Dodaj do ulubionych

Stokke - pytanie

04.05.13, 12:38
Czy coś wiadomo o nowych kolorach stokke xplory? Termin mam na październik więc czasu sporu ale kusi mnie promocja w 4kids (do końca lipca fotelik gratis) i tak się zastanawiam czy coś wiadomo o tym, żeby miały pojawić się niebawem nowe kolory stokke ?

Drugie pytanie to doświadczonych użytkowniczek, mam już na stanie emmaljungę mondial (dzięki Waszek pomocy) i do niej chce właśnie dokupić xplory, na początku głównie pod rozkładany fotelik, ewentualnie gondola (bo zima) a na wiosnę myślę, że stałby się głównym wózkiem spacerowym. Myślicie, że to dobry pomysł?

Wcześniej nastawiałam się na Buffalo ale po opinii Pinik trochę mi ochota przeszła, potem myślałam o bee pod fotelik i samej spacerówce stokke na wiosnę ale pojawiła się ta promocja w 4 kids i stąd pomysł jak wyżej bo na bee pewnie i tak przyjdzie pora później...
Obserwuj wątek
    • pomilak1 Re: Stokke - pytanie 04.05.13, 12:47
      Jak masz emmę to myślę, że stokke na zimę to średnio się nada,głównie chodzi mi o zaśnieżone chodniki czy błoto pośniegowe, wówczas stokke średnio komfortowo się prowadzi smile
      Ale jako spacerówka na wiosnę uważam, że to super pomysł smile
      O nowej kolekcji nic nie słyszałam, ale też tym tematem już tak bardzo się nie interesujesmile
    • agju82 Re: Stokke - pytanie 04.05.13, 14:44
      dlatego myślałam, że jesienią i zimą może się przydać na krótkie wypady jako stelaż pod fotelik (rozkładany) smile
      • pomilak1 Re: Stokke - pytanie 04.05.13, 19:00
        teoretycznie tak, ale sam stelaż jakiś małych rozmiarów nie mawink ale jak masz duże auto to rozmiar chyba nie ma znaczenia smile
        ja np odkąd mam vana to wielkości stokke po złożeniu nie odczuwam, ale jak miałam go upychać do corsy D to już była męczarnia uncertain
        • agju82 Re: Stokke - pytanie 04.05.13, 20:12
          auto i bagażnik duże więc stelaż powinien się zmieścić bez problemu smile
          • pomilak1 Re: Stokke - pytanie 04.05.13, 20:29
            No to kupuj wink tongue_out
            A o kolory może podpytaj p. Andrzeja, albo poszperaj na zagranicznych forach smile
    • aga_1980_31 Re: Stokke - pytanie 04.05.13, 20:50
      Nie ma co liczyć na nową kolorystykę w tym roku przynajmniej nic o tym nie wiadomo. Co roku nowe kolory były na przełomie lutego / marca.
    • agju82 Re: Stokke - pytanie 06.05.13, 09:46
      to tak pewnie zrobie smile kolejny problem to pewnie bedzie wybor koloru...
      • pomilak1 Re: Stokke - pytanie 06.05.13, 10:44
        A spodziewasz się chłopczyka czy dziewczynki?
        Mnie się najbardziej podobają purple i blue melangesmile
        • agju82 Re: Stokke - pytanie 06.05.13, 11:06
          na razie potomek nie chce się ujawnić wiec nie wiemy. Dla dziewczynki to pewnie purple, z chłopcem gorzej bo podoba się beż i blue melange tylko obawiam się, że ten black melange może być szorstki w dotyku..tak przynajmniej wygląda na zdjęciach.
          • scandinavianmama Re: Stokke - pytanie 06.05.13, 21:32
            Nie jest szorstki, bez obawy smile
            • didis Re: Stokke - pytanie 07.05.13, 08:50
              Nie jest szorstki. Jest bardzo fajny i nie ma wyświeceń, które pojawiają się na prawie każdej tapicerce nie melangowej. Ja miałam blue - wyświecenia były, miałam purple - wyświecenia były i na końcu blue melange. W purple wyświecenia zrobiły się w zasadzie w dwa miesiące, bo jeździłam nim trochę przed zimą potem winter kit potem znów purple i zaraz się pojawiły.
              • agju82 Re: Stokke - pytanie 07.05.13, 11:56
                dzięki za tę informację dot. tapicerki smile jak się okaże kto siedzi w brzuchu to podejmiemy decyzję a kupimy pewnie pod koniec lipca, żeby gwarancja była jak najdłuższa smile
                • chubabubba Re: Stokke - pytanie 07.05.13, 12:18
                  Wiesz co, ja teraz mam blue melange i jest super.poza tym mam blue, miałam navy i melange jest o wiele lepszy gatunkowo.Nie wyświeca się itp.Polecam ten rodzaj tapicerkismile
    • agju82 Re: Stokke - pytanie 07.05.13, 20:44
      będzie chłopak smile więc wybór miedzy beżowym a black melange (blue chyba nie jest objęty promocją).

Postaram się jeszcze melange pomacać przed kupnem ale Wasze opinie nie pozostawiają wątpliwości, że lepiej go wybrać smile rozumiem, że między blue a black melange nie powinno być różnicy w dotyku tylko w kolorze (ale chyba też nieznaczna?).
      • aga_1980_31 Re: Stokke - pytanie 07.05.13, 21:01
        Gratuluję smile
        Tak to te same materiały a kolory na prawdę nie znacznie sie różnią, do tego stopnia , że wkładając zdjęcie na FB każdy musiał być podpisany żeby było wiadomo który to który wink
        • agju82 Re: Stokke - pytanie 07.05.13, 21:21
          smile tak właśnie myślałam oglądając zdjęcia w necie smile
          • pomilak1 Re: Stokke - pytanie 08.05.13, 17:58
            bez zastanowienia wzięłabym melange smile widziałam beż i mi się w ogóle nie podobał, wiadomo, że to kwestia gustu, ale w ogóle ten kolor w realu mi nie podpasował smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka