Dodaj do ulubionych

Śpiworek Buggy Snuggle

29.03.13, 11:45
wiem, że kupowałyście na all po okazyjnej cenie czy która ma może jakieś namiary na tego sprzedawcę? Wiem, że gdzieś było, ale nie mogę znaleźć... Albo gdzie je mogę je kupić w PL? I czy dwulatek przeciętnego wzrostu się jeszcze do niego zmieści?
Obserwuj wątek
    • nicolcia9 Re: Śpiworek Buggy Snuggle 29.03.13, 11:50
      Albo jakieś namiary na śpiworki Pupabag?
      • afroddytta Re: Śpiworek Buggy Snuggle 29.03.13, 12:44
        Kupowałyśmy u samos8. Co do rozmiaru to ja teraz będę wozić prawie 2 latka, myślę, że będzie ok, podobno pupabag są dłuższe. A może sama lub ktoś Ci uszyje śpiworek z polaru itd. będziesz wtedy miała dopasowany do wózka i cenowo też wyjdzie korzystnie.
        • gosia_gd Re: Śpiworek Buggy Snuggle 29.03.13, 13:07
          Próbowałam wysłać maila do tej babeczki z zapytaniem o śpiworki, ale mail do mnie wraca :-\
          • afroddytta Re: Śpiworek Buggy Snuggle 29.03.13, 17:14
            Napisz przez allegro, ona cały czas jakieś aukcje wystawia, więc musi i maila odbierać. Choć ze śpiworkami mogła być jednorazowa akcja.
        • nicolcia9 Re: Śpiworek Buggy Snuggle 29.03.13, 13:58
          Z uszyciem to nie byłoby problemu big_grin tylko jakbym już chciała by mi uszyła teściowa śpiworek to tylko z minky, a to już droga sprawa i dużo by mnie to wyszło ha ha więc szukam tańszego rozwiązania, ew. cały z polaru, ale to też wolałabym jakiś kolorowy podobny do śpiworka BS smile
          • raf.anna Re: Śpiworek Buggy Snuggle 29.03.13, 19:00
            Samos8 odpowiada na maile z allegro. Ja jakieś 2 tygodnie temu kupiłam u niej dwa buggy snuggle smile Miała jeszcze kilka bardzo ładnych ale wzory dla dziewczynek. Ja kupiłam chyba dea ostatnie chlopiece wzory. Ale może ma coś nowego? Polecam tego sprzedawcę. Dobry kontakt, dobra cena a śpiworki super. Dwulatek spokojnie się zmieści
            • nicolcia9 Re: Śpiworek Buggy Snuggle 29.03.13, 21:56
              Buu... sad Ja chciałam dla chłopca suspicious he he big_grin
              • pomilak1 Re: Śpiworek Buggy Snuggle 30.03.13, 16:20
                Ja bym z chęcią sprzedałam moje paski (już mi się opatrzyły tongue_out big_grin) i kupiła coś typowo dziewczęcego, ale widzę, że teraz nie ma nic wystawionegosmile
                • mariolaer do pomilak 30.03.13, 16:39
                  Ja chętnie odkupię paski.
                  • pomilak1 Re: do pomilak 31.03.13, 15:02
                    Napisz do mnie na gazetowysmile
                • nicolcia9 Re: Śpiworek Buggy Snuggle 30.03.13, 17:44
                  Ja go chcę, ja go chcę big_grin
            • afroddytta Re: Śpiworek Buggy Snuggle 29.03.13, 22:57
              Mówisz dziewczęce... Może bym wymieniła krówkę na coś bardziej dziewczęcego, ale to dopiero na jesieni, a właściwie chyba dopiero na przyszłą wiosnę, bo do gondolki to chyba nie ma sensu BS?
              • raf.anna Re: Śpiworek Buggy Snuggle 30.03.13, 19:25
                Ta kobitka nie ma teraz nic wystawionego ale na stanie ma smile Ja też kupowałam poza allegro. A dziewczęce miała w kwiatki w różnych wersjach kolorystycznych i cały różowy
                • gosia_gd skontaktowalam sie z ta babeczka :-) 30.03.13, 20:59
                  Na stanie ma paski, kwiatki w roznych kolorach i gladki roz. 72zl na allegro, 65zl poza smile
                  Wstawiac zdjecia kolorow?
