Dodaj do ulubionych

Volo Dylan's Candy Bar - dylemat....

12.04.13, 10:18
Dziewczyny Kochane!
Co robić??? - mam zamówione GT, na stanie Unlimita i PP Si a wczoraj przyszło Volo - tęczowe, piękne ale może się przydać dopiero za rok, co robić...odsyłać, trzymać (szkoda gwarancji) czy póścić w świat?
Obserwuj wątek
    • pinik Re: Volo Dylan's Candy Bar - dylemat.... 12.04.13, 10:25
      Mam podobny dylemat smile Tez mi sie to volo bardzo podoba i chcialabym je kiedys miec. Ale narazie czekam jeszcze (ile wytrzymam). Uspokoilo mnie, jak zobaczylam, ze w kolekcji 2013 dalej jest i to troche ulepszony. Wiec mozna dalej czekac smile

Ja bym odeslala i kupila go, jak bedziesz go potrzebowac naprawde, a teraz nacieszyla sie GT itd. Ja wlasnie postawilam mojego obok siebie, bo z tym podnozkiem sie napatrzec na niego nie moge smile

A zaraz przyjedzie kurier i przywiezie Maclarena XT. smile)))

Wariatka smile
      • pinik Re: Volo Dylan's Candy Bar - dylemat.... 12.04.13, 10:26
        P.S. wlasnie kurier zadzwonil! Bedzie za 5-10 min! juhuuu!
        • martuska1982 Re: Volo Dylan's Candy Bar - dylemat.... 12.04.13, 10:39
          pinik napisała:

> P.S. wlasnie kurier zadzwonil! Bedzie za 5-10 min! juhuuu!
          >
          Mój też już by mógł, ale to GLS.Nie zadzwoni na pewno (choć powinien skoro wiezie pobranie za ponad tysia, powinien się upewnić czy jestem gotowa). Doczekać się wózka nie mogę, nawet mi się śnił (tylko ze niebieski) wink
          • sztucznamrowka Re: Volo Dylan's Candy Bar - dylemat.... 12.04.13, 11:12
            Ach Dziewczyny smile Krejzolki jesteśmy he he he big_grin
    • linkap_wawa Re: Volo Dylan's Candy Bar - dylemat.... 12.04.13, 11:16
      a mi sie z macow strasznie podoba teraz quest Cath Kidston (ten w rozyczki) - i coraz czesciej o nim mysle - ale poki co czekam az mala podrosnie - ma roczek i wydaje mi sie ze jeszcze za mala do niego...
      wiec jak ma tylko ten twoj volo stac to chyba lepiej do oddac... a jak dziec podrosnie to wtedy jeszcze na niego zapolujesz.. albo? moze cos innego cie oczaruje w miedzyczasiesmile
      • darusia2012 Re: Volo Dylan's Candy Bar - dylemat.... 12.04.13, 11:21
        Oddałabym volo i nacieszyła się gt, potem kupisz sobie to volo a gt ja chętnie odkupię jak ci się znudzi wink Moje dziecię rok młodsze to akurat wink
        • sztucznamrowka Re: Volo Dylan's Candy Bar - dylemat.... 12.04.13, 11:41
          Więc chyba dobrze zrobiłam, że nie anulowałam GT, szybciej się sprzeda niż B-Agile smile tongue_out
          • sztucznamrowka Re: Volo Dylan's Candy Bar - dylemat.... 12.04.13, 11:43
            To jednak to Volo chyba odeślę - ale przez weekend się jeszcze nacieszę tongue_out mój synek jeszcze w nim nie siedział no i fotki i pomiary muszę porobić big_grin
            Jestem ciekawa czy za rok coś w nim zmienią, ulepszą, raczej nie sądzę.
            A z drugiej strony to planujemy drugie dziecię i wtedy to w ogóle z wózkami inaczej może u mnie być smile
            • mariolaer Re: Volo Dylan's Candy Bar - dylemat.... 12.04.13, 20:24
              Ja też dostałam dzisiaj Volo Candy. Jest naprawdę fajny. To mój pierwszy Maclaren, czy inne modele są też takie udane? Zawsze się broniłam przed macami, w sumie nie wiem dlaczego, chyba wizualnie mi nie podpasowały.
              Jestem pod wrażeniem, jest lekki, zgrabny, fajnie się składa, jedyny mankament to zjeżdżająca wkładka (któraś z Was już o tym pisała).
              Myślę, że w niedługim czasie skuszę się na któryś z większych modeli tej firmy, może na Techno...
              Dziewczyny podpowiedzcie proszę do czego jest ten pasek,który jest w opakowaniu razem z folią przeciwdeszczową?
              • zona.102 Re: Volo Dylan's Candy Bar - dylemat.... 12.04.13, 20:53
                Zaczepiasz go na raczce i nakladasz sobie na nadgarstek, to pasek bezpieczenstwa ale mi sie przydaje dla starszego dziecka, zaczepiam na raczke, dziecko lapie za pasek i mozna spacerowac po ruszliwej ulicy
                • martuska1982 Re: Volo Dylan's Candy Bar - dylemat.... 12.04.13, 21:29
                  a nie jest przypadkiem do tego, zeby złożony wózek zarzucić na ramię i nieśc jak dziecko idzie? Chyba, ze o inny pasek chodzi, a ja niekumata to nie wiem.
                  • zona.102 Re: Volo Dylan's Candy Bar - dylemat.... 12.04.13, 21:43
                    O innym pasku myslisz, ten o ktorym piszesz jest na stale doczepiony do wozka i to dlugi paaaaaaaas smile To o czym my piszemy to krotki paseczek tak zwany safe belt?
                    • mariolaer Re: Volo Dylan's Candy Bar - dylemat.... 12.04.13, 23:21
                      Oczywiście dziewczyny miałyście rację co do tego paska smile. Byłam tak podekscytowana rozkładaniem maca, że nie myślałam trzeźwo wink .
              • pinik Re: Volo Dylan's Candy Bar - dylemat.... 12.04.13, 21:32
                A widzisz, ja volo jakos nie kochalam az tak, ale questa uwazalam za bardzo udany maly wozeczek na pozniej z mozliwoscia spania. Natomiast XT jakos pokochac nie moge (to mnie dzis dreczy, ale pisalam juz w innych dwoch watkach).
                • mariolaer Re: Volo Dylan's Candy Bar - dylemat.... 12.04.13, 22:52
                  Bywa i tak. Ja Ci powiem Pinik , że z PP Si się nie pokochałam. Kupiłam go, przyszedł, a na następny dzień stałam się dodatkowo posiadaczką Buggstera S Air. Buggster podbił moje serce i został z nami,a PP Si poszedł w świat. Volo to taka miłość niespodziewana wink, jestem zaskoczona jak bardzo mi przypadł do gustu, naprawdę się tego nie spodziewałam smile.
                  Na razie jestem zaspokojona wózkowo, na stanie mam Emmę Scooter S, Buggsters S Air i jak w temacie Maca Volo. Każdy na inną okazję. Ciekawe jak długo ten stan zaspokojenia potrwa wink. Na zimę już mam plan, żeby kupić MBUJ, a jak wiadomo do zimy jeszcze daleko, wszystko się może zdarzyć wink.
                  • martuska1982 Re: Volo Dylan's Candy Bar - dylemat.... 12.04.13, 23:24
                    u mnie niemal każdy jest już ostatni i wiele już było "do końca", a dziś ich dawno nie ma. wink

Czasami ten bakcyl bywa męczący. wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka