eszulczewska 16.03.13, 23:13 Witam, czy ktoś porównywał te dwa wózki? Za jakiś czas chciałabym kupić któryś dla mojego (wtedy) roczniaka. Nie mam możliwości nigdzie w Poznaniu obejrzeć Espresso... Czy jakieś wasy/zalety możecie napisać? Wy wiecie wszystko Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sztucznamrowka Re: Inglesina Espresso a Trip 17.03.13, 12:48 Swego czasu interesowały mnie te dwa modele ale ostatecznie nie wybrałam żadnego z nich. Inglesina Trip jest lekka(ok. 6,5-7kg), ma bardzo fajną budę - macałam w sklepie bardzo dokładnie , jest zwrotna, ma dość spore kółka jak na parasolkę, rozkłada się prawie na płasko, siedzisko 23cm głębokie, 30cm szerokie, oparcie 50cm wysokości, ale ma mały podnóżek regulowany, nadaje się dla wysokich rodziców. Inglesina Espresso - jest na pewno cięższa od Trip (ok.9kg), ma płytką budę, niższe oparcie, ma głębsze siedzisko i regulowany podnóżek (modele od 2012r.), koła podobnej wielkości, ogromny plus to regulowana rączka, ale do końca wózkowania moim zdaniem nie starczy. Odpowiedz Link
my_way Re: Inglesina Espresso a Trip 17.03.13, 17:19 Inglesina Espresso w przeciwienstwie do Trip nie jest parasolka i przez to jest tez wieksza i ciezsza. Ale moim zdaniem latwiej podbija sie wlasnie Espresso bo ogolnie jest bardziej "miekka" i ma wyczuwalna amortyzacje na tylnie kola. No ale dla rocznego dziecka to zdecydowanie wolalabym Trip. Odpowiedz Link
magda79pn Re: Inglesina Espresso a Trip 17.03.13, 21:23 obydwa obejrzysz na ul.Obornickiej, u dystrybutora (kiedyś pytałam o espresso i Pan powiedział, że mogę podjechać, pokażą mi i sprzedadzą jak będę chciała) Odpowiedz Link
eszulczewska Re: Inglesina Espresso a Trip 18.03.13, 00:15 O, a mi ostatnio powiedzieli, że tylko w sklepach.. Sprobuje raz jeszcze Odpowiedz Link