Dodaj do ulubionych

Grubość rurki w M&P Swirl (lub innym)

02.04.13, 21:08
Dziewczyny, kupiłam M&P Swirl i chcę dokupić pałąk do niego. Niestety nie wiem jaki wybrać, bo jest w 2 rozmiarach: na rurkę o okrągłym przekroju o średnicy Ø16 mm (obwód 5 cm) lub na rurkę o okrągłym przekroju o średnicy Ø20 mm (obwód 6,3 cm).

Problem jest taki, że jestem za granicą, pojadę tylko na tydzień do rodziców, zabiorę wózek (chciałabym z pałąkiem) i znów wyjeżdżam. Dlatego chcę, żeby do rodziców wszystko dotarło na czas.

Czy któraś z Was może to zmierzyć? Będę wdzięczna za Waszą pomoc.
Obserwuj wątek
    • niektorymodbija Re: Grubość rurki w M&P Swirl (lub innym) 02.04.13, 23:00
      Dzis dotarl do mnie nowozakupiony Swirl, wiec chetnie zmierzylam. Mam nadzieje, ze w dobrym miejscu wink ale wyszlo 5,5 cm w obwodzie. Tez mysle o dokupieniu palaka i zastanawiam sie, ktory...
      • toya666 Re: Grubość rurki w M&P Swirl (lub innym) 03.04.13, 00:22
        Wielkie dzięki!! kiss
        Ja na allegro znalazłam takie: na cieńszą rurkę 5 cm i na grubszą rurkę 6,3 cm.

Ja sobie wezmę w kolorze azure i kupię parasolkę od tego samego sprzedawcy, żeby był komplet. Niby sporo osób narzeka na parasolki, ale ja miałam w gondoli i byłam zadowolona. Wiadomo, że przy dużym wietrze jest trochę problemu, ale ogólnie dla mnie OK.

Kiedy pierwszy spacer Swirlem? I jak Ci się podoba ogólnie?
        Wiesz co, mam pytanie: jak Twoim zdaniem "prezentuje się" siedzisko Swirla? Wydaje Ci się, że jest wygodne dla dziecka? Porównywałam sobie (tylko na zdjęciach) z modelem Tempo. Ten drugi ma chyba lepsze siedzisko, ale jakoś nie przemówił do mnie cały czarny wózek. Dlatego wzięłam Swirla.
        • toya666 Re: Grubość rurki w M&P Swirl (lub innym) 03.04.13, 00:23
          Aha, znalazłam jeszcze taki dodatkowy daszek. Ale zostanę chyba tylko przy samej parasolce.
        • niektorymodbija Re: Grubość rurki w M&P Swirl (lub innym) 03.04.13, 20:29
          Pogoda nie zacheca do wyprobowania na dworze uncertain A szkoda, bo "na sucho" mi sie podoba i dziecku tez przytulnie sie w nim siedzi. Aczkolwiek siedzisko myslalam, ze bedzie wieksze (wybieralam miedzy Swirlem a Pipi i wygrala wlasnie wielkosc siedzonka.. To Pipi to pewnie malenstwo). No ale moje dziecie to drobiazdzek, wiec nie narzekam.
          Tempo jak dla mnie solidniej wyglada, ale cenowo nie bralam pod uwage. I fakt,ze caly czarny, nieee.

I ktory palak wybierasz? Mniejszy?
          Pewnie masz wozek z niebieska budka? smile Ja poszlam w roz, takiej barierki to nie ma wink A parasolek nie lubie, bede kombinowac z daszkiem.
          • just_tusia07 Re: pałąk 04.04.13, 10:49
            allegro.pl/uniwersalna-barierka-palak-tacka-do-wozka-i3146716565.html
            ten będzie pasował,
            mam go do maclarena xt, ale pasuje też do volo.
            Ten co zalinkowałaś też mam i on dziwnie leży, tak na okrągło, nie da się go wyprostować, nadać mu inny kształt. Na ich zdjęciu to widać.
            • toya666 Re: pałąk 09.04.13, 13:54
              Dzięki, ale niestety już za późno... Kupiłam ten, co zalinkowałam sad
              • just_tusia07 Re: pałąk 09.04.13, 15:08
                Ja też się tak pospieszyłam i potem dokupiłam jeszcze ten plastikowy smile
          • toya666 Re: Grubość rurki w M&P Swirl (lub innym) 09.04.13, 13:56
            Tak, ja mam niebieski. Tam w aukcji jest napisane, że jeśli nie ma na zdjęciu koloru pałąka, jaki się potrzebuje, to można wybrać spośród kolorów parasolek z ich oferty. Oni zrobią na zamówienie. Albo weź czarny smile

Dzięki za info nt. siedzenia. Szkoda, że takie niewielkie, ale u nas to będzie wózek tylko zakupowy i samolotowy, więc nie ma to dla mnie aż takiego znaczenia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka