Dodaj do ulubionych

wkładka do gt

27.05.13, 20:52
Chce albo sprzedać gt albo zostawić i dokupić do niego wkładkę od p. Helenki. Czy te wkładki są sztywne, z czego są zrobione i czy sie zsuwają z oparcia?
Obserwuj wątek
    • majawrzosowa Re: wkładka do gt 27.05.13, 21:01
      a to nie Ty założyłaś przed chwilą wątek że chcesz wymienić GT na britaxa? bo byłam ciekawa odpowiedzi, a teraz wątku nie widzę... halucynacje mam, czy cotongue_out
      • ewajk1 Re: wkładka do gt 27.05.13, 21:10
        Ja założyłam oba wątki. Po prostu miotam się z myślami co zrobić i mam nadziej, że Wasze odpowiedzi pomogą mi podjąć decyzję. Chciałabym znać za ile mogę sprzedać gt i rozważam zakup ewentualnie britaxa. Jak nie zdecyduje się to chce kupić do gt wkładkę i pytam jak ona funkcjonuje. Kupiłam polarowy śpiworek do gt i zsuwa mi się i zastanawiam sie czy dziej się tak z wkładkami. Dodatkowo te wózki są podobne więc wkładka wchodzi w gre w obu przypadkach.
        • linkap_wawa Re: wkładka do gt 27.05.13, 21:18
          wkladka od p. Helenki nie zsuwa sie - nie jest sztywna, ale to zupelnie inna bajka niz polarowe kocki - trzyma sie naprawde dobrze
        • majawrzosowa Re: wkładka do gt 27.05.13, 21:20
          tak właśnie mnie się wydawalo. tylko teraz tego wątku nie widzęsad a specjalnie chciałam sprawdzić, za ile chodzą używki GT, namawiam na taki koleżankę - mamy szatański plan porównać dokładnie i w terenie obydwa wózki. ona do GT średnio przekonana, ale myślałam że jak używki chodzą sporo niżej niz nówki, to może ją namówię.
          a tu znok, wątku nie widzęsad aż zaczęłam się zastanawiać, czy mnie się w oczkach mieni.
          • martuska1982 Re: wkładka do gt 27.05.13, 21:45
            używane gt około 1000zł chodzą - pi razy oko. Zależy od dodatków raczej, bo starych nie ma, a zajechać/zniszczyc trudno w kilka miesięcy.
    • ewajk1 Re: wkładka do gt 27.05.13, 21:23
      No właśnie, też nie widzę więc zapytam jeszcze raz.
      • gniesia007 Re: wkładka do gt 27.05.13, 21:46
        Moze usunął moderator.
        • ewajk1 Re: wkładka do gt 27.05.13, 21:49
          Dlaczego usunął?
          • pstrabiedronka Re: wkładka do gt 27.05.13, 23:49
            popatrz na przykładowe wkładki w tej galerii picasaweb.google.com/marrienka/Materacyki#

szyte są z bawełny a w środku jest gąbka tapicerska. To sprawia, że one nie są lejące. Sa trochę sztywne tzn i miękkie i sztywne - taki miękki "materacyk" - to dobra nazwa.
            • lukkoye Re: wkładka do gt 28.05.13, 08:49
              mi się wkładka z gt zsuwa,ale już wyczytałam na forum,że muszę odpiąć i przełożyć przez dziurki pasek do składania tylko mam problem bo nie umiem tego zrobićsad męża muszę zagonić do pomocysmile

a wkładka od p. Helenki jest super i w 100% super będzie jak uporam się z tym paskiemsmile
              • ewajk1 Re: wkładka do gt 28.05.13, 09:15
                W galerii p. Helenki widziałam takie wersje materacyków do gt proste (taliowane) lub z takimi boczkami przy oparciu. Które lepsze? I jeszcze pytanie o to zsuwanie. W którym miejscu są te przecięcia pod pasek do składania wózka? Bo na zdjęciach wygląda jakby były w dwóch miejscach - w części oparciowej i części siedzeniowej. A ten pasek przechodzi przecież w miejscu przejścia oparcia w siedzenie. Jak się go przełoży przez górny to będzie zsuwała się w dół, a jak w dolny to ciągnęła do góry. To takie moje myślenie podyktowane wcześniejszymi śpiworkami. Jak to montujecie i jak jest z tymi wkładkami?
                • pstrabiedronka Re: wkładka do gt 28.05.13, 09:44
                  moja mama (bo p. Helenka to moja mama) uszyje CI tak jak poprosisz - dziurki moga być w dowolnym miejscu.
                  nie mam GT więc może coś źle mówię, ale wydaje mi się, że dziury na oparciu i siedzeniu są do pasó, a do paska do składania są właśnie w zgięciu. Popatrz na zdjęcie nr 8 w galerii, taki zielony materacyk, tam widać dość dokładnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka