowie o samej spacerowce + ochraniacz na nogi,ktorego w sumie nie potrzebuje.... Czy ty tez mowilas o samej spacerowce czy komplecie z gondola? Odpowiedz Link
kar-ula Re: uzywana Emma Nitro 13.03.13, 09:32 No tak, ja myślałam o spacerówce z gondolą, bo takiej szukałam. Zdarzały się oferty samej spacerówki właśnie za 1800 zł, ale sądząc po czasie, który spędzały na all/tablicy, były faktycznie wycenione zbyt drogo. Ja śledziłam oferty bardzo systematycznie od listopada. Nie ma ich wiele, jeśli chodzi o Emmę Nitro, dlatego wzięłam taki, jaki był, choć potem zdarzyła się raz czy dwa lepsza, ale generalnie w tych wózkach nie ma nadmiaru ofert. Odpowiedz Link
ewa-krystyna Re: uzywana Emma Nitro 13.03.13, 13:34 dzieki ja myslalam tak do 1500 zl,za wiecej mi sie nie oplaca - wole dolozyc i kupic nowa .... tez obserwuje od dluzszego czasu Allegro i Ebay i rzeczywiscie ich malo jest,ale skupialam sie nad Smartem,bo chcialam gondole. Moj maly bedzie mial 5 miesiecy jak pojedziemy do Polski i jeszcze bedzie potrzebowal gondoli.Udalo mi sie kupic za dobra cene niemal w nowym stanie Mondiala i do niego chce stelaz ze skretnymi kolami - od Nitro lub ten nowy DuoS. I wlasnie kombinuje Odpowiedz Link
justyna2262 Re: uzywana Emma Nitro 13.03.13, 15:42 Podobny do nitro jest jeszcze ozon i ma większą spacerówkę, dłuższa powierzchnia leżenia, ale jest to kubełek. Nie wszyscy lubią kubełki, ale np moje uwielbiało i stokke i bugaboo. Nitro spacerówka z kołami waży 13 kg, a ozone 11kg Odpowiedz Link
ewa-krystyna Re: uzywana Emma Nitro 13.03.13, 17:42 Justyna, ja nie lubie kubelkowego siedziska, a waga nie ma dla mnie znaczenia - nie mam schodow i duzy samochod. I chyba znalazlam u mnie Nitro z gondola,koszmarne kolory : gondola Lime a spacerowka royal blue,wiec jak ktos jest chetny to w maju moge odsprzedac jak dojade do Polski Odpowiedz Link
justyna2262 Re: uzywana Emma Nitro 13.03.13, 21:52 Hej, Lime jest śliczny, przynajmniej wg mnie , a ten royal blue nie za bardzo widzi mi się. Widziałąm kiedyś w Kołobrzegu Smarta w tym kolorze, nie spodobał mi się. Ale być może , do czasu kiedy Twoja dzidzia wyrośnie z gondoli uda ci się jeszcze gdzieś upolować inny kolorek, a może on ci się spodoba. Ja mam na sprzedaż ale city crossa kupionego w lipcu 2011, ale Ty chcesz ze skrętnymi. Odpowiedz Link
ewa-krystyna Re: uzywana Emma Nitro 14.03.13, 18:10 Kupilam Nitro + gondole - z 2010 gondola w Lime siedzisko w Royal Blue - dalam $250 +/- 750zl w dobrym stanie mialam wielkie szczescie,bo Emmaljungi nie ma w Kanadzie od 1990roku. Sporadycznie zdarzaja sie jak ktos przywiezie z Europy... siedzisko juz wypralam; teraz gondola: jak mam wyprac srodek gondoli? jest troche brudny na wewnetrznym materiale,ktorego nie mozna zdjac.Beznadziejne jest to.... Jakiekolwiek rady mile widziane Kolory na zdjeciach mi sie nie podobaly w ogole... w rzeczywistosci, Justyna,masz racje, Lime jest sliczny mam do niego fajny spiwor mojego szycia,ktory kolorystycznie idealnie pasuje jeszcze doszyje posciel Royal Blue, tez mi sie podoba Jezdzi super - wiozlam z podziemnego garazu do domu ... Mam Emme Big Star i Spidera ( wrzuce obiecane fotki juz niedlugo) i jesli Nitro bedzie takie fajne jak Big Star,to bede super zadowolona a w Polsce juz czeka Mondial ..... nie ma to jak byc wozkomaniaczka,lol..... Teraz musze pozbyc sie moich Peg Perego,a mam ich kilka.... zostawiam sobie tylko Emmy, Inglesine ( mam na klasycznej ramie,ale zwykla gondole) , Silver Cross'a i Pliko P3 Odpowiedz Link