                  • gosia_gd Re: skontaktowalam sie z ta babeczka :-) 30.03.13, 21:00
                    Aaaaa i ma jeszcze czerwony w kropy smile
                    • nicolcia9 Re: skontaktowalam sie z ta babeczka :-) 30.03.13, 21:05
                      Szkoda, że nie ma niebieskiego pasiaczka sad
                  • beataj1 Re: skontaktowalam sie z ta babeczka :-) 30.03.13, 21:46
                    Jak masz zdjęcia wstaw proszę. Chociaż ja już absolutnie nie powinnam nic kupować bo mam już 4 śpiwory.
                    Jak tak dalej pójdzie czasu mi zabraknie by je uzywac smile
                    Wstaw - pewnie sie na coś skuszę.
                    • monika_kas Re: skontaktowalam sie z ta babeczka :-) 30.03.13, 22:22
                      śpiworki śliczne ale wg mnie te kolorki co jej zostały to już tylko dla dziewczynek... szkoda.. sad
                      • gosia_gd zdjecia 30.03.13, 23:45
                        https://fotoforum.gazeta.pl/photo/7/qc/pf/7rr8/pUB6SEjFxVjzrBDq3B.jpghttps://fotoforum.gazeta.pl/photo/7/qc/pf/7rr8/xlOu3STI9S10kQNbeB.jpg
                        https://fotoforum.gazeta.pl/photo/7/qc/pf/7rr8/NBU67BcIUHBYuwOqAB.jpghttps://fotoforum.gazeta.pl/photo/7/qc/pf/7rr8/9xB5pc6OIEcid2B0LB.jpg
                        https://fotoforum.gazeta.pl/photo/7/qc/pf/7rr8/S2yfrg16KnnmInljdB.jpg
                        https://fotoforum.gazeta.pl/photo/7/qc/pf/7rr8/6nNjSaAPUydm3U8UbB.jpg
                        https://fotoforum.gazeta.pl/photo/7/qc/pf/7rr8/NCinV0w1LrAIhZ7YNB.jpg
                        • raf.anna Re: zdjecia 31.03.13, 09:52
                          Ja właśnie m.in. ten czerwony w kropy kupiłam dla synka. Ta czerwień nie jest tak intensywna w rzeczywistości. Mam go do brązowego wózka i wygląda baaardzo dobrze smile Pasiak dla chłopca też może być.
                          • pomilak1 Re: zdjecia 31.03.13, 15:00
                            O ten fioletowy w kwiaty muszę mieć!!!big_grin fajny jestsmile
                            • gosia_gd Re: zdjecia 31.03.13, 20:02
                              Ja wzielam sobie ten w rozowe kwiatki smile
                              • afroddytta Re: zdjecia 31.03.13, 21:05
                                A może ktoś coś powiedzieć o grubości tych kwiatkowch, na razie chyba nie kupię, ale dobrze się zorientować. Pasiaki są dla mnie za cieniutkie, wiecie jak tek kwiatki? Wyglądają na takie futrzane lekko.
                                • kedro-dasos Re: zdjecia 31.03.13, 21:54
                                  mam zielony w kwiatki- jest cienki, nie futrzasty
                                  • flower_v Re: zdjecia 31.03.13, 22:34
                                    miałam ten szary w kwiatki, jest raczej cienki, napewno dużo cieńszy od magdowych wiosennych.
    • afroddytta kosmiczne ceny na allegro! 04.04.13, 13:31
      allegro.pl/listing/user.php?us_id=26863876
      • nicolcia9 Re: kosmiczne ceny na allegro! 04.04.13, 13:44
        Przesada... rozumiem firma-firmą, ale nie dałabym tyle za tak cieniutki śpiworek...
      • gosia_gd Re: kosmiczne ceny na allegro! 04.04.13, 13:44
        To sa normalne, regularne ceny buggy snuggle. Samos ma je z koncowek kolekcji, dlatego sprzedaje po taniosci.
        • escapezone Re: kosmiczne ceny na allegro! 04.04.13, 14:07
          ja pisalamm do samos ale nie odpisala. chcialam kupic dla mojego syna, tylko obawiam sie czy sie zmiesci, ma ok 98cm wzrostu... dziewczyny pomozcie tongue_out no i chyba z tego co sa wklejone zdjecia to tylko ten w paski dla niego uncertain kurde dla dziewczynek taki mega wybor sad
          • raf.anna Re: kosmiczne ceny na allegro! 04.04.13, 14:42
            Moim zdaniem Twój mały spokojnie się zmieści. A co do kolorów to tak jak pisałam wyżej ja mam dla syna ten czerwony w kółka i nie jest babski smile Jest bardziej stonowany niż na zdjęciu. Zależy jeszcze jaki masz kolor wózka. Ja ten czerwony mam do czekoladowego wózka i jest bardzo dobrze. Do niebieskiego wózka kupiłam fajny taki szary w grafitowe malutkie pomponiki - boski! Ale tych juz jak widzę nie ma.
