justyna2262
23.04.13, 22:36
Niestety ale muszę napisać tego posta, ale jest mi bardzo przykro jakie jest podejście niektórych forumek. Od pewnego czasu noszę się z zamiarem wymiany Elita na Gt, wydało mi się to rozsądne, bo Elite zajmuje bardzo dużo miejsca w bagażniku. W związku z tym, żeby nie powielać wątków zadałam pytanie o dł powierzchni leżącej w Gt w wątku, który dotyczy akurat tego wózka. Niestety nikt mi nie odpowiedział. Szkoda. Pojawiło się ogłoszenie o sprzedaży więc odpowiedziałam i dopytałam o tą długość ( chcę wiedzieć czy jest dużo mniejsza niż w Elicie, jeśli nie jest duża różnica to bym zdecydowała się na zakup). Niestety zostałam nieuprzejmie poinformowana w meilach, że Pani mi nie zmierzy, bo ja i tak tego wózka nie zamierzam kupować, że zawracam głowę forumkom, że wypisuję prywatne meile do ludzi ( jeśli ktoś dostał jakieś prywatne meile z mojego konta to proszę dać znać bo już nie wiem czy ktoś podszywa się pode mnie czy jak)- oraz że Pani nie jest informacją.
Myślałam, że forum jest od tego aby sobie pomagać w podejmowaniu decyzji, ale widać niestety na pomoc nie mam co liczyć . Na forum nikt nie odpowiedział.
Tak tylko chciałam się wyżalić. A jeśli jednak któraś z posiadaczek zdecydowałaby się pomóc mi i zmierzyła tą długość powierzchni leżącej byłabym wdzięczna bardzo.