agnieszkaa16 13.03.13, 11:29 Czy jest jakis sposób na podniesienie podnóżka. Jak córka śpi w nim w domu wkładam tam poduszkę, ale to rozwiązanie chwilowe, i tylko w domu. Może macie jakiś patent? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nicolcia9 Re: Pytanie o podnóżek w Baby Jogger City Mini 13.03.13, 12:16 Ja do mojego GT również w podnóżek wpycham malutką poduchę, ona jest dość twarda tzn. sztywna (wypełniona jest jakimiś ścinkami gąbki) i rewelacyjnie zdaje swój egzamin - zarówno w domu jak i na dworze Odpowiedz Link
ja.gna83 Re: Pytanie o podnóżek w Baby Jogger City Mini 14.03.13, 09:25 Zastanawiam się nad zakupem tego wózka mam pytanie czy ten podnóżek który jest obity materiałem nie brudzi sie od bucików? I pytanko czy łatwo się ściaga do prania? Odpowiedz Link
agnieszkaa16 Re: Pytanie o podnóżek w Baby Jogger City Mini 14.03.13, 14:26 Nasz jeszcze nie był uzywany na dworze, bo mamy go dopiero od niedawna. Na razie tylko w domu i w sklepie. Moja córa i tak jeszcze nie dostaje butami do podnóżka Ale nawet jak będzie się brudził to nie zamieniła bym go na żaden inny. Dla mnie jest rewelacyjny, a miałam już duuuużo wózków. Odpowiedz Link