            Pasiaczek do czarnego wózka dla chłopca też byłby fajny.
            • gosia_gd Re: kosmiczne ceny na allegro! 04.04.13, 14:54
              Mysle, ze Twoj synek sie zmiesci smile
              A pasiak i czerwony dla chlopca bedzie ok!
              • escapezone Re: kosmiczne ceny na allegro! 04.04.13, 14:58
                mamy gt czerwono szare smile dzieki dziewczyny smile moj syn ma dlugasne nogi i stad bylo moje zmartwienie czy te długie nogi jak u modela sie zmieszcza wink bo spodnie nosi na 110 .. np. reserved... no kurcze szary bylby idealny albo taki jak na foto na oficjalnej stronie w pasy niebieskie ;P lub 1 kolorowy ... ale w uk to ceny juz wogole zabijaja tych spiworkow...
                • pomilak1 Re: kosmiczne ceny na allegro! 04.04.13, 17:38
                  W takiej cenie nie kupiłabym tego śpiworauncertain
                  To za lodgera dla mnie była taka cena na granicy akceptowalności, a jest milion razy grubszy, lepiej wykonany i z dodatkową wkładkąsmile
                  Ja sprzedałam swój pasiak i teraz się zastanawiam co wziąćsmile zastanawiam się jeszcze czy nie uszyć kocyka+ napy pasujące do stokke bo BS średnio mi na stokke pasowało smile
          • gaga-sie Re: kosmiczne ceny na allegro! 04.04.13, 19:30
            No nie wiem, ja odesłałam ten śpiworek, bo dla mojego syna 98 wydawał mi się za krótki ( w nogach właśnie). Wcześniej miałam pasiaka, ale używałam przez chwilę jak dziecko było mniejsze. Potem zamówiłam od samos ciemne paski i coś mi nie pasowało, nie tak odszyty i ten rozmiar dziwny jakiś. Mam cienki śpiwór pupabag i on ma zdecydowanie dłuższy dół. Tylko nasza kariera wózkowa pomału się kończy, wózki i oprawa stoją nieśmigane,aż żal...
            • escapezone Re: kosmiczne ceny na allegro! 04.04.13, 19:40
              dzieki za info, wiec chyba do Magdy napisze , tutaj chociaz co do dlugosci sie dogadam smile cholera caly dzien na allegro nie moge sie wbic zeby zobaczyc ten link allegro.. uncertain
    • sztucznamrowka Re: Śpiworek Buggy Snuggle 05.04.13, 11:12
      Ja mam dwa pasiaki dla synka - niebieski i kolorowy ciemny - kupowałam jakoś na początku grudnia 2012 po 73zł. One są raczej z tych cieńszych.
      Kurczę chciałam foty wstawić ale FotoForum się nie otwiera sad
      Mój synek ma około 90cm wzrostu ale ja buciki na zewnątrz zostawiam.
      Dla dziewczynek dużo większy wybór mają - te fioletowe kwiatki suuper big_grin
      Krówki nie mogłam dostać to sobie uszyłam kocyk krówkę smile
      • nicolcia9 Re: Śpiworek Buggy Snuggle 05.04.13, 11:13
        Mi się ten niebieski pasiak strasznie podoba big_grin Jak Ci się znudzi daj znać big_grin
    • evra_only Re: Śpiworek Buggy Snuggle 05.04.13, 17:26
      Miałam jasne paski, a teraz mam czerwony w koła. Powiem tak, paski były cieńsze i ciutkę krótsze (paski 95 cm, koła mają 98-99). Koła są też ładniej wykończone, tzn. dziurki na pasy nie rozciągają się - polarek jest jakby sklejony góra z dołem. Dużo lepiej się to prezentuje i użytkuje. Na paskach miałam wszywkę Buggy Snuggle i oryginalną folię, na kołach nie mam wink
      Podsumowując - koła jednak bardziej mi pasują, choć córcia już raczej na styk wchodzi. Ma ok. 90 cm.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka