Dodaj do ulubionych

co do małego samochodu?

12.06.13, 08:48
no własnie, szukamy jakiejś spacerówki żeby się zmieściła do małego 3drzwiowego auta, ma mieć rozkładane siedzisko, zastanawiam się nad solą, nuną peep, nie wiem jak bjcm?
doradźcie cosik smile
aktualnie jeździmy cameleonem, ale za dużo zabawy z pakowaniem go do tyłu (bagażnik odpada)
Obserwuj wątek
    • linkap_wawa Re: co do małego samochodu? 12.06.13, 09:28
      sola wcale mala po zlozeniu nie jest, BJCM bedzie mniejszy i na pewno bardziej poreczny
      • silke85 Re: co do małego samochodu? 12.06.13, 09:42
        o a wydawało mi się ze sola będzie najmniejsza, no ale fakt wymiarów nie sprawdzałam suspicious
    • blueaha Re: co do małego samochodu? 12.06.13, 10:00
      najmniejsza chyba bedzie nuna= mam i mi się sprawdza jako wózek samochodowy bo się mieści do każdego bagażnika, a jak mi się nie chce jej niesc do bagażnika to wstawiam za siedzenie pasażera/
    • wrzesniowa_panna Re: co do małego samochodu? 12.06.13, 10:30
      na co dzień wożę Nunę w bagażniku Toyoty Aygo smile
      BJCM GT też się tam mieści nawet bez zdejmowania kół smile
      oba wózki polecam ale Nuna na krótko wystarczy - mój Młody ma 14 m-cy - myślę że max do końca wakacji Nuną pojeździmy...
      • silke85 Re: co do małego samochodu? 12.06.13, 10:56
        aaaaa noo chciałabym żeby starczył tak do 2,5-3lat
        bjcm mnie kusi okropnie
        • elmo34 Re: co do małego samochodu? 12.06.13, 13:17
          A maclerena nie bierzesz pod uwage ? Posluzy naprawde dlugo bo ma dobry "udzwig". Moj synek mial 3 lata i jeszcze sporadycznie bo sporadycznie robil sobie podwozki questem i wcale nie bylo mi za ciasno.
          W ogole to naturalnie najlepszy bedzie bugaboo bee wink
          • wrzesniowa_panna Re: co do małego samochodu? 12.06.13, 15:03
            Parasolki m.in. maclaren są długie po złożeniu i do Aygo się nie mieszczą... do małych bagaznikow lepsze są wózki które składają się w "walizkę" smile
            • silke85 Re: co do małego samochodu? 12.06.13, 15:50
              maclareny wizualnie mi nie podchodzą
              czyli zostaje mi bjcm i sola
              nie mam na żywo gdzie zobaczyć i porównać, dlatego pytam Was big_grin

aha wózek ma wejsc do peugota 206 tongue_out
            • thea19 a maxi cosi noa? 12.06.13, 20:30
              jest b. mala po zlozeniu, sporo mniejsza niz bee czy nuna a ma dlugie oparcie. z 16kg pasazerem podbija sie bardzo dobrze.
              • silke85 Re: a maxi cosi noa? 12.06.13, 20:58
                noo ale daszek krotki i chyba się nie rozkłada całkiem na płasko?
                • thea19 Re: a maxi cosi noa? 12.06.13, 21:02
                  daszek maly a pozycja pollezaca. to typowa podwiezdupka ale ma wage, rozmiar, oparcie i podbijanie akuratne
                  ja nune wlasnie na noe zamienilam. teraz jezdze kosiarka do trawy wiec nic duzego do bagaznika nie wejdzie i ta noa pasuje tam idealnie. bee zajmuje caly bagaznik a jest podobny gabarytowo do nuny
                  • silke85 Re: a maxi cosi noa? 12.06.13, 21:43
                    no własnie a to leżące siedzisko dla mnie najważniejsze bo cameleon ma ten kubełek i jakoś tak nie wydaje mi się to za wygodne
                    eeeeeeeeeeeeeeh
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka