Dodaj do ulubionych

nowy wózek nuna-

21.06.13, 17:09
Aż sie zastanawiam czy to na pewno ta sama firma
https://www.nuna4u.cz/fotky18654/ivvi-2-n4u.jpg
Obserwuj wątek
    • blueaha i jeszcze 21.06.13, 17:13
      https://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/6661_603700609648541_332041948_n.jpg
      • annulka79 Re: i jeszcze 21.06.13, 19:19
        Wstawiałam kiedyś zdjęcie tego wózka, fajnie wygląda
        forum.gazeta.pl/forum/w,101614,139119948,139119948,Nowosci_2013.html
        • saras-wati Re: i jeszcze 21.06.13, 19:31
          Przyznam, że ja wciąż mam niebieską nunę pepp u mamy i ten wózek jest naprawdę rewelacyjnej jakości - nie popsuło się nic, materiały supersmile Oczywiście Sonia jest już za duża do niego - to chyba jedyna rzecz, którą można poprawić tj. podwyższyć oparcie, aby ten wózek nadawał się nawet na samym końcu wózkowania dla ponad 3-letnich dzieci.

Jeśli ten nowy model będzie równie starannie wykonany i swietnie podbijał, a przy tym miał przyjazną cenę, to wróżę mu duży sukcessmile
          • sylki saras 21.06.13, 19:38
            ty żyjesz big_grin
            • saras-wati Re: saras 21.06.13, 19:53
              żyjęsmile zerkam czasem sobiesmile

myslisz, że wózek na wakacje będzie nam jeszcze potrzebny?
              • tygisek Re: saras 21.06.13, 22:59
                hahaha smile rozbawilyscie mnie polemika Sylki i Saras big_grin
                btw. ja zbieram bee+ na wakacje wink jeszcze nam sie nie znudzil big_grin jeszcze nie wyroslismy wink
                • sylki Re: saras 21.06.13, 23:22
                  jakbym miała też bym zabrała, ale z racji tego, że na wakacjach nie łazimy za dużo, to wozek raczej by stał, albo słuzył za wózek na zakupy tongue_out
              • sylki Re: saras 21.06.13, 23:07
                Saras, ja wiem, że nie wink
                w sumie to nawet już mi żal przeszedł, trudno taka kolej rzeczy , a jak patrzę na Liwię, to nie mogę uwierzyć , że taka już duża smile
                • saras-wati Re: saras 22.06.13, 10:03
                  No ja mam bee i zamierzałam go zabrać, ale wiem, że pewnie będę używać sporadycznie, to może kupić volo? Zawsze to oszczędność miejsca w bagażnikuwink Tylko chyba lepiej wziąć to, co mam, zwłaszcza że pod względem komfortu jest bezkonkurencyjnysmile

Sylki, też patrzę na Sonię i zastanawiam się, kiedy to minęło? Z drugiej strony wciąż jest taka malutka...

Tygisku, no widzisz, to chyba nasze ostatnie "podrygi" na forumsad
                  • martuska1982 Re: saras 22.06.13, 12:21
                    saras-wati napisała:

>
                    > Tygisku, no widzisz, to chyba nasze ostatnie "podrygi" na forumsad

Nie trzeba przecież używać aktualnie wózka, by na forum dzielić się swoją wiedzą na ich tem smileat. smile
                    Macie dziewczyny doświadczenie, więc na pewno będzie ono pomocne dla wielu mam.
                    • saras-wati Re: saras 25.06.13, 06:57
                      martuska1982 napisała:

> saras-wati napisała:
                      >
                      > >
                      > > Tygisku, no widzisz, to chyba nasze ostatnie "podrygi" na forumsad
                      >
                      > Nie trzeba przecież używać aktualnie wózka, by na forum dzielić się swoją wiedz
                      > ą na ich tem smileat. smile
                      > Macie dziewczyny doświadczenie, więc na pewno będzie ono pomocne dla wielu mam.

Martuśka, to bardzo miłe, co piszeszsmile Tylko nie użytkując wózka pewne rzeczy zapomina się, pewne modele mieszają się - ja np. nie pamiętam już, co mnie drażniło w questach, teraz zapamiętałam tylko, że na kilkudniowych wyjazdach sprawdzał się znakomicie.

Zatem musimy sobie w te wakacje jeszcze poszalećwink
                      • martuska1982 Re: saras 25.06.13, 08:27
                        ale wiesz, nawet jak się pewne szczegóły zapomina to na pewno pamięta się ogólne wrażenie. Ja np. jakbym miała powiedzieć dlaczego niektóre wózki, które miałam przyprawiają mnie o mdłosci to cieżko byłoby coś sensownego powiedzieć, ale doskonale pamiętam wrażenie, ze wózek tragedia i nie kupiłabym więcej.
                        Jak ktoś jak wy ma spore dowiadczenie to można zaufać wrażeniu. smile
        • blueaha Re: i jeszcze 21.06.13, 19:59
          Tak, pamietam to zdjecie z targow, ale w sumie to byla zapowiedz, a tu juz widac wiecej, no wizualnie mi sie bardzo podoba, swoja nune peep batdzo lubie jako wozek dodatkowe, zabieram ja do samolotu, jak bede leciec do Pl. Generalnie, to juz nawet znalazlam bodajze dunska strone z cena, wiec juz niedlugo powinien sie ukazac jakies recenzje. Siedzisko sienrozkaladanna plasko i jest w obie strony, a o to wcale nie latwo, duzy kosz, powiekszana buda, duza gondola. Jesli tylko bedzie sie dobrze prowadzil i podbijal to bedzie nowy przeboj forum kiedyssmile
    • zurekgirl Re: nowy wózek nuna- 21.06.13, 19:54
      Ladniutki, bez pstrokacizny, fajny koszyk i wszystko co wozkowi potrzebne. Lubie.
    • linkap_wawa Re: nowy wózek nuna- 21.06.13, 20:05
      Fajny - taki oszczedny w formie - ciekawa jestem ile wazy i jaka ma amortyzacje
    • gosia_mrufka Re: nowy wózek nuna- 21.06.13, 23:08
      Podoba mi się siedzisko i koszyk. A jaka cena?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka