Dodaj do ulubionych

M&P Tempo- pytanie o budę

22.03.13, 08:23
Witam,
zastanawiam się nad kupnem wózka Mamas&Papas Tempo. W jednym z archiwalnych wątków przeczytałam, że buda rozkłada się prawie aż na nogi dziecka, co pozytywnie zaskoczyło użytkowniczkę, gdyż na żadnym zdjęciu w internecie taka opcja nie była prezentowana.
I faktycznie ja też nie zauważyłam tego na fotkach. Czy któraś z Was może to potwierdzić? Nie ukrywam, że dodałoby to kilka plusów temu wózkowi na mojej "wish liście" wink
Obserwuj wątek
    • twitti Re: M&P Tempo- pytanie o budę 22.03.13, 08:43
      Podobnosmile ja nigdy nie umialam tego zrobicsmile mi w tempo brakowalo tego, ze budka jest wlasnie dosc krotka. Nie bardzo krotka, ale taka standardowa. Szkoda ze nie jest taka jak w maclarenach. Probowalam popuszczac te trzymaki na raczce, ale wtedy jakos ta plachta z tylu opadala dziecku na glowe. Ale moze nie mialam sposobu na to.
      • basia752 Re: M&P Tempo- pytanie o budę 22.03.13, 09:02
        A oprócz tego Tempo fajne, jak amortyzacja, waga i podbijanie? Zastanawiam się, czy na wiochę go nie kupić, żeby nie wozić na każdy weekend, tam muszę mieć coś lekkiego, bo domek na wysokiej skarpie, podjazd też jest męczący. Na allegro widziałam dopinane budki do kupienia
        • toya666 Re: M&P Tempo- pytanie o budę 22.03.13, 11:08
          Z archiwalnych wątków wynika, że podbija się dobrze. A waga standardowa, ok. 7kg. I koła mają amortyzację - ale piszę to mając przed oczami tylko info producenta. Nie wiem jak wygląda ta amortyzacja w praktyce.
      • magda79pn Re: M&P Tempo- pytanie o budę 22.03.13, 09:52
        zoopery mają taką budkę

tempo, z tego co się kiedyś orientowałam, chyba nie ma zamka w budce
        • toya666 Re: M&P Tempo- pytanie o budę 22.03.13, 11:11
          Ale zooper nie składasię do maleńkiej parasolki (to znacząca różnica). Przynajmniej zooper waltz, którego widziałam.
          • twitti Re: M&P Tempo- pytanie o budę 22.03.13, 13:38
            Tempo podbija sie podobnie jak silver cross pop, czyli bardzo fajnie. Lekko jezdzi, kola nigdy mi sie nie zacinaly. Waga normalna, dobrze sie prowadzi. Powiem szczerze, to to jeden z moich ulubionych wozkow. Gdyby mial bude taka jak w maclarenie czy popie to bylby idealemsmile ale za taka cene jak chodza na allegro to wartosmile
            • magda79pn Re: M&P Tempo- pytanie o budę 22.03.13, 14:23
              chodziło mi o zooper twist
            • basia752 Re: M&P Tempo- pytanie o budę 29.04.13, 09:43
              I kupiłam Tempo, model powystawowy za małe pieniądze, niestety na razie na Si mnie nie stać . Bardzo fajny wózeczek, lekki, waży 7,1 - osobiście go zważyłam, lekko się prowadzi, podbijanie bardzo fajne, rozkłada się do pozycji półleżącej, jak dla półroczniaka ok, dla mnie jako podwieźdupka do auta idealny, szybko się składa i rozkłada. Jedynie budka faktycznie mało osłania, gdyby była jak w pp si to byłoby super. Nawet teściówka stwierdziła, że bardzo fajny wózeczek i lekko jedzie smